So konstantost se digas vo evropa, a kade e vardar deneska?Кога ќе стигнете групна фаза како Вардар сезоната 2017/18 тогаш фалете се за некаков успех
So konstantost se digas vo evropa, a kade e vardar deneska?Кога ќе стигнете групна фаза како Вардар сезоната 2017/18 тогаш фалете се за некаков успех
Која константност со мики маус тимови ќе поминете некое коло и првиот појак што ќе дојде ке ви ја дупне главата, се знае што се памти групна фаза се друго е 0So konstantost se digas vo evropa, a kade e vardar deneska?
Не им го крши филмот жити се, остави ги, и онака они за овие моменти живеат.Која константност со мики маус тимови ќе поминете некое коло и првиот појак што ќе дојде ке ви ја дупне главата, се знае што се памти групна фаза се друго е 0
Не бе таман работа, цел живот нека се радуваат што поминале едно или две квалификациони колаНе им го крши филмот жити се, остави ги, и онака они за овие моменти живеат.
Мислам дека сега нема до толку строго да се гледаат условите, штом и Силекс играл во Кратово.Каде ќе се игра Шкендија - Тотенхем? На flashscore стои Тетово. Има услови за европски меч таму или сепак во Скопје ќе играат?
Силекс играше на градски.Лудачка утакмица, едните со два играчи помалку, другите со 14 играчи, без штопер, без тренер, без скоро целиот стручен штаб и голман од подмалдокот.
Автоматски споено мислење:
Мислам дека сега нема до толку строго да се гледаат условите, штом и Силекс играл во Кратово.
Секоја чест што се враќаа со два играча помалку, но од друга страна Романците браво и за Романците кои одвај составија тим поради заразените од корона.Бачка Топола
Сакаш жолтица и сида да фатат Мурињо и компанија? Соблекувални нема какво Тетово брате..Каде ќе се игра Шкендија - Тотенхем? На flashscore стои Тетово. Има услови за европски меч таму или сепак во Скопје ќе играат?
Навиваме за македонскиот преставникA so praete patem na temava bez licenca za evropa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па пишуваше на резултати дек е играно во Кратово, а ме мрзи да гледам слики кај е играно.Силекс играше на градски.