Малку доцна ти одговарам, можда и си нашол веќе. Само менуваш играч за играч и формацијата сама се адаптира според позицијата на стартните 11.А можи формација да се смени?
Кој го имаше Гомез колово се усреќи, ама и Капуто не се заебаватПрегледај го приврзокот 268259
А јас бев тој големиот поддржувач на ВАР
Автоматски споено мислење:
EDIT:
Хет трик. Кажујте бајач одма
Прегледај го приврзокот 268260
Гомез ми беше стандарден во среден ред секоја сезона. Оваа ми се виде скап 10.5, па се мислев помеѓу Малиновски и Пашалиќ како поефтина варијанта од Аталанта.Кој го имаше Гомез колово се усреќи, ама и Капуто не се заебават) јас не знам како си дозволив да го промашам Гомез. Минатото коло го имав Куаме и го заменив, и ред други грешки.
Гледам @Uli Hoeneß засега изиграл паметно со Аталанта.
Кој се потпишал Lemonade? Засега е прв, 4 поени повеќе од мене.Кој го имаше Гомез колово се усреќи, ама и Капуто не се заебават) јас не знам како си дозволив да го промашам Гомез. Минатото коло го имав Куаме и го заменив, и ред други грешки.
Гледам @Uli Hoeneß засега изиграл паметно со Аталанта.
Јас сум, одбраната ми донесе крш поени колово а и заборавив дека можам да сменам капитен и ми остана Де Рун, ич не сум задоволен. Ама го имам господинот Муса Бароу уште за играње вечерва.Кој се потпишал Lemonade? Засега е прв, 4 поени повеќе од мене.
Доста ти се 16 поени. Некогаш и со 4 ќе останеш така да треба да си задоволен и со тие 16 поени.Јас сум, одбраната ми донесе крш поени колово а и заборавив дека можам да сменам капитен и ми остана Де Рун, ич не сум задоволен. Ама го имам господинот Муса Бароу уште за играње вечерва.
Можеби ради одложениот натпревар Џенова - Торино.Зошто ми пишува дека имам 4 transfers available? Нели само по 2 од коло?
Ако се одложи Јуве Наполи, џабе ми е коловоМожеби ради одложениот натпревар Џенова - Торино.
Крајно што ти е гајле... штом ти пишува 4, прави си 4![]()