Види ги сега овие слепциве губат и после оди уплаќај 1.25 квота ќе те падниАстана - Будучност Подгорица 1 (1.25 квота)
Мислам дека не исплаќаат на требаше. Инаку, еве ми ги комбата од денес на Моцарт.Досега требаше 0-3 да биди
Easy money.Ренова Хајдук 0-2.5 гола, коефициент 2.08 Пајнакл.
Двојката веќе падна на 1.40, никаква вреднсот повеќе нема таму, но мислам дека андерот е подобар избор. Денес ќе биде многу жешко во Скопје, преку 30 степени, ќе биде заебано да се игра. Очекувам Ренова да одиграат класичен бункер, а Хајдук не е баш Манчестер Сити да ги поболи од голови. 0-1, 0-2 најверојатни резултати, не би се изненадил од 0-0 конечен.
Како може третолигаш да игра ЛШ???Ги следи некој Базел ? Гледам катастрофа резултати имаат и испаднаа во квалификациите за ЛШ од третолигаш од Германија и тоа дебакл им се деси дома од 1:5.
Главниот голгетер пиши дека има Корона и нема да игра вечер, дали вреди на Осијек да се изигра ?
Исто и Борац Бања Лука сакам да ја пробам на ситно против Рио Аве, еден натпревар е плус во ЛЕ си поминуваат аутсајдери традиционално
Тешко мене мозочен удар имам изгледаКако може третолигаш да игра ЛШ???
Го чека Бејл утре.Шо прајме со Тотенхем и болниот на клупата?
То гледам и јас, фул состав извади и ќ испадни од факинг Пловдив.Шо прајме со Тотенхем и болниот на клупата?
Не, напротив. Баш за фаворитите е супер. Решава пласман во една утакмица, не се замара со реванш со екипа аутсајдер. Пример денеска Тотенхем, Милан, Ренџерс, Волфсбург итн...имаат прелесни противници денеска каде едноставно не смеат да заебат. Башка и пишани ми се сите 2ки .То гледам и јас, фул состав извади и ќ испадни од факинг Пловдив.
Овој формат е најзаебан, кај нема публика па и еден натпревар е, свашта можи да се деси.
Автоматски споено мислење:
Еве израмнија и два црвени Пловдив,ќе спаси газ Мурињо
Стари ако ти ја бапнам една ќе видиш убаво. Не закачаш да не играме дупли шанси си земал играш 8-12 гема прв сет и 9+....Мислам дека не исплаќаат на требаше. Инаку, еве ми ги комбата од денес на Моцарт.
Прегледај го приврзокот 266831
Автоматски споено мислење:
Easy money.