Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Ја едно феноменално дубленце од Евротип

Ставропол - Чех.Медведи / Т1 овер 25.5 @ 1.78
По мене одчична граница на Ставропол екипа која не е толку слаба и има солидни играчи.Како шо може да разберам они денеска се фулл состав.Иначе Медведи играт јако брзо и секогаш играт мечеви со многу голови.И Ставропол е брза екипа која игра брз ракомет.првите два кола победа 33:32 и нерешено 32:32.У еврокупо против романска Доброгеа која игра спор ракомет пораз 28:27.Медведи можда и најдобра Руска екипа ама одбраната им не е баш најдобра страна.30:30 против Зенит и 36:32 против Акбузат.Гледаме дека сите 4 меча далеко преко 60 па зашо да не биде и денеска.Иначе под хеад то хеад мечевите можеме да видеме дека на последните 6 меча у посчедните 2 сезони секогаш ја префрлувале оваа граница.Мислам дека вреде и денеска да се одигра.

Семјаним Бурич (Загреб) ундер 2.5@ 1.70

Загреб денеска има тежок меч против Киел кој со Сагосен имат можда и најдобра екипа оваа сезона.Сите знаеме каква одбрана има Кик на пикерската поЗиција со Винчек и Пекелер (најдобрио дефанзивец на последното ЕП) а на голо е и феноменалнио Ландин па сигурно дека Бурич ке има тешка задача денеска да даде 3 гола.Плус на тоа ако додадеме дека прв пикер на Загреб е одличнио Шипич кој сигурно ке деле минутажа со Бурич.У овакви околности треба стварно да се десе чудо Бурич да даде 3 комада за толку кратко време.Али јбг чуда се дешавају па ни останува само да се надеваме дека денеска нема да се десат

Attachments

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Кoњух :love:
Kazan - UFA 2и5+ 5.20
Value bet Уфа имаат ненормален напад се дешават и да играат со 4 напагачи буквално како оси напагаат од старт Гранлунд,Хартикаинен и Манинен финсково трио ке ги поебат Казан имаа проблеми во одбрана на неколку утакмици шо ги гледав а и оптшо ке имаат со овој стил на игра

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Досега требаше 0-3 да биди
Мислам дека не исплаќаат на требаше. :P Инаку, еве ми ги комбата од денес на Моцарт.

mozzart.jpg
Автоматски споено мислење:

Ренова Хајдук 0-2.5 гола, коефициент 2.08 Пајнакл.

Двојката веќе падна на 1.40, никаква вреднсот повеќе нема таму, но мислам дека андерот е подобар избор. Денес ќе биде многу жешко во Скопје, преку 30 степени, ќе биде заебано да се игра. Очекувам Ренова да одиграат класичен бункер, а Хајдук не е баш Манчестер Сити да ги поболи од голови. 0-1, 0-2 најверојатни резултати, не би се изненадил од 0-0 конечен.
Easy money. :ајнапиво:

Последно уредено:
Член од
21 март 2014
Мислења
525
Поени од реакции
393
Екипо колкав праг на коефициент по натпревар ми треба за да имам профит min >=35% на систем 10/12 ? Можам да намалам број на натпревари со фиксови?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.154
Ги следи некој Базел ? Гледам катастрофа резултати имаат и испаднаа во квалификациите за ЛШ од третолигаш од Германија и тоа дебакл им се деси дома од 1:5.
Главниот голгетер пиши дека има Корона и нема да игра вечер, дали вреди на Осијек да се изигра ?

Исто и Борац Бања Лука сакам да ја пробам на ситно против Рио Аве, еден натпревар е плус во ЛЕ си поминуваат аутсајдери традиционално :)

Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
Ги следи некој Базел ? Гледам катастрофа резултати имаат и испаднаа во квалификациите за ЛШ од третолигаш од Германија и тоа дебакл им се деси дома од 1:5.
Главниот голгетер пиши дека има Корона и нема да игра вечер, дали вреди на Осијек да се изигра ?

Исто и Борац Бања Лука сакам да ја пробам на ситно против Рио Аве, еден натпревар е плус во ЛЕ си поминуваат аутсајдери традиционално :)
Како може третолигаш да игра ЛШ???

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.154
Шо прајме со Тотенхем и болниот на клупата? :facepalm:
То гледам и јас, фул состав извади и ќ испадни од факинг Пловдив.
Овој формат е најзаебан, кај нема публика па и еден натпревар е, свашта можи да се деси.

Еве израмнија и два црвени Пловдив,ќе спаси газ Мурињо

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.943
Поени од реакции
7.055
То гледам и јас, фул состав извади и ќ испадни од факинг Пловдив.
Овој формат е најзаебан, кај нема публика па и еден натпревар е, свашта можи да се деси.

Еве израмнија и два црвени Пловдив,ќе спаси газ Мурињо
Не, напротив. Баш за фаворитите е супер. Решава пласман во една утакмица, не се замара со реванш со екипа аутсајдер. Пример денеска Тотенхем, Милан, Ренџерс, Волфсбург итн...имаат прелесни противници денеска каде едноставно не смеат да заебат. Башка и пишани ми се сите 2ки :ROFLMAO:.
Едит: среќа 2 црвени добија бугариве па еве ја свртија.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.296
Мислам дека не исплаќаат на требаше. :P Инаку, еве ми ги комбата од денес на Моцарт.

Прегледај го приврзокот 266831

Easy money. :ајнапиво:
Стари ако ти ја бапнам една ќе видиш убаво. Не закачаш да не играме дупли шанси си земал играш 8-12 гема прв сет и 9+.... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom