Која сезона на Раниери?Лестер ќе ја повтори сезоната со Раниери.
Mark my words.
Трет, и Чилвел и Џејмс се пред нив.Лестер ќе ја повтори сезоната со Раниери.
Mark my words.
Овој Кастањ е во топ три бекови во лигата.
Џастин и Кастањ, втор најдобар пар бекови после Тирни и Белерин.
0:3 против ВБА на гости во прво коло, секако таа шампионската.Која сезона на Раниери?
Чилвел пред Брендон Вилијамс? Не би рекол. Некоја четврта, петта опција се овие.Трет, и Чилвел и Џејмс се пред нив.
Никако, спрема @Донев Чилвел и Џејмс се бековскиот пар на Англија за следната декада.0:3 против ВБА на гости во прво коло, секако таа шампионската.
Автоматски споено мислење:
Чилвел пред Брендон Вилијамс? Не би рекол. Некоја четврта, петта опција се овие.
Со оглед на тоа дека ТАА за брзо ќе биде прекомандуван во средина, а Ван Бисака е природен централен стопер и џабе се мачи на десен бек, може и тој Донев да е во право да ти кажам.Никако, спрема @Донев Чилвел и Џејмс се бековскиот пар на Англија за следната декада.
Нема вакви најави, барем за сега јас неам ни прочитано.Со оглед на тоа дека ТАА за брзо ќе биде прекомандуван во средина
Па Донев е воглавно во право кога ја предвидува иднината на фудбалерите. На пример погоди за Мачупикчу, Бакајоко, Одои модои никогаш не успеав да му го запамтам името, Лофтис Чик идната звезда, и еден куп други вакви предвидувања.Со оглед на тоа дека ТАА за брзо ќе биде прекомандуван во средина, а Ван Бисака е природен централен стопер и џабе се мачи на десен бек, може и тој Донев да е во право да ти кажам.
Моја прогноза некаква. Мене ми е жал да го гледам со таа десна нога и таа техника да се бори со Крис Вуд и Џоелинтон во одбрана.Нема вакви најави, барем за сега јас неам ни прочитано.
Одои има 19 години, полека. За другиве...еби му мајката.Па Донев е воглавно во право кога ја предвидува иднината на фудбалерите. На пример погоди за Мачупикчу, Бакајоко, Одои модои никогаш не успеав да му го запамтам името, Лофтис Чик идната звезда, и еден куп други вакви предвидувања.
Тоа е на Ван Гал мантрата дека квалитетен везњак може да е квалитетен бек или пак обратноНема вакви најави, барем за сега јас неам ни прочитано.
Тоа и играше во младинските категории на клубот, затоа ваљда и е толку технички поткован.Моја прогноза некаква. Мене ми е жал да го гледам со таа десна нога и таа техника да се бори за Крис Вуд и Џоелинтон во одбрана.
Армолд е роден средњак.