Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лестер ќе ја повтори сезоната со Раниери.
Mark my words.

Овој Кастањ е во топ три бекови во лигата.
Џастин и Кастањ, втор најдобар пар бекови после Тирни и Белерин.

Евертон извади прилично добар состав, во средина би требало да ги добијат, интересен дуел ќе биди.

Инаку Варди човече и на 33 години кини братот, настрана головите денеска од пенал ама ровари на терен, секоја сезона е константен, свака част.

Лестер ќе ја повтори сезоната со Раниери.
Mark my words.

Овој Кастањ е во топ три бекови во лигата.
Џастин и Кастањ, втор најдобар пар бекови после Тирни и Белерин.

Трет, и Чилвел и Џејмс се пред нив.

Која сезона на Раниери?

0:3 против ВБА на гости во прво коло, секако таа шампионската.
Автоматски споено мислење:

Трет, и Чилвел и Џејмс се пред нив.

Чилвел пред Брендон Вилијамс? Не би рекол. Некоја четврта, петта опција се овие.

0:3 против ВБА на гости во прво коло, секако таа шампионската.

Чилвел пред Брендон Вилијамс? Не би рекол. Некоја четврта, петта опција се овие.

Никако, спрема @Донев Чилвел и Џејмс се бековскиот пар на Англија за следната декада.

Никако, спрема @Донев Чилвел и Џејмс се бековскиот пар на Англија за следната декада.

Со оглед на тоа дека ТАА за брзо ќе биде прекомандуван во средина, а Ван Бисака е природен централен стопер и џабе се мачи на десен бек, може и тој Донев да е во право да ти кажам.

Со оглед на тоа дека ТАА за брзо ќе биде прекомандуван во средина, а Ван Бисака е природен централен стопер и џабе се мачи на десен бек, може и тој Донев да е во право да ти кажам.

Па Донев е воглавно во право кога ја предвидува иднината на фудбалерите. На пример погоди за Мачупикчу, Бакајоко, Одои модои никогаш не успеав да му го запамтам името, Лофтис Чик идната звезда, и еден куп други вакви предвидувања.

Нема вакви најави, барем за сега јас неам ни прочитано.

Моја прогноза некаква. Мене ми е жал да го гледам со таа десна нога и таа техника да се бори со Крис Вуд и Џоелинтон во одбрана.
Арнолд е роден средњак.

Па Донев е воглавно во право кога ја предвидува иднината на фудбалерите. На пример погоди за Мачупикчу, Бакајоко, Одои модои никогаш не успеав да му го запамтам името, Лофтис Чик идната звезда, и еден куп други вакви предвидувања.

Одои има 19 години, полека. За другиве...еби му мајката.

Нема вакви најави, барем за сега јас неам ни прочитано.
Тоа е на Ван Гал мантрата дека квалитетен везњак може да е квалитетен бек или пак обратно

Моја прогноза некаква. Мене ми е жал да го гледам со таа десна нога и таа техника да се бори за Крис Вуд и Џоелинтон во одбрана.
Армолд е роден средњак.

Тоа и играше во младинските категории на клубот, затоа ваљда и е толку технички поткован.

Евертон вадење состав, па ваква средина Јуве и Барса немаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom