Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Погледни се у огледало и кажи дека у секунда не би го трампал Мегваер за Ван Дајк. Ама пионерски онака.
А може Линделоф да го трампаме за Ван Дајк? Онака во секунда? И Лингард ќе го вклучиме во трампата, за џабе.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.894
Поени од реакции
67.546
Погледни се у огледало и кажи дека у секунда не би го трампал Мегваер за Ван Дајк. Ама пионерски онака.
Кога ке те затепаат Грци, кој би со сакал на своја страна? М? Да има каже со отсечен акцент, фок грик цивилајзешн.

Патем, не се палете одма, начекавме 2 жолти минути на ван дајк, па јадеме говна. По дифолт, сега ке искине до крај на сезона.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
West Ham’s Next 6 Premier League Games:

Arsenal (A)

Wolves (H)

Leicester (A)

Tottenham (A)

Man City (H)

Liverpool (A)
Спомнав пред некоја недела дека ВХ ми се фаворити за испаѓање годинава.

Башка со ваков распоред (ако не заебе Арсенал) многу веројатно е да го имаат најлошиот старт у историја :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Спомнав пред некоја недела дека ВХ ми се фаворити за испаѓање годинава.

Башка со ваков распоред (ако не заебе Арсенал) многу веројатно е да го имаат најлошиот старт у историја :D
Биле заинтересирани за доста играчи кои завршија во послабиве тимови, не успеаа никој да донесат. Продадоа некој што бил сметан за најголем талент, и капитенот јавно ги критикуваше, фановите се ептен незадоволни, Мојс им е тренер, распоредот им е пеколен.
Фали уште да го продадат Рајс во Челзи :icon_mrgr:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Биле заинтересирани за доста играчи кои завршија во послабиве тимови, не успеаа никој да донесат. Продадоа некој што бил сметан за најголем талент, и капитенот јавно ги критикуваше, фановите се ептен незадоволни, Мојс им е тренер, распоредот им е пеколен.
Фали уште да го продадат Рајс во Челзи :icon_mrgr:
Да бе сите во Челзи ќе дојдат...јакиот играч Рајс...Ковачич,Жоргињо и Канте се сто пати поквалитетни играчи од него

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Рајс ми е многу просечен играч, не знам зошто толку галама се крева за него. Баш ме интересира која екипа ќе биде заебена.

Њукасл конечно го одврзаа кесето и се појачаа. Имаат супер тим само Брус сигурно нема да го вади потенцијалот од нив.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
А шо ако Лампард не мисли така? Пример велиме.
Види јас пишав мое мислење дека се поквалитетни...за тој да игра пред нив хипотетички постојат триста други околности...повреди,залагање на тренинзи,незадоволен од гореспоменатите,замор и се останато што носи во професионалниот спорт....а дека Рајс има потенцијал има, ама дека засега не е ништо посебно и тоа си стои...типичен англиски исфорсиран играч што отскокнува со квалитет во екипата која се наоѓа.....

Ете не мора горенавеедените...во што е подобар Рајс од Баркли?..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Да бе сите во Челзи ќе дојдат...јакиот играч Рајс...Ковачич,Жоргињо и Канте се сто пати поквалитетни играчи од него
Сигурно еднаш или два пати си го гледал :D

И јас не сум нешто баш импресиониран, ама тоа не го мења фактот дека ќе пробаат да го донесат и него.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
....
Уште со Кепа не го спореди и да биде пптврдена тезата.
Дај не се заебавај.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Ok не смееме да дајме мислење бидејќи ние другите не пратиме ПЛ, само фановите на Англиските екипи пратат ПЛ...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ok не смееме да дајме мислење бидејќи ние другите не пратиме ПЛ, само фановите на Англиските екипи пратат ПЛ...
Па Жоржињо, Канте, Ковачич и Баркли се поразлични играчи од него :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom