Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.122
24тата тенисерка ја газе тенисерка шо 3 години нема играно тенис

Како да не ја сакаш WTA
супер играше, претрпе брејк па се врати за 4-4 и наместо да го финишира сетот се самораспадна до последен поен.........не е лоша Пиронкова,ама ова повеќе е харикири на Дона

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
супер играше, претрпе брејк па се врати за 4-4 и наместо да го финишира сетот се самораспадна до последен поен.........не е лоша Пиронкова,ама ова повеќе е харикири на Дона
Знам гледам и ми е очекувано ова од Дона, ветрушка тешка е, ко шо пишав у анализата. Ама не очекував вакво нешо од резултат, малце повеќе борба. Триесетина неизнудени грешки има.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Лош бет искрено, 50-50 меч, играш на помалиот коефициент. Ај може ќе сврти, скроз е отворено.
Можеби е 50-50 меч ама видов вредност во 1.75 на Фукс,настрана што го гледав Тиафо со Милман.Искрено да ти кажам незнам како го пројде Тиафо,имаше преку 70 неизнудени.Цел меч климаво,МТО,без воздух.А еве го денес ко препороден игра први сет и првиов дел од втор сет.Во H2H Фукс 2 пати го добива :)
Мада Тиафо е тенисер со ментална блокада и склон на многу грешки,така да мислам ќе ја врти Фукс.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Знам гледам и ми е очекувано ова од Дона, ветрушка тешка е, ко шо пишав у анализата. Ама не очекував вакво нешо од резултат, малце повеќе борба. Триесетина неизнудени грешки има.
Ако тепа вечер Кејс, а би требало, Пиронкова Кејс ќе биде фестивал. Како што е нестабилна Кејс, кога ќе почне Цветето се да и враќа, ќе ја поремети.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Gledam M.Gasol ima 5,5 granica za skokovi ? Do tolku be malku skoka volov?
Те падна што те падна Агут, оди сега легни си, не мора да пишеш нешто за што појма немаш.

Волот малку скокал. Воловите ич не скокаат.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Ако тепа вечер Кејс, а би требало, Пиронкова Кејс ќе биде фестивал. Како што е нестабилна Кејс, кога ќе почне Цветето се да и враќа, ќе ја поремети.
Прво Кејс да ја мине Корне, оваа полжавојадачката е ко воскресната воа лето.

Еден пораз има само од Азеренка и тоа беше со ногу борба и брејкови акосе сеќавам добро

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Те падна што те падна Агут, оди сега легни си, не мора да пишеш нешто за што појма немаш.

Волот малку скокал. Воловите ич не скокаат.
vo pravo si, ne e loso da se odmara i da se misli za utre.. sekogas ima utre, osven koga ke kaze gospod deka nema utre..

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Феликс веќе 2-3 години е као млада надеж, огромен талент, и уште ништо од него. Моуте кој го викаш челенџер играч лани му сврте 2-0 на Димитров на Вимблдон, одигра солиден меч со Џокович во Париз, 7-6 6-4, и во Доха годинава мислам дека од квалификации стигна до финале, при што ги доби Раонич, Вердаско и Вавринка во низа. Не велам дека Феликс нема да го добие мечов, ама не е до толку без шанси и французинот.
BB087D9E-837F-457D-8A7E-8432CC454C44.jpeg

Те поздрави Феликс.
Ваљда после ова ќе престанеш да форсаш на секој предлог-тип дека не е сигурен, дека може да не е наспан играчот и да изгуби од некое дрво.

Член од
23 август 2020
Мислења
265
Поени од реакции
443
Islanders-Flyers 2 3.20

Underdog se philly i samo zbog ova ke gi probam vecerva,recisi nikoj ne veruva u niv i ne im dadat ni sansa a imaat soliden tim kombinacija mladinci so po iskusnite Giroux,Voracek,Niskanen,Van Ryemsdik.. serija 3-3 e se vratija od 3-1 Flyers, posleden i najvazen mec vo serijata, ne ocekuvam mnogu golovi,islanders se dobri vo odbrana, isto i philly so golmanot Cart.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Прегледај го приврзокот 265139

Те поздрави Феликс.
Ваљда после ова ќе престанеш да форсаш на секој предлог-тип дека не е сигурен, дека може да не е наспан играчот и да изгуби од некое дрво.
Резултатот не менува ништо, анализата е иста и пред и по мечот. Добитен тип не мора да значи дека имаш одиграно паметно исто како што и губитен тип не значи дека имаш одиграно лошо. Пример Ставро пред некој ден рече дека ако бил добар прогнозер ќе ја иззбегнел Мугуруза со Пиронкова, за да избегнеш таков меч треба да си видовит, се во тој меч влечеше на страната на Мугуруза. Моментално во тенисот(и машки и женски) вреди само едно име - Новак Џокович, се друго е толку непредвидливо што нема да е чудно Пиронкова по 3 годишна пауза да се прошета овде до титула.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.841
Поени од реакции
4.480
P. Siakam асистенции 1,5 + квота:1,80(спортлајф)

Ногу мала граница е воа за нега, до сга у плејофо само една утакмица не гу надминал. Доста топки поминуват преку нега, посебно кд е у пост и знаат често да га удвојуват. Кд са на клупа Лаури и Ванвлит повеќе он е организатор на игра и треба лесно да земе минимум 2 асистенции.
Па мислам, прелесно :D

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Мадисон Кис моментално има 80% на прв и 71% на втор сервис. Ваква статистика би била импресивна и за Џокович против тенисер надвор од топ 200. Иначе Кис губи у моментот.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
I da prepises tipovi e umetnost, retko koj moze da gi trefne site. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom