Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Член од
25 август 2020
Мислења
58
Поени од реакции
51
Srbija - Turcija 1x&2+
Poklonche, lokumche, 1.55 sportlife
Turcite mi se edna od poslabite reprezentacii, Burak Yilmaz im e glaven igrach, pokazhaa nekoja sila proslite kvalifikacii ama daleku se od USA-94, Srbija konstantno gla nemozi da kreni so pojakite reprezentacii ama ovie vtor, tret level osobeno doma si gi deka. Milinkovic - Savic na klupa Radonic ke pocni, neznam mene me bendisva ovaa selekcija so Tadic, Mitrovic napred i Kostic, Radonic po stranite, edina slaba tocka e teleto Pavlovic po nestabilen stoper nema vo cela Evropa, Lovren laj*a da jadi. 3:0 tocen
Vesprem - Vardar 1-1.(1.32) sportlife
So da kazam za miravci, najslab trener vo istorijata, na Talevski se nadevaat, pa tatko mu da e trener na klupa ke go klaj. Tipot e zaradi silata na Vesprem i mizerijata na Vardar...
Eve vi poke od dva koeficient so k*r ke odite vo dreksler maer ili krombert i subert, klaj si ovde - zemisi

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.041
Србите одиграа јака утакмица и против Русија, супер атрактивен фудбал, али 5 минути тргна на лошо и им се распадна цел концепт. И тоа како се убедливи против Турција со главен играч роден од времето на Османлиската Империја.
Би ја сврзил со Чорич 3.5 + во сетови, али во игра сум на добар тикет не сакам да се бутам безвеза.

Еве ја статистиката од утакмицата со Русија.

srbija.png

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.201
Ај за утре паровите уште од сега зашо ќе немам време утре за анализи.

Кенин-Мертенс 1 1.90
Ова ми е тип на денот. Кенин игра вонземјански тенис, она што го гледав против Жабур вчера беше надреализам. Мислам дека го достигна нивото од Мелбурн и не би се чудел и овде да освои титула. Мертенс е одличен играч ама едноставно нема доволно сила во ударите и сервисот да ја пробива Кенин која е како ѕид, ти и маваш јако а таа ти враќа појако на 10цм од основна линија. Изненаден сум од коефициентот на Кенин, очекував околу 1.50

Серена-Сакари 1 1.50
Ова е најсмешниот коефициент во историјата на смешните коефициенти според мене. Знам, сеа 5 души ќе ме цитираат дека пред недела дена тепаше Сакари ама тоа беше меч во кој танкаше Серена, а и покрај тоа едвај победи Сакари со судни маки. Серена на УС Опен го подигна нивото на игра и сега делува доста добро, впрочем тоа најдобро го видовме против Стивенс. Сериозно, едно е залагањето на останатите турнири а друго на Слем. 1.50 на 20+кратна ГС шампионка е лудост и мора да се искористи ова. На страна разликата во сервисот, ритернот и снагата кои се убедливо на страна на Серена.

Азаренка исто треба да добие против Мухова.

M

Macedon1um

Гостин
Србите одиграа јака утакмица и против Русија, супер атрактивен фудбал, али 5 минути тргна на лошо и им се распадна цел концепт. И тоа како се убедливи против Турција со главен играч роден од времето на Османлиската Империја.
Би ја сврзил со Чорич 3.5 + во сетови, али во игра сум на добар тикет не сакам да се бутам безвеза.

Еве ја статистиката од утакмицата со Русија.

Прегледај го приврзокот 265294
Kvaliteten sostav nema somnez ama ubedlivo najglup finis imaat Srbive i so Rusija i sega, cisti ziceri promasuvaat

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Која епска глупост, ова ќе се прекажува со години. На турнир на кој има неверојатна шанса да им се приближи на Федерер и Надал, ова да се случи, навистина неверојатно.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Никако.
Досаден е ко пролив Буста, на дневен термин на 30 степени ќе се мачи Ноле верувај.
Хендикеп 2 (-8.5) влага лабаво.
@Stefan-kobe Шо ти реков? :D
Ти го спасија тикетот супервизориве, ама на страна тоа не знам како го виде дека е лесен меч-ап Буста. Тотално сличен играч на Баутиста, на тврда пролив се и двајцата, до утре враќаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom