АМа како брат.....Тука негде се со Вест Хем, а Тотенхем има дупло повеќе![]()
Сеа разбарав низ Армата, за следачи на социјалните мрежи било, од 2016 до денес.
И не ми одговори што имаат одиграно во континуитет Ремзи и Рабио во Јувентус, или Артур во Барселона?Тука негде се со Вест Хем, а Тотенхем има дупло повеќе![]()
Па тоа е поентата, споредбата ќе испадне тука негде, во никој случај смешна. И средината на Јунајтед би освоила Сериа А, исто како таа на Јуве.И не ми одговори што имаат одиграно во континуитет Ремзи и Рабио во Јувентус, или Артур во Барселона?
Или муабетот за континуитетот вреди само за играчите на Мначестер?
ОК, јака поента си имал.Па тоа е поентата, споредбата ќе испадне тука негде, во никој случај смешна. И средината на Јунајтед би освоила Сериа А, исто како таа на Јуве.
Ај што те жалам Јунајтед со овој состав максимум 4 место, и тоа ќе ви биди како да сте освоиле Прермиер Лига, патем од заминувањето на фергусон до ден денес имате потрошено една милијарда евра 0 успех, а секоја година амбициите ви се до плафона и ти од сите овде најде да збориш за Јуве? Па треба да си неук за фудбал да го споредиш Јуве со Јунајтед.Абе нема проблем, ти ќе одбираш на јавен форум кој ќе те цитира а кој не, нема грешка за тебе. Еве слободно напиши кои фудбалери ги има Јуве во средниот ред па ќе ги споредиме со играчите на Манчестер по кој било сакаш критерум.
Да се посмеме малку.
Ставовиве ти се од крајност до крајност. Значи ти збориш генерално за просечна екипа ама збориш само за средината и само средината ја споредуваш. Матич,Фред,Мектоминеј ќути не иде даље страв ме фати од срединаваКаква врска има едното со другото? Јувентус моментално е многу просечна екипа, ама бидејќи сте заслепени од деветте титули по ред во мизерна конкуренција ви се чини дека Јуве е Барса од времето на Чави и Иниеста. Во Јувентус моментално со исклучок на Роналдо кој е веќе во години, и Дибала, нема ниту еден класа фудбалер за кого би се тепале елитнити тимови. Средниот ред им е потпоросечен, никаков проток на топката, никаква креација во играта, трагично изгледа. И наместо да го засилат средниот ред, го трампаа Пјанич за Артур, што во основа е трампа гомно за гомно, само што Артур смрди малку помалку, и ќе му даваат 10 милиони плата на дебелиот бивш фудбалер Суарез.
Што се однесува до Манчестер, среднот ред на Манчестер со Фернадес, Погба, Де Бек, Матич, Фред и Мектоминеј моментално е Ферари за средиот ред на Јуве со Ремзи и Рабио.
Оваа година ви следи будење, и нема да биде пријатно.
Не планирам да ги споредувам по квалитет зошто како прво секогаш ми биле дебилни индивидуални споредби a како второ зошто Дибала е сува класа ама сам се местиш на пенал. Тој ГрЕнвуд што не знаеш кој е има повеќе голови од Дибала сезонава. За Игуаин страв ми е и да проверамСтавовиве ти се од крајност до крајност. Значи ти збориш генерално за просечна екипа ама збориш само за средината и само средината ја споредуваш. Матич,Фред,Мектоминеј ќути не иде даље страв ме фати од срединаваедино Фернандеш игра на високо ниво и Погба ама само кога сака. Значи ако мрчиш за средината на Јуве се слагам дека треба класа играч на пример Аоуар али да почекаме до крај на трансфер период? што се запна толку за Јуве појма немам,те читам и у фан клуб,мене искрено ич не ме интересира Јунајтед дали е просечна и јака екипа.
Ај сеа да го споредиме нападот може? Роналдо,Дибала,Игуаин,Д. Коста вс Рашфорд,Марсијал,Гренвуд(кој е овој??) и големиот Игхало. не Ферари него Мерцедес е нападот на Јуве за нападот на Јунајтед.
Чудно и за дефанзивата не спомна ништо. Бар да имаше некоја јака поткрепа на муабетиве вака е само јадење гомна.
Ама и јас реков да го почекаме крајот на преодниот рок. Така почна муабетот. Може Јувентус Де Брујне да го земе во меѓувреме, па друг муабет ќе правиме. Јас само реков дека со моменталната екипа на Јувентус, и посебно со трансфери од типот на Суарез нема да ја освојат ни титулата во Калчото, а за ЛШ да не правиме муабет.Ставовиве ти се од крајност до крајност. Значи ти збориш генерално за просечна екипа ама збориш само за средината и само средината ја споредуваш. Матич,Фред,Мектоминеј ќути не иде даље страв ме фати од срединаваедино Фернандеш игра на високо ниво и Погба ама само кога сака. Значи ако мрчиш за средината на Јуве се слагам дека треба класа играч на пример Аоуар али да почекаме до крај на трансфер период? што се запна толку за Јуве појма немам,те читам и у фан клуб,мене искрено ич не ме интересира Јунајтед дали е просечна и јака екипа.
Зборев за процентуален пораст од тогаш навака, а не дека Интер има највише навивачи у свет.АМа како брат.....
Ок сеа можел имал повеќе голови сеа ме мрзи да барам статистика ама има и во Сериа А играчи со повеќе голови од Дибала па не би го менувал Дибала за никој од нив затоа што има квалитет за топ тим иако не дава многу голови и не е баш голгетер како Роналдо.Не планирам да ги споредувам по квалитет зошто како прво секогаш ми биле дебилни индивидуални споредби a како второ зошто Дибала е сува класа ама сам се местиш на пенал. Тој ГрЕнвуд што не знаеш кој е има повеќе голови од Дибала сезонава. За Игуаин страв ми е и да проверам![]()
Без лутење бро, знаеш дека сме тука да го извртиме сечиј муабет за лајкови.Зборев за процентуален пораст од тогаш навака, а не дека Интер има највише навивачи у свет.