- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.670
- Поени од реакции
- 8.290
Кога ќе се сетам колку ме нервираше кога остаре и го претрчуваа пола напаѓачите во ПЛКолку фали Евра во Јунајтед, не е нормално. Колку Сколс отприлика.
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
Кога ќе се сетам колку ме нервираше кога остаре и го претрчуваа пола напаѓачите во ПЛКолку фали Евра во Јунајтед, не е нормално. Колку Сколс отприлика.
Не, сериозно, што мислиш за Де Бек? Тромав, со млак шут, или пргав, добар играч? Или двете?Матори заобиџи ме
Да бидеме реални ТФМ е материјал за мидлтејбл тим на ПЛ, и пред повредите. Штета е да се држи за 10 утакмици во сезона, плус ќе му јаде лебот на некое младо и талентирано копилеМногу ме интересира дали ТФМ ќе покаже знаци на живот, штета што скина лигаменти, голем талент беше.Се надевам ќе се среди и ќе напредува, може да биде од корист.
Извинете што ви се мешам во муабетот, ама за шутот е во право човекот. Засега е сиров во тој сегмент! Не значи дека не можа да се поправи, ама нема да биде Кутињо шутиште од никаде, никогаш!Не, сериозно, што мислиш за Де Бек? Тромав, со млак шут, или пргав, добар играч? Или двете?
@Vampiria никогаш не е во право за ништо. На пример да каже дека небото е плаво, што навистина е така, повторно некако нема да биде во право. Не знам како му успева, ама секогаш тресе глупости.Извинете што ви се мешам во муабетот, ама за шутот е во право човекот. Засега е сиров во тој сегмент! Не значи дека не можа да се поправи, ама нема да биде Кутињо шутиште од никаде, никогаш!
Од далеку ти се гледа сарказмот.Не, сериозно, што мислиш за Де Бек? Тромав, со млак шут, или пргав, добар играч? Или двете?
Од далеку ти се гледа сарказмот.
Јас и за тоа си апстинирам од темата ВДБ, пошто треба да зборам од тоа што сум гледал на видеа. Немам мислење додека не видам, а за тромав си читал некој друг..
Не ми се свиѓа Ван де бек, Зијех нека го земат, и Хавертс па нека се комплетираат на лето.
За мене, лани беше после Де Јонг најкорисен во цел Ајакс.
Ачи добро, чим тебе не ти се свиѓат, не го земаме ич.
Колку членови има на кајгана со ник @Vampiria ?Тромав,спор, слаб шут.
ОК, мои се, од кога се?Колку членови има на кајгана со ник @Vampiria ?
Четири вкупно. Дека не е Евра, не е ама има прогрес во офанзивата, во Палас не проаѓаше ни средина. Не знам, имам впечаток дека прерано се судат некои фудбалери, дури и на фудбал менаџер што е игра треба да помине време за да видиш прогрес.Мене ми се чини дека полека Ван Бисака напредува офанзивно. Мислам дека имаше и една две асистенции од центрашутеви. Некој рече дека кариерата ја почнал како крило па го прекомандувале на бек, не би смеел да биде комплетно дрво офанзивно.
Ја само не знам што ти толку бодам очи, па се базираш на поединци кои си кажуваат мислења ние не сме тука за да бидеме во право туку да споделиме мислење. Еве ја тебе те игнорирам и ич не ме интересира што си пишал, знам дека си средовечен и се ти смета.@Vampiria никогаш не е во право за ништо. На пример да каже дека небото е плаво, што навистина е така, повторно некако нема да биде во право. Не знам како му успева, ама секогаш тресе глупости.
Значи твои се, а пред малку рече дека за тромав сум читал некој друг. Значи лажеш. Кој лаже и краде, вошки има и по тавани глувци брка.ОК, мои се,
Готов сум, ме откри!!!Значи твои се, а пред малку рече дека за тромав сум читал некој друг. Значи лажеш. Кој лаже и краде, вошки има и по тавани глувци брка.
Не знам шо барам јас во постов, јас искрено пишав, никаков сарказам не искористив. Мене Ван де Бик ми е прејак играч. Уште од лани ко стигна Ајакс до полуфинале ми остави добар впечаток и го сакав во Јунајтед.Колку членови има на кајгана со ник @Vampiria ?
Ништо ти не згреши, твојот пост само послужи за овој лажгото да го фатиме.Не знам шо барам јас во постов, јас искрено пишав, никаков сарказам не искористив. Мене Ван де Бик ми е прејак играч. Уште од лани ко стигна Ајакс до полуфинале ми остави добар впечаток и го сакав во Јунајтед.
Се согласувам, има подобрување во центаршутите. Од друга страна не очекувам многу да напредне во градење на играта.Мене ми се чини дека полека Ван Бисака напредува офанзивно. Мислам дека имаше и една две асистенции од центрашутеви. Некој рече дека кариерата ја почнал како крило па го прекомандувале на бек, не би смеел да биде комплетно дрво офанзивно.