Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.640
Поени од реакции
8.223
Колку фали Евра во Јунајтед, не е нормално. Колку Сколс отприлика.
Кога ќе се сетам колку ме нервираше кога остаре и го претрчуваа пола напаѓачите во ПЛ :( Сепак човекот е можеби нај Јунајтед од сите бивши играчи:cuc:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.640
Поени од реакции
8.223
Многу ме интересира дали ТФМ ќе покаже знаци на живот, штета што скина лигаменти, голем талент беше.Се надевам ќе се среди и ќе напредува, може да биде од корист.
Да бидеме реални ТФМ е материјал за мидлтејбл тим на ПЛ, и пред повредите. Штета е да се држи за 10 утакмици во сезона, плус ќе му јаде лебот на некое младо и талентирано копиле;)
Автоматски споено мислење:

Не, сериозно, што мислиш за Де Бек? Тромав, со млак шут, или пргав, добар играч? Или двете?
Извинете што ви се мешам во муабетот, ама за шутот е во право човекот. Засега е сиров во тој сегмент! Не значи дека не можа да се поправи, ама нема да биде Кутињо шутиште од никаде, никогаш!

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Извинете што ви се мешам во муабетот, ама за шутот е во право човекот. Засега е сиров во тој сегмент! Не значи дека не можа да се поправи, ама нема да биде Кутињо шутиште од никаде, никогаш!
@Vampiria никогаш не е во право за ништо. На пример да каже дека небото е плаво, што навистина е така, повторно некако нема да биде во право. Не знам како му успева, ама секогаш тресе глупости.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Не, сериозно, што мислиш за Де Бек? Тромав, со млак шут, или пргав, добар играч? Или двете?
Од далеку ти се гледа сарказмот.
Јас и за тоа си апстинирам од темата ВДБ, пошто треба да зборам од тоа што сум гледал на видеа. Немам мислење додека не видам, а за тромав си читал некој друг..

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Од далеку ти се гледа сарказмот.
Јас и за тоа си апстинирам од темата ВДБ, пошто треба да зборам од тоа што сум гледал на видеа. Немам мислење додека не видам, а за тромав си читал некој друг..
Не ми се свиѓа Ван де бек, Зијех нека го земат, и Хавертс па нека се комплетираат на лето.
За мене, лани беше после Де Јонг најкорисен во цел Ајакс.
Ачи добро, чим тебе не ти се свиѓат, не го земаме ич.
Тромав,спор, слаб шут.
Колку членови има на кајгана со ник @Vampiria ?

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
ОК, мои се, од кога се?
Плус како си толку сигурен дека нема да биде така?
Значи почекај малку сите овие факти ти се џабе ако се покаже дека е така.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене ми се чини дека полека Ван Бисака напредува офанзивно. Мислам дека имаше и една две асистенции од центрашутеви. Некој рече дека кариерата ја почнал како крило па го прекомандувале на бек, не би смеел да биде комплетно дрво офанзивно.
Четири вкупно. Дека не е Евра, не е ама има прогрес во офанзивата, во Палас не проаѓаше ни средина. Не знам, имам впечаток дека прерано се судат некои фудбалери, дури и на фудбал менаџер што е игра треба да помине време за да видиш прогрес.
Истото е и со Џејмс, доби минути сезонава кои кога потпиша чисто сумљам дека и ги очекуваше и на крај не го бива, просек, ова она. Не се остава простор за напредок.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
@Vampiria никогаш не е во право за ништо. На пример да каже дека небото е плаво, што навистина е така, повторно некако нема да биде во право. Не знам како му успева, ама секогаш тресе глупости.
Ја само не знам што ти толку бодам очи, па се базираш на поединци кои си кажуваат мислења ние не сме тука за да бидеме во право туку да споделиме мислење. Еве ја тебе те игнорирам и ич не ме интересира што си пишал, знам дека си средовечен и се ти смета.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Не знам шо барам јас во постов, јас искрено пишав, никаков сарказам не искористив. Мене Ван де Бик ми е прејак играч. Уште од лани ко стигна Ајакс до полуфинале ми остави добар впечаток и го сакав во Јунајтед.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не знам шо барам јас во постов, јас искрено пишав, никаков сарказам не искористив. Мене Ван де Бик ми е прејак играч. Уште од лани ко стигна Ајакс до полуфинале ми остави добар впечаток и го сакав во Јунајтед.
Ништо ти не згреши, твојот пост само послужи за овој лажгото да го фатиме. :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
Мене ми се чини дека полека Ван Бисака напредува офанзивно. Мислам дека имаше и една две асистенции од центрашутеви. Некој рече дека кариерата ја почнал како крило па го прекомандувале на бек, не би смеел да биде комплетно дрво офанзивно.
Се согласувам, има подобрување во центаршутите. Од друга страна не очекувам многу да напредне во градење на играта.

Kajgana Shop

На врв Bottom