Кладилница (Генерална дискусија)

M

Macedon1um

Гостин
Додека дојдам да го пишам типов во темава набрзина шибнаа 2 гола Силекс :D
1.png

Силекс важи за јак домашен тим, ланската сезона беа 2 на домашен терен со само 1 бод помалце од Вардар. Сезонава ја почнаа доста убедливо, победи со 6-0 и 4-0 против Вардар и Беласица додека испуштија победа во последните десетина минути против Пелистер. Од друга страна Ренова две нерешени утакмици со Борец и Струга Трим, плус ако додадеме дека се враќаат од Ерменије после тежок ЛЕ натпревар веројатно Силекс ќе ги фати уште толку на кондиција во второ

Активен резултат сеуште ќе ја изиграм Силекс да даде уште еден второ 2.5+ @ 1.9

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Antetokoumpo poeni,skokovi,asistencii 51.5+
Protiv Orlando 4 od 5 pati ja prefrli granicava za 30 minuti igra, a protiv Miami ke treba da igra uste povekje i pojako, bidekji nema da ima blowout kako protiv Orando. Treba da odi 10/10.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Значи смрт ми е кога Еуроспорт пренесува слем. Смрт. На едниот канал каде што има тенис не им чини сликата, а на првиот канал наместо слем го пренесуваат најдосадниот спорт во историјата на човештвото, велосипедизам.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Значи смрт ми е кога Еуроспорт пренесува слем. Смрт. На едниот канал каде што има тенис не им чини сликата, а на првиот канал наместо слем го пренесуваат најдосадниот спорт во историјата на човештвото, велосипедизам.
102,3% се слагам !

Туку mami4ki, шо мислете Андерсон ќе лапне ли сет на Зверев ? Зверев неќна со мареј беше ногу раштиман, практички му ја подари победата на мареј утрети сет.

И тенисерот јужно на Македонија со Рамос, 27,5 е границата .. Не знам дали ќе оде full frontal assault , Рамос не знам у шо форма е , знам дека е типичен земјаш, ама некако 27,5 ми е ниско ебаго .. 6:3 6:4 6:3 и си ебан ..

Буста да тепа 3:0 ми е ок тип, исто и Бегу +5,5 , има добро лето на тврда она , можда ќе даде отпор на Квитова.

Опелка ако е здрав тешок овер е таа, Гофин го силуваа у Синси, а Опелка мораше да предаде заради коленото, ако е здрав тешок овер.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
102,3% се слагам !

Туку mami4ki, шо мислете Андерсон ќе лапне ли сет на Зверев ? Зверев неќна со мареј беше ногу раштиман, практички му ја подари победата на мареј утрети сет.

И тенисерот јужно на Македонија со Рамос, 27,5 е границата .. Не знам дали ќе оде full frontal assault , Рамос не знам у шо форма е , знам дека е типичен земјаш, ама некако 27,5 ми е ниско ебаго .. 6:3 6:4 6:3 и си ебан ..

Буста да тепа 3:0 ми е ок тип, исто и Бегу +5,5 , има добро лето на тврда она , можда ќе даде отпор на Квитова.

Опелка ако е здрав тешок овер е таа, Гофин го силуваа у Синси, а Опелка мораше да предаде заради коленото, ако е здрав тешок овер.
Циципас ако е у ритам,ќе го разнесе Рамос,баш во буквална смисла на зборот.
Андерсон мислам тешко ќе оди до сет,мада со Зверев се е можно.
Ипак,тој тип зависи од многу фактори.
Јас играм на Зверев овде.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Циципас ако е у ритам,ќе го разнесе Рамос,баш во буквална смисла на зборот.
Андерсон мислам тешко ќе оди до сет,мада со Зверев се е можно.
Ипак,тој тип зависи од многу фактори.
Јас играм на Зверев овде.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Тоа е работата не сум сигурен колку сериозно ќе тргне Циципас, ќе го тепа, ама дали ќе биде деструкција или лагано колку да го ебе under-от :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.968
Кога ќе ми текне дека се палев толку по Давидович-Фокина кога ќарив некој денар на него, мислам дека против Монфилс играше на некој си атп турнир и фатив на него мислам околу 4 квота. Знам пишував како ќе сум барал future bet да освоел гренд слем во кариерата. :facepalm:
И така го пратев од тогаш како губи од кој стигне, и денес го уплатив на стара слава плус 36.5 со Денис Новак. Прв сет, катастрофален.
Па овој со Томислав Јотовски да игра сигурно победникот ќе се бара во тај брејк во третиот сет. Страшно на каков бот си ги фрлам парите. Не е дека типот е губитен, ама шансите да освои еден сет се помали од Македонија да влезе ЕУ до 2022.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.451
Томљановиќ да тепа лајв на ситно.
Автоматски споено мислење:

Тоа е работата не сум сигурен колку сериозно ќе тргне Циципас, ќе го тепа, ама дали ќе биде деструкција или лагано колку да го ебе under-от :D
Играј андер.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Рибакина да освојт имат бар минимални шанси турниров? Незнам ништо од тенисов порано колку толку пратев бар овие топ 20 ги знаев

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.849
Поени од реакции
4.493
Milwaukee Bucks - Miami Heat 2 2,90

Интересен тип, доста би се противиле, ама Мајами е екипа шо може да ги избаце Милвоки. Мајами у регуларната сезона играше со ногу голема мотивација против големите екипи у истоко. Доказ е дека ги победиа Милвоки 2-1 у регуларна сезона. Од кај Милвоки многу слабо играше Мидлтон против Орландо, Бледсо га мучат малце повреди, прилично Јанис на грб ги носе. Мајами плус имаа неколку дна повише одмор и време за да се подговат за првата утакмица и мислам дека и у тоа и е предноста. Моментално домашан терен нема улога. Друго од страна на Мајами, скоро сите изиграа одлично у серијата против Индијана. Драгич лидер на офанзива, секоја утакмица 20+, Батлер одличан и на двете страни, Адебајо одличан у одбрана, добар мечап би бил со Јанис за у одбрана, Хиро, Робинсон снајпери, Игудала си врше работа итн итн.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Рибакина да освојт имат бар минимални шанси турниров? Незнам ништо од тенисов порано колку толку пратев бар овие топ 20 ги знаев
Не си фрлај пари, ниту едно евро немој на тоа. Не е во форма Рибакина, до пред короната играше одлично.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532

Само IPTV е лекот друже. За 10 евра месечно има милион програми да гледаш со топ квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom