Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Добро бе колку степени е во Лондон што се во Капути Крауч, Кион и домаќинов

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Шо се испичкал Артета со составот, не е некој значаен трофеј ама е ептен битен за самопоуздање за текот на сезоната

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што е со старословенскиов фонт на дресовиве на Арсенал :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Ех да влезеше и оваа многу убав гол ќе беше, тимски.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.954
Се подобар станува Обамејанг, ко да влегува во неговите златни години.

Леверпул се сега фантасични и на највисок левел, но секој шампионски тим мора да прави по две-три промени секогаш, тоа е дефиниција и на Ферги, ако некој го следеше на Билиќ интервјуто многу добро објасна, кога еден тим ќе го достигне врвот не може да остане така цело време ако нема промени, ќе снема енергија после одредено време колку и да е мотивиран тимот. Мислам дека мора да го земат Тиаго и уште некој.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Шо се испичкал Артета со составот, не е некој значаен трофеј ама е ептен битен за самопоуздање за текот на сезоната
Е кој да игра, тие се играчите, Пепе и Лаказет не се спремни

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Е кој да игра, тие се играчите, Пепе и Лаказет не се спремни
Не знаев дека не се повикани, а зошто не се спремни ? Си го прчат на плажа или :)
Инаку овој Нкетиа за к не го бива, Сака какви топки му дели џабе, дрвце е, не знае да шутира

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Што е со старословенскиов фонт на дресовиве на Арсенал :icon_lol:
Логото од 1949-та го имало тој фонт па во чест као
Screenshot_1.png
Автоматски споено мислење:

Не знаев дека не се повикани, а зошто не се спремни ? Си го прчат на плажа или :)
Инаку овој Нкетиа за к не го бива, Сака какви топки му дели џабе, дрвце е, не знае да шутира
Пред 3 дена се вратиле од одмор и не се спремни, Нкетиа ќе го замени Обамејанг ќе го шиткаме него за к.р ни е што би рекле во фк Арсенал

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Логото од 1949-та го имало тој фонт па во чест као
Прегледај го приврзокот 264310
Автоматски споено мислење:

Пред 3 дена се вратиле од одмор и не се спремни, Нкетиа ќе го замени Обамејанг ќе го шиткаме него за к.р ни е што би рекле во фк Арсенал
Се позезав малце, инаку супер изгледа, заедно со дресовите на Јунајтед фонтовите ми се врв. Штета што ПЛ има унифициран фонт.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Се позезав малце, инаку супер изгледа, заедно со дресовите на Јунајтед фонтовите ми се врв. Штета што ПЛ има унифициран фонт.
Дресовиве се добри ама па мене не ми се свиѓа фонтов, многу е уметнички :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Се подобар станува Обамејанг, ко да влегува во неговите златни години.

Леверпул се сега фантасични и на највисок левел, но секој шампионски тим мора да прави по две-три промени секогаш, тоа е дефиниција и на Ферги, ако некој го следеше на Билиќ интервјуто многу добро објасна, кога еден тим ќе го достигне врвот не може да остане така цело време ако нема промени, ќе снема енергија после одредено време колку и да е мотивиран тимот. Мислам дека мора да го земат Тиаго и уште некој.
Дефиницијата на Фергусон е во ред, но не е апликативна баш за Ливерпул.
Врвот со три-четири титули не е достигнат. Особено не тој врв за кој зборува стариот.

Ма да, Ливерпул не ми изгледа ни полувремево нешто како да се распаѓа. Побавни се, разбирливо. Како ќе одминува сезоната ќе стават нога на гас.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.954
Дефиницијата на Фергусон е во ред, но не е апликативна баш за Ливерпул.
Врвот со три-четири титули не е достигнат. Особено не тој врв за кој зборува стариот.

Ма да, Ливерпул не ми изгледа ни полувремево нешто како да се распаѓа. Побавни се, разбирливо. Како ќе одминува сезоната ќе стават нога на гас.
Далеку од тоа дека ќе се распаѓа, ама потребна е свежа крв за да се одржува нивото константно. Според мене го освоија врвот, не мора да освојат триплета за да стигнат до таму, еден Реал нема триплета освоено. Двете најважни ги освои овај тим, потребни се еден-двајца играли да внесат свежа крв.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom