Mnogu ubav gol.Сува класа е Обамејанг, играчиште.
Е кој да игра, тие се играчите, Пепе и Лаказет не се спремниШо се испичкал Артета со составот, не е некој значаен трофеј ама е ептен битен за самопоуздање за текот на сезоната
Не знаев дека не се повикани, а зошто не се спремни ? Си го прчат на плажа илиЕ кој да игра, тие се играчите, Пепе и Лаказет не се спремни
Логото од 1949-та го имало тој фонт па во чест каоШто е со старословенскиов фонт на дресовиве на Арсенал![]()
Пред 3 дена се вратиле од одмор и не се спремни, Нкетиа ќе го замени Обамејанг ќе го шиткаме него за к.р ни е што би рекле во фк АрсеналНе знаев дека не се повикани, а зошто не се спремни ? Си го прчат на плажа или
Инаку овој Нкетиа за к не го бива, Сака какви топки му дели џабе, дрвце е, не знае да шутира
Се позезав малце, инаку супер изгледа, заедно со дресовите на Јунајтед фонтовите ми се врв. Штета што ПЛ има унифициран фонт.Логото од 1949-та го имало тој фонт па во чест као
Прегледај го приврзокот 264310
Автоматски споено мислење:
Пред 3 дена се вратиле од одмор и не се спремни, Нкетиа ќе го замени Обамејанг ќе го шиткаме него за к.р ни е што би рекле во фк Арсенал
Дресовиве се добри ама па мене не ми се свиѓа фонтов, многу е уметничкиСе позезав малце, инаку супер изгледа, заедно со дресовите на Јунајтед фонтовите ми се врв. Штета што ПЛ има унифициран фонт.
Дефиницијата на Фергусон е во ред, но не е апликативна баш за Ливерпул.Се подобар станува Обамејанг, ко да влегува во неговите златни години.
Леверпул се сега фантасични и на највисок левел, но секој шампионски тим мора да прави по две-три промени секогаш, тоа е дефиниција и на Ферги, ако некој го следеше на Билиќ интервјуто многу добро објасна, кога еден тим ќе го достигне врвот не може да остане така цело време ако нема промени, ќе снема енергија после одредено време колку и да е мотивиран тимот. Мислам дека мора да го земат Тиаго и уште некој.
Далеку од тоа дека ќе се распаѓа, ама потребна е свежа крв за да се одржува нивото константно. Според мене го освоија врвот, не мора да освојат триплета за да стигнат до таму, еден Реал нема триплета освоено. Двете најважни ги освои овај тим, потребни се еден-двајца играли да внесат свежа крв.Дефиницијата на Фергусон е во ред, но не е апликативна баш за Ливерпул.
Врвот со три-четири титули не е достигнат. Особено не тој врв за кој зборува стариот.
Ма да, Ливерпул не ми изгледа ни полувремево нешто како да се распаѓа. Побавни се, разбирливо. Како ќе одминува сезоната ќе стават нога на гас.