Кладилница (Генерална дискусија)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Dali vredi da se odigra deka ke ima taj brejk na Miki so NOle?
Miki ne gledam kako da mun zeme brejk na Nole, ovo od druga strana crkna vcera, pa bi trebalo 1 set da otidat taj...

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Ливерпул т1 2+. Редовни пациенти им станаа Арсенал, верувам дека Клоп ќе сака со трофеј да ја почнат сезонава, за квалитетот на екипите немора да се коментира.

B

Beginner

Гостин
Брајтон-Челзи-2@2 коеф
Можеби малку и навивачки ама на оваа утакмица за првпат во Челзи дрес ќе почнат Вернер и Зијах верувам ќе сакат да се покажат и во првата утакмица во клубот да постигнат гол ова барем за Вернер најмногу. А Зијах може со некоја асистенција :D
Еве дел од изјавата на Вернер за денешниот натпревар:
"I also can’t wait for the friendly game against Brighton, to finally get out there wearing the Blue shirt. I’m very excited. Of course, we want to beat Brighton in both games but today’s game will be a good chance to see how we are performing as a team. It will be a big test but hopefully we can try and beat them today and then again in two weeks!"

Член од
23 август 2020
Мислења
266
Поени од реакции
443
Hajduk - Slaven 1 1.50

Pravo na nastap deneska ima i Diamantakos (napadac) za Hajduk, bez Tudor kako da igraat podobro, vo poslednoto kolo pobedija na gosti protiv nezgodniot Osijek. Slaven izgubija na domasen teren protiv Gorica, samo poradi formata Hajduk treba lesno do 3 bodovi .

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Pushtete nekoi tipovi fudbalche, navistina ne znam shto da odigram.
Јас би играл вака
Работнички - Вардар Х2 (2.6 квота) (може и од 0-2г. (1.9 квота) )
Рен -Монпеље 1 (2 квота)
Страсзбур -Ница ГГ (1.93 квота)
Ливерпул -Арсенал 1-3прво&1-3второ (1.7квота)
Хајдук -Славен Белупо 1Т12+ (1.7квота)

На спорт лајф 30 квота одприлика. На 50че 1500 искача добивка. Чисто колку да си пратам лабаво утакмиците.

M

Macedon1um

Гостин
Mnogu tapa ponuda deneska, ajde tenisadzii kazuvajte vredi li da se igra kontra Djokovic deneska znaejki za negovite zdravstveni problemi

Mada kuche e ovoj, ke se otkaze ako vidi deka gubi

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас би играл вака
Работнички - Вардар Х2 (2.6 квота) (може и од 0-2г. (1.9 квота) )
Рен -Монпеље 1 (2 квота)
Страсзбур -Ница ГГ (1.93 квота)
Ливерпул -Арсенал 1-3прво&1-3второ (1.7квота)
Хајдук -Славен Белупо 1Т12+ (1.7квота)

На спорт лајф 30 квота одприлика. На 50че 1500 искача добивка. Чисто колку да си пратам лабаво утакмиците.
Значи да не ја расипуваме добрата атмосфера овде, ама ова не е од никаква помош. Кога ќе дадете некој тип напишете реченица две, зошто како. Вака апсолутно ништо не значи. И за другите важи, никому не му е гајле кои четири натпревари сте ги одбрале за вашето денешно тикетче ако не напишете барем малку објаснување.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Mnogu tapa ponuda deneska, ajde tenisadzii kazuvajte vredi li da se igra kontra Djokovic deneska znaejki za negovite zdravstveni problemi

Pa bi trebalo da bide plus gejmovi, ama se mi mirisa deka ke ima makar eden tajbrejk, i toa prviot set mislam deka ke bide tajbrejk... nole tesko da izgubi na svoj servis, ali raonic ako servira jako, na ovaa podloga tesko nole da mu zeme brejk, narocito u prv set kade sto 200 kilasot milos ke ima kondicija da iskaca na mreza posle svoj servis..

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Оваа недела добра беше со профит , можеше да е појака , ама fuck it :)
Да видеме викендо шо ќе донесе :

СЈК - Ропс1+I&1+II 1.85 Kopacka

Тотално спротивно од моите први мисли и статистика, ама СЈК се во лоша состојба, навивачите се свртеа против нив, не дават голови и не победуват. Ја читам изјавата на нивниот менаџер и вели дека време е да почнат да дават голови, пошо ако не почнат да победуват лошо им се пише ( - We just want to win this game. We want to score goals. That's the biggest thing and we just have to create that kind of mentality, Honkavaara emphasizes. )

Ропс се екипа шо се у катастрофална форма 8 порази по ред и само 4 дадени гола на тие 8 напревари ( сите 4 на само два наптревари). To make things worse имаа долг пат. На последните 10 гостувања ( сосе пријателски и куп ) имат 9 порази со само 3 дадени гола. Оваа екипа е стварно лоша.

И двете се борат за опстанок, и двете мора да почнат да победуват и не гледам зашо би играле дефанзивно. Ропс се најлоша одбрана во лигата, додеак СЈК се најлош напад, ама коа имаш одбрана шо прима 25 гол ана 12 натпревари мислам дека и Стиви Вондер ќе им брцне два.

КУПС - ТПС т1 2+ 1.45 Копачка

Глевнат причина за овој тип е тоа шо ТПС ќе одмара играчи на овој дуел, конкрено играчи кои беа клучни за последните две победи.

TPS also has a few absences and the reason is purely the need for rest. Mika Ääritalo and Sami Rähmönen, who excelled in Inter and HIFK matches, completely miss the KuPS game.

- Some of the players needed a good workout below and for some this day was just jogging because they have played so much. A couple of players will also be completely absent from their trip to Kuopio. The KuPS game is coming too quickly for these few experienced players now, Johansson knows.

КУПС дома последните 10 натпревари ( сосе пријателки и куп ) се 9/10 победи. На 6/10 се т1 2+. KuPS has played very strongly at home this season and we want to continue to go strong in the TPS match as well. A fast-paced attack produces plenty of great goal scoring points and their effective use is again key as always.

Арда - Ботев Пловдив 0-2 1.65

И двете екипи имат проблеми со нападот, кај гостите ќе фалат Еспиноза и Вутов , a домашните се без караџов и Атанасов. Досеа имат играно 3 пати, 3/3 се 0-2 гола.
Автоматски споено мислење:

Ја не гледам тапа понуда, ја гледам супер понуда 1000 и кусур натпревари само во фудбал има :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.968
Денеска им го гледам крајот на Ninjas In Pyjamas. Иако изиграа ептен добро вчера, мислам дека денес нема да успеат да издржат против Виталити.
Квотата за Виталити е 1.70 а може да се проба и 2-0 во мапи со квота 2.9

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.067
Поени од реакции
1.185

Вардар - Нексе 1, ракомет, очекувам победа на Вардар денеска.

Клуж - Сепси 1, - фудбал Романија, после елиминацијата од ЛШ од Динамо Загреб, очекувам Клуж да победи денеска.

Спартак - Москва - Арсенал Тула 1, Спартак Москва игра добро оваа сезона и е во добар ритам, очекувам денес да продолжи добрата позитивна серија на Спартак.

Ван Гервен - Прајс 1, пикадо турнир во рамките на Премиер лигата, иако светскиот број 1 Ван Гервен ќе игра со светскиот број 3 Прајс, очекувам Холанѓанецот да победи, доминира во меѓусебните дуели.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409

Клуж - Сепси 1, - фудбал Романија, после елиминацијата од ЛШ од Динамо Загреб, очекувам Клуж да победи денеска.

Спартак - Москва - Арсенал Тула 1, Спартак Москва игра добро оваа сезона и е во добар ритам, очекувам денес да продолжи добрата позитивна серија на Спартак.

Ван Гервен - Прајс 1, пикадо турнир во рамките на Премиер лигата, иако светскиот број 1 Ван Гервен ќе игра со светскиот број 3 Прајс, очекувам Холанѓанецот да победи, доминира во меѓусебните дуели.

Спартак на прв поглед ми беше зицер на денот , ама on second thought у краток период одиграа ногу тешки дуели , конкретно минатата недела со Локо. Не знам колку нозите на Ларсон, Крал и Соболев ќе издржат. Плус на тоа им се повреди Понс ( 2 гола оваа сезона), а против Волгоград победија со пенал 0:1.
Арсенал Тула не се наивна екипа , ги победија Динамо Москва шо се класа над нив. Да беа одморени и да играше цел напад , фикс на днеот, вака not sure, можда т1 1-2 гола 1.65 коеф, Арсенал не дозволуват многу шанси на противниците.

M

Macedon1um

Гостин
Ја не гледам тапа понуда, ја гледам супер понуда 1000 и кусур натпревари само во фудбал има :)
Утакмици секогаш има, тешко е да избереш некој што ти лежат. Еве од твоиве предлози 0-2 никогаш не играм, другава да бркам голови на тимови што на 4 од 5 последни утакмици не дале гол исто така некако не ми оди. Ама добро ти оди keep up ќе испратам некој тип деновиве

Да Вардар не е лоша би требало да ја оправдаат фаворитската улога, гледам Дисингер, Јотиќ и Гоце Георгиевски се враќаат во тимот

Клуж би ја избегнал ипак 120 минути против Динамо Загреб не е мала работа, а овие Сепси не се село без кучиња :)

Kajgana Shop

На врв Bottom