Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ne moras da se deres bato, ako sakas prepisi, ako ne teraj po patot.. i ja ne pisuvam obrazlozenija pa toa sto pisuvam tuka 80% dobitno ..
Мертенс може и до победа овде ако Осака изгуби фокус, но Осака е многу подобра тенисерка од Мертенс. Ако влезе во удар не може Мертенс да се одбрани. Мене ми е жива мистерија мечот, ќе прескокнам.@Vladimir1984 @Stefan-kobe
Шо мнение имате за Конта - Азеренка и Мартенс - Осака ?
Лично мислам победа на Конта и Мартенс да земе сет.
Осака „Дизел“( трет меч од Фебруари , само од повредената Јестремска не загуби сет ) плус ова со Black Live Matter, фактот дека мертенс е у подобра натпреварувачка форма ( 8-2 у последните 10 ), Маертенс +1,5 у сетови 1.51 изгледа добро.
Кај Конта и Азеренка очекувам over , а можда и over 9,5 прв сет ( Конта е 2/3 , а Азеренка е 2/4 у Синси со over 9,5 ).
Баутиста - Џоко се 3-3 на тврда, од кои последните 3 ги има добиено Шпанецо и тоа лани у Доха и Мајами, и двете победи со 3 сета. Over 20,5 делува сосем добро и over 9,5 2.00 прв сет исто.
Циципас - Раонич , ми се стават пари на Гркот, Раонич беше ептен близу до испаѓање против Филип . Претпоставувам дека ќе биде слично ко со Иснер, па тука over 10,5 прв сет 1.91 ми е ок , ваљда тај брејк ќе има првио сет.
Нема врска дали е добитно или не. Секоја будала може да погоди два натпревари. Поентата е да се споделат информации, па секој да може со своја глава да одлучи што ќе прави со тие информации. Ако можам јас за секој тип да напишам образложение, ако може @DipAnal да пишува големи постови со образложение за типовите, можете сите барем две реченици да напишете.Ne moras da se deres bato, ako sakas prepisi, ako ne teraj po patot.. i ja ne pisuvam obrazlozenija pa toa sto pisuvam tuka 80% dobitno ..
Over na goloj@Riddler гледам вид Маџарите против Бутел -4.5 треба лагано да покријат.Завршиле 3 место одма позади Веспрем и Сзегед а и тесно губиле од нив со 3 и 6 разлика
Да да све е скроз исто само што имаат поширока понуда, малце поголеми квоти лајв на фаворити кога споредував и малце поголеми лимити, види ја понудата за НБА тоа е болесно... единствена замерка малце им е непрегледна страницата и лош дизајнот.@Chiksy^ какво правило имаат овие 1хbet ако тенисер предаде? Исто е како на маратонбет? Страшна понуда имаат за тенис, 130+ игри по меч
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
И тоа истиот лик вчера имаше тип за Крајова-2 куќата ќе ја ставел на неа...Издржа темава 10тина дена без идиотски коментари, добро е![]()