dantemkd
demon hunter
Нема везе сите дејства во игрите се помеѓу или после книгите.Требаше прво книгите, после играта али јбг.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема везе сите дејства во игрите се помеѓу или после книгите.Требаше прво книгите, после играта али јбг.![]()
@wot кога сме на тој моабет за работи кои си пропуштил ги најде ли demon of hatered и father owl (вторпат).
Јас така од незнаење го прескокнав ДЛЦ-то на Бладборн, мислев директно е инкорпорирано бидејќи ја имав ГОТИ верзијата ама не било така, морав по втор пат да ја изиграм за да го поминам цело како што треба. Без Јутрјуб едноставно немаше шанси да се снајдам. Играта едноставно исцрпува, кога сватив одново треба да ја поминам ми се стемни, ама пак затоа платинум и направив накрај
И @wot кажа дека го има испуштено, така да го чека иста судбина како и мене
Ама прво психолошки да се консолидира малце![]()
Vo nareden playthrough. Treba da prisluskuvas za da mozes da go tepas.Owl ne znaev deka go ima pak. Kaj da go najdam?
Da definitivno. Odlicna atmosfera ima.Ja igrat nekoj Mortal Shell? Vredi da se probat?
У право е @Darling за тие 2 боса ќе треба да ја преиграш a се едни од најтешките во играта со Ишин.Demon of hatred ne sum, ama bidejki baram nacin kako da se vratam vo ashina outskirts. Do sellerot imase edna babicka celo vreme zamarase za nekoj demon, pretpostavuvam e tamu. Uste se macam da se vratam. Owl ne znaev deka go ima pak. Kaj da go najdam? Stom ne se patuva do nekoj idol znam dekanima pak boss.
Primetiv igrata bara da gi pomines pak site oblasti za da gi sretnes istite bosovi vo drugi okolnosti. Guardian ape, seven spears, lone shadow, another ogre sega u sobicka, second bull... Tie gi pominav. Headless pod voda bese fun, 4 li se in total?
Osven Ishin samo 3rd shichimen warrior ne sum go minal oti me mrzi a i najverojatno nema da go i golemata riba. Ishin stignav uste 20 posto od posledna faza, skoro ke go minam osekam.Ima li nesto drugo da se pravi pred finalniot boss? Menuva li toa za razlicni kraevi? Dali ide new fame direkt ili moze da zacistis sto ostanalo?
Za mene najkejf mi napravija:
Guardian ape prvo mesto, hands down
Lady butterfly, poradi learning curve, te sprema za igrata
Genichiro na pokriv, fantasticna borba, ednakvi and one must prevail for progress
True corrupted monk
Honorable mention: orin of the water
Drugite site kur da pusat![]()
Ретко на кој бос можеш да спамаш R1 за сите треба трпение инаку слаб е на dark незнам што играш али dark pine resin ти е добро за користење.Old Demon King кур да пуши, ок?
Трипати досега сум го тепал и сум го шљакал ко газе, но сега реши да биди напорен af.
You cannot fight him at a distance, you cannot fight him at close, fuck that shit.
Abyss Watchers лесно ги пројдов без штит (на трет пат) но ова демончево ме напна.
Не можеш од блиску да го тепаш, те заглавува измеѓу нозе и те ренда со тоа пламените топки од уста, плус брзо се движи и не можиш лагано да кружиш околу него - те толчи со хамерот. А има и неколку напади кои инстантно те убиваат.
Го убив, но ме намачи малку. Мораше да смалам его и да престанам со долги комба
удар- два макс. Гледав повеќе да ролам и да му избегнувам хит-бокс.
Да знам дека или на дарк или на лајтнинг беше слаб, но не користев ништо екстра. Ти велам влегов и мислев ќе го плеснам набрзина но го потценив.Ретко на кој бос можеш да спамаш R1 за сите треба трпение инаку слаб е на dark незнам што играш али dark pine resin ти е добро за користење.
Jас ја преигрувам only pyromancy целата дојдов до ringed city.
Автоматски споено мислење:
Незнам за Медир што ќе правам отпорен е и на fire и на dark.![]()
Медир не ми е проблем веќе 4ти пат ќе го тепам му ги научив скоро на памет механиките проблем ќе биде со што ќе му правам демиџ отпорен е на сите fire/dark а со pyromancer 99 посто се тоа од спеловите ми преостанува boulder heave. Исто така ќе биде проблем фокус поинтс и фласкпвите незнаеш на што да ги ставиш на лечење или на обнобување на фокус поините.Да знам дека или на дарк или на лајтнинг беше слаб, но не користев ништо екстра. Ти велам влегов и мислев ќе го плеснам набрзина но го потценив.
Реално поминаа 4 години, ги заборавив босовите, им ги заборавив комбата што значи тешко од прва да убиеш агресивен бос.
Јас сум скоро до пола, а прв така захтевен ме чека Понтиф Суливан (or whatever). Овај бос важи за првиот од потешките во целото патешествие. И знам што ме чека, ќе ме мачи.
А верувај ако се држиш до тактиката го тепаш Midir. Босот е претежок затоа што имаш 15-20 мин во кои мораш да се држиш до тактиката, не смееш да одолговлекуваш со непотребни движења бидеќи ќе бидиш спржен. Но ако за тоа тоа време си дисциплиниран и точно знаеш кога да тргнеш и да се повлечиш - се тепа босот. Понтиф го тепаш малку и на среќа да бидиме искрени. Ролаш ко будала против него, мораш, премногу е агресивен и некои комба му се предолги, а не знаеш кое во кое време ќе го повлечи.
Midir е потежок од прво среќавање нема збор, но како што кажав, на поинаков начин.
Јас сум далеку од нив со Slave Knight Gael, така да поуживам уште малку![]()
Ако си фул пироман тогаш ќе имаш проблем. Прелоцирај поени, секако последен бос е. Или па пробај му се така доколку сакаш да ја завршиш докрај со тој билд. Јас првиот пат играв тенк, после и јас како тебе пиро-тенк а сеа декстерити со лесни оружја и без штит. Потоа можеби ќе пробам меџик, ќе видиме.Медир не ми е проблем веќе 4ти пат ќе го тепам му ги научив скоро на памет механиките проблем ќе биде со што ќе му правам демиџ отпорен е на сите fire/dark а со pyromancer 99 посто се тоа од спеловите ми преостанува boulder heave. Исто така ќе биде проблем фокус поинтс и фласкпвите незнаеш на што да ги ставиш на лечење или на обнобување на фокус поините.
Јас првиот пат играв тенк, после и јас како тебе пиро-тенк а сеа декстерити со лесни оружја и без штит. Потоа можеби ќе пробам меџик, ќе видиме.
Играв тенк, али не она тенк-тенк, да не можеш да ролашIsto.
Stari naviki. Prv playthrough tenk, vtor pocnav pyro ama pak combo tenk na kraj. Osakateni sme. Imam u starite dex igrano ama... Safe bet ideme. Bloodborne posle me nauci da rolam. Pa sekiro deflect. Parry ja da napraam... Pf, nikad se nemav oseteno tolku cocky u DS igra.Skills imam samo da gi svrtam, nisto poveke. Zatoa mnogu cekam Elden Ring mada mnogu poveke sakav konecno space da otidat. Poso fantasticno shiftnaa od DS dragon sranja, do lovecraft do samurai... Sekade zadrzaa avtenticnost, originalnost... Sega mora space, the last frontier.
Mene inace na site playthroughs pontif nitu ednas ne mi bese problem, dobar boss e, na poslednoto karantinsko svrtuvanje igrav so mecot od negovata dusa do kraj.
Тоа е поентата пошто меле не ми е интересен повеќе ќе правам spell only runАко си фул пироман тогаш ќе имаш проблем. Прелоцирај поени, секако последен бос е. Или па пробај му се така доколку сакаш да ја завршиш докрај со тој билд. Јас првиот пат играв тенк, после и јас како тебе пиро-тенк а сеа декстерити со лесни оружја и без штит. Потоа можеби ќе пробам меџик, ќе видиме.