Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа не го менува фактот дека сме дупки за продавање играчи. Не ми текнува кога последен пат сме извадиле добра цена за некој играч

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Ивони, Бјелик, Чемберлејн, Волкот у скоро време, друг некој не ми текнуе

Ивони, Бјелик, Чемберлејн, Волкот у скоро време, друг некој не ми текнуе
Ај спореди ги со слични такви трансфери на Челзи и Ливерпул и ќе видиш колку сме назад

Ај спореди ги со слични такви трансфери на Челзи и Ливерпул и ќе видиш колку сме назад

Па што знам, Ивоби 30м беше ко лотарија, Чемберлејн 40м беше макс што можеше да се извади со оглед дека имаше уште една година од договор, Волкот за 30м исто така лотарија :D

Abe za sho da izvadime pari, 5 godini od 5to do 9to mesto sme. Cenata rasti ako e uspeshen tim i igrach,a ne vaka. Nitu eden nemozime da prodajme nad 40m od ovaj tim. I to 40m za eden igrach mozhi.
Автоматски споено мислење:

Nemam potencijal nie. Kako Grealish na primer.

Кој играч освен Обамејанг, Пепе и Лаказет ни вреди над 40 милиони па што очекувате за толкава сума да продадеме некој ?
Башка у ситуација коа ние РВП го продадовме за 24 милиони, ако не се лажам, парите за Ивоби пример што ги добивме се и поише од премија.

Ја би бил задоволен ако се ослободиме од Михитаријан, Елнени, Озил (чим очигледно нема да заигра), Гендузи (и овој очигледно нема пак да заигра) и слично, за 30 милиони сите заедно.

Ќе има втора шанса за Гендузи? На така ми оди.

Ќе има оти пак сме срање и бавни на трансфер маркетот. За две недели почнува сезоната ние уште сме со Елнени у тимот. Себаљос сакал во Бетис, за Парти не можеме ебени 50м да искешираме, Ауар е сон... Не памтам кога сме биле ко Челзи, па па па се што треба си земаа пред да почне сезоната.

Па ако не успеме да доведеме некој од планираните играчи од среден ред, има веројатност средниот ред да ни изгледа така очајно со Елнени, Џака и Гендузи.

Маѓионичар да дојде за тренер, со такви играчи нема да не подигне повеќе од 7-мо место.

Најверојатно не можат да му најдат клуб, Артета ако изјавеше дека нема иднина Гвендузи, вредноста на пазарот ќе му падне значително.

Немам ништо против детево да остане во клубот, сепак се работи за млад перспективен играч, ама сигурно услов е да наведне глава да се извини за глупостите, да престане со лигавење, тогаш мош ќе биде опција пак кај Артета.

И со оглед на претходни искуства (Џака) да експлодира на терен.

Да бидам искрен бев хајпнат за трансфер периодов, како изминуваат денови се повеќе и повеќе ми се докажува дека управава е млитава. Се надевам ќе ме демантираат.

Со кој состав се планира да излезете за викендов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom