Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Барем 25 милиони фунти треба да земеме за АМН, кој сака нека плати, не сме до толку па да го продадеме по секоја цена, буквално :D

АМН нема да постои на мапа до наредно лето, ни пола од понудената сума ќе нема да можеме да извадиме, страшна грешка е ако не се продаде сега, чиста превара од играч е. Единствено сум за опцијата да се зачува ако останат непокриени позициите каде што може да игра (ЦМФ и десен бек), што би било огромна грешка, бидејќи бајги сме неквалитетни на двете.

Кај мисли копилево дека ќе игра во Волвс не ми е јасно само, во средина да не планира да фати место покрај Невес, Мутињо и Дендонкер или можеби кај Траоре и Јота по крило :pos:. Абе на бек ќе биде резерва на Доерти ќе мувлоса на клупа, кариерава ќе му заврши пред да му почне, фаца му е.ем недоносена.

Кај мисли копилево дека ќе игра во Волвс не ми е јасно само, во средина да не планира да фати место покрај Невес, Мутињо и Дендонкер или можеби кај Траоре и Јота по крило :pos:. Абе на бек ќе биде резерва на Доерти ќе мувлоса на клупа, кариерава ќе му заврши пред да му почне, фаца му е.ем недоносена.
Не е десен бек овој?

Добро смири се, негова одлука е каде ќе ја продолжи кариерата, Арсенал очигледно не го гледа како адекватен играч од среден ред, Вулфс најверојатно му гарантира поголема минутажа и сигурно гаранции за настапи во среден ред.
Претпоставувам дека првично и таму ќе го терат да игра винг бек, Џони им е повреден 5/6месеци, за Дохерти има муабет дека кокошките сакат да го купат.

Наше е да си барaме 25м фунти минимум, претпоставувам ќе купеме бек ако Колашинац и АМН се продадат, сепак Артета коментираше дека во иднина сака двајца специјалисти на иста позиција.

Последно уредено:
Излеа јас сум единствениот шо го рејтат АМН, одличен играч од клупа, покриват повеќе позиции а дефанзивно ни е втор најдобар бек после Тирни, и Челзи и Сити не направија шанса по неговата страна. Најголема слабост му техниката и центрашутевите шо изгледаат како оние на Мустафи.
Мкганер запнал за тоа дека сакал да играт во среден ред а пред 2 месеци имаше изјава дека ќе прифати која било позиција за да добие минутажа.
Ако си заминат и Хектор и Најлс, се засилиме со Парти и Себаљос се врати во тимов, десната бековска ќе ни е најслаба позиција во тимов. Желба ми е Рикардо Переира, но сигурно под 40м не би го пуштиле Лестер, а друг потенцијално достапен бек не гледам во моментов, можеби да се оди на некој не толку познат од другиве лиги.

Добро смири се, негова одлука е каде ќе ја продолжи кариерата, Арсенал очигледно не го гледа како адекватен играч од среден ред, Вулфс најверојатно му гарантира поголема минутажа и сигурно гаранции за настапи во среден ред.
Претпоставувам дека првично и таму ќе го терат да игра винг бек, Џони им е повреден 5/6месеци, за Дохерти има муабет дека кокошките сакат да го купат.

Наше е да си барaме 25м фунти минимум, претпоставувам ќе купеме бек ако Колашинац и АМН се продадат, сепак Артета коментираше дека во иднина сака двајца специјалисти на иста позиција.
Од вакви полуиграчи не смеат да си дозволат од клубов да бидат уценувани, и кој курац вчера го играше Артета ако веќе е на продажба незнам, треба уште да се повреди па да не можат ни 20 да земат?
Во Вилвс можат да му гарантираат и дека шпиц ќе игра, реалноста е дека ќе скапе на клупа

На тимот му треба клупа, Најлс покриваше доста солидно на повеќе позиции.

Нема логика да го даваме за малце пари, млад енглез, не би ни размислил под 20 милиони фунти + клаузула за % од следна продажба или за купување назад.

...
5293a58cc935862a1d64f85dfdbef57c.jpg
e852a656f9dd74ca05ca6dc1a8d6f9f2.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Колку е само различна ситуација ама ај.

Гибс ќе беше трет избор ако останеше, тотално трошок на тимот и немаше да игра, така да секоја понуда беше добра.

Најлс ако остане ЌЕ игра уткамици. Башка годините и потенцијалот.

Ако го дадеме за 15м сме идиоти, затоа што замена нема да најдеме за тие пари.

А што правиме со башиов Еѓипќанец? Гледам на пријателскава бил стартер, да не има изјавено Артета дека го планира за ротација ?

Еве ви нов Гнабри, ќе оди на позајмици секоја година додека не му се скурчи и сака да си оди и ќе го купи германски тим и ќе си апеме газот после, не знам кој кур прават ама ич не ми се свиѓа воа, па Смит-Роу за Вилок е бог.

Колку е само различна ситуација ама ај.

Гибс ќе беше трет избор ако останеше, тотално трошок на тимот и немаше да игра, така да секоја понуда беше добра.

Најлс ако остане ЌЕ игра уткамици. Башка годините и потенцијалот.

Ако го дадеме за 15м сме идиоти, затоа што замена нема да најдеме за тие пари.
Тоа не го менува фактот дека сме дупки за продавање играчи. Не ми текнува кога последен пат сме извадиле добра цена за некој играч

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom