Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Гуглај: вмро 2018 протести.Каде и кога имало протест организиран од страна на ВМРО ДПМНЕ и кога излегол лидерот на партијата на улица?
Гуглај: вмро 2018 протести.Каде и кога имало протест организиран од страна на ВМРО ДПМНЕ и кога излегол лидерот на партијата на улица?
Вистината е болна работа.....ако сум ви дал алиби(олеснување на маките) онда е ок.....ќе си го сменам никот во redeemer.Ако некој на форумов обработил за Заев тоа си ти Боди, како и Борат. Иако не верувам дека некој заради нечиво мислење на кајгана форум би гласал за овој или за оној.
Требаше Мицковски да се замозапали на плоштад, па да им докаже на ваквите дека бил против за сите глупости што ги направи сдсКој ги потпиша договорите и кој смени устав?
Напиши две реченици.
Од толку желба што имате да бидите големи заедно со вашиот Лидер ќе изгорите на следни избори.Единствена партија која може да се спротивстави на Левица е СДСМ. Мада тешко дека Левица може некој да ја запре. Ние левичарите сме како зараза.
По свадба тапани беше тој циркус, не требаше да се дозволи потпишувањето воопшто.Гуглај: вмро 2018 протести.
Од толку депресија што ви влеале, не ја согледувате величината на Левица. Нејзиното постоење не ви пречи туку ве иритира. Ние сме спремни да се бориме и со ПЕТ души со ПЕТ пари и ќе победиме.Од толку желба што имате да бидите големи заедно со вашиот Лидер ќе изгорите на следни избори.
Ви само напред, нас вие не, не иритирате не сте во конкуреција за големи игри, патем со вакви коментари и ваква ароганција никад повеќе од два партеници немат да добиете.Од толку депресија што ви влеале, не ја согледувате величината на Левица. Нејзиното постоење не ви пречи туку ве иритира. Ние сме спремни да се бориме и со ПЕТ души со ПЕТ пари и ќе победиме.
Само храбро, со пркос и борба ние Македонците ќе извојуваме победа над Северџаните.Ви само напред, нас вие не, не иритирате не сте во конкуреција за големи игри, патем со вакви коментари и ваква ароганција никад повеќе од два партеници немат да добиете.
Види Bodi работата е многу едноставна.На народот му е преку qr и од ВМРО и од СДС.Заедно изгубија 270000 македонски гласови,знаеш зошто?Затоа шо на народот му е јасно дека целата политика им се базира на вработување партиски кадри во администрација.И толку.Зоти го критикуваше Грујо за 137000 администрација,сега се 150000.Па ни една држава не можи да издржи толку џаболебари.Не викам дека сите се такви,има и чесни исклучоци.Е сега има еден момент во кој Зоти со селска финта го превесла Мицко.Зоти во почеток на кризата предложи,не дека стварно планираше минималец за сите па и тие на државна цицка.Арно ама телево Мицко истрча со обвинување дека тоа било под секое човечко достоинство.Во меѓувреме пред избори илјадници вработени во приватен сектор земавме минималец неколку месеци.Од Мицко ни трага ни глас.Значи тие од приватен кој ги е.е,така?Ние можме и со помалку нас не ни е битно човечко достоинство?За мене ова беше кључниот момент,да гласам за Левица.Иначе борбата од страна на мериот коалицијата за превземање на ВМРО дава одговор на неколку прашања. Дека сите тези за еден центар на моќ се неточни, дека Мијалков не го поставил Мицковски за претседател, дека Васко Ефтов одработи за Зоти со донасање на последните гости за време на кампањата....освен Стевче, кој и му го кажа ова во емисија, дека Палчо и Филип Петровски тресеа зелени со јасна цел. Да се доведе народот до делузија дека не постои разлика помеѓу ВМРО и СДС и да не гласа.
И овде некои свесно или несвесно работеа за таа идеја....нормално во таа насока се ова од погоре нема врска, затоа што полесно е да неприфатиш вистина и да не те боли глава за целиот секс кој ти го направиле
Добро не сум знаел дека само вие од Левица имате право да се нарекувате Македонци, е од вакви размислувања ја изгубивме државатаСамо храбро, со пркос и борба ние Македонците ќе извојуваме победа над Северџаните.
Левица не е партија туку фамилија.
Добро не сум знаел дека само вие од Левица имате право да се нарекувате Македонци, е од вакви размислувања ја изгубивме државата
Зоти од Ноември до Јануари вработи над 15.000 партиски војничиња, после да продолжат со објавување на огласи и во време на вондредна состојба, јас не знам на Мицковски кој го излажа дека што покасно се изброите подобро за ВМРО-ДПМНЕ, тогаш кога Зоти беше на работ на пропаст кога не доби датум за преговори дури и оставка барал да поднеси и да се повлечи скроз и кога рече ќе одиме на предвремени избори требаше Мицковски да му прифати 45 дена техничка влада и да го здроби на избори, свежо беше недобиениот датум , свеж беше случајот рекет и еден куп други глупости ќе немаше време варботувања ни ништо ќе немаше време да направи , буквално никаков маневар ќе немаше Зоќе..Види Bodi работата е многу едноставна.На народот му е преку qr и од ВМРО и од СДС.Заедно изгубија 270000 македонски гласови,знаеш зошто?Затоа шо на народот му е јасно дека целата политика им се базира на вработување партиски кадри во администрација.И толку.Зоти го критикуваше Грујо за 137000 администрација,сега се 150000.Па ни една држава не можи да издржи толку џаболебари.Не викам дека сите се такви,има и чесни исклучоци.Е сега има еден момент во кој Зоти со селска финта го превесла Мицко.Зоти во почеток на кризата предложи,не дека стварно планираше минималец за сите па и тие на државна цицка.Арно ама телево Мицко истрча со обвинување дека тоа било под секое човечко достоинство.Во меѓувреме пред избори илјадници вработени во приватен сектор земавме минималец неколку месеци.Од Мицко ни трага ни глас.Значи тие од приватен кој ги е.е,така?Ние можме и со помалку нас не ни е битно човечко достоинство?За мене ова беше кључниот момент,да гласам за Левица.
Јас не гласав за Левица и не се каам што сум го дал гласот за ВМРО-ДПМНЕЕдинствени гласачи што не се каат што гласале се гласачите на Левица. Тоа се Македонци а останатите се Северџани.
Мора да гласаш за Левица.Јас не гласав за Левица и не се каам што сум го дал гласот за ВМРО-ДПМНЕ