ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ако некој на форумов обработил за Заев тоа си ти Боди, како и Борат. Иако не верувам дека некој заради нечиво мислење на кајгана форум би гласал за овој или за оној.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ако некој на форумов обработил за Заев тоа си ти Боди, како и Борат. Иако не верувам дека некој заради нечиво мислење на кајгана форум би гласал за овој или за оној.
Вистината е болна работа.....ако сум ви дал алиби(олеснување на маките) онда е ок.....ќе си го сменам никот во redeemer. :)
Иначе не сум пишувал за да разубедам некого, туку да му го направам животот потежок на секој на кој му било тоа потребно. Не се правдам и улижувам на никого, не ебам жива сила никад, и ме боли кур кое е моето влијание на настаните на крајот на краиштата.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Единствена партија која може да се спротивстави на Левица е СДСМ. Мада тешко дека Левица може некој да ја запре. Ние левичарите сме како зараза.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Кој ги потпиша договорите и кој смени устав?
Напиши две реченици.
Требаше Мицковски да се замозапали на плоштад, па да им докаже на ваквите дека бил против за сите глупости што ги направи сдс
Автоматски споено мислење:

Единствена партија која може да се спротивстави на Левица е СДСМ. Мада тешко дека Левица може некој да ја запре. Ние левичарите сме како зараза.
Од толку желба што имате да бидите големи заедно со вашиот Лидер ќе изгорите на следни избори.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Од толку желба што имате да бидите големи заедно со вашиот Лидер ќе изгорите на следни избори.
Од толку депресија што ви влеале, не ја согледувате величината на Левица. Нејзиното постоење не ви пречи туку ве иритира. Ние сме спремни да се бориме и со ПЕТ души со ПЕТ пари и ќе победиме.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Од толку депресија што ви влеале, не ја согледувате величината на Левица. Нејзиното постоење не ви пречи туку ве иритира. Ние сме спремни да се бориме и со ПЕТ души со ПЕТ пари и ќе победиме.
Ви само напред, нас вие не, не иритирате не сте во конкуреција за големи игри, патем со вакви коментари и ваква ароганција никад повеќе од два партеници немат да добиете.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Ви само напред, нас вие не, не иритирате не сте во конкуреција за големи игри, патем со вакви коментари и ваква ароганција никад повеќе од два партеници немат да добиете.
Само храбро, со пркос и борба ние Македонците ќе извојуваме победа над Северџаните.
Левица не е партија туку фамилија.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Иначе борбата од страна на мериот коалицијата за превземање на ВМРО дава одговор на неколку прашања. Дека сите тези за еден центар на моќ се неточни, дека Мијалков не го поставил Мицковски за претседател, дека Васко Ефтов одработи за Зоти со донасање на последните гости за време на кампањата....освен Стевче, кој и му го кажа ова во емисија, дека Палчо и Филип Петровски тресеа зелени со јасна цел. Да се доведе народот до делузија дека не постои разлика помеѓу ВМРО и СДС и да не гласа.
И овде некои свесно или несвесно работеа за таа идеја....нормално во таа насока се ова од погоре нема врска, затоа што полесно е да неприфатиш вистина и да не те боли глава за целиот секс кој ти го направиле :)
Види Bodi работата е многу едноставна.На народот му е преку qr и од ВМРО и од СДС.Заедно изгубија 270000 македонски гласови,знаеш зошто?Затоа шо на народот му е јасно дека целата политика им се базира на вработување партиски кадри во администрација.И толку.Зоти го критикуваше Грујо за 137000 администрација,сега се 150000.Па ни една држава не можи да издржи толку џаболебари.Не викам дека сите се такви,има и чесни исклучоци.Е сега има еден момент во кој Зоти со селска финта го превесла Мицко.Зоти во почеток на кризата предложи,не дека стварно планираше минималец за сите па и тие на државна цицка.Арно ама телево Мицко истрча со обвинување дека тоа било под секое човечко достоинство.Во меѓувреме пред избори илјадници вработени во приватен сектор земавме минималец неколку месеци.Од Мицко ни трага ни глас.Значи тие од приватен кој ги е.е,така?Ние можме и со помалку нас не ни е битно човечко достоинство?За мене ова беше кључниот момент,да гласам за Левица.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Само храбро, со пркос и борба ние Македонците ќе извојуваме победа над Северџаните.
Левица не е партија туку фамилија.
Добро не сум знаел дека само вие од Левица имате право да се нарекувате Македонци, е од вакви размислувања ја изгубивме државата

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Добро не сум знаел дека само вие од Левица имате право да се нарекувате Македонци, е од вакви размислувања ја изгубивме државата

Единствени гласачи што не се каат што гласале се гласачите на Левица. Тоа се Македонци а останатите се Северџани.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Види Bodi работата е многу едноставна.На народот му е преку qr и од ВМРО и од СДС.Заедно изгубија 270000 македонски гласови,знаеш зошто?Затоа шо на народот му е јасно дека целата политика им се базира на вработување партиски кадри во администрација.И толку.Зоти го критикуваше Грујо за 137000 администрација,сега се 150000.Па ни една држава не можи да издржи толку џаболебари.Не викам дека сите се такви,има и чесни исклучоци.Е сега има еден момент во кој Зоти со селска финта го превесла Мицко.Зоти во почеток на кризата предложи,не дека стварно планираше минималец за сите па и тие на државна цицка.Арно ама телево Мицко истрча со обвинување дека тоа било под секое човечко достоинство.Во меѓувреме пред избори илјадници вработени во приватен сектор земавме минималец неколку месеци.Од Мицко ни трага ни глас.Значи тие од приватен кој ги е.е,така?Ние можме и со помалку нас не ни е битно човечко достоинство?За мене ова беше кључниот момент,да гласам за Левица.
Зоти од Ноември до Јануари вработи над 15.000 партиски војничиња, после да продолжат со објавување на огласи и во време на вондредна состојба, јас не знам на Мицковски кој го излажа дека што покасно се изброите подобро за ВМРО-ДПМНЕ, тогаш кога Зоти беше на работ на пропаст кога не доби датум за преговори дури и оставка барал да поднеси и да се повлечи скроз и кога рече ќе одиме на предвремени избори требаше Мицковски да му прифати 45 дена техничка влада и да го здроби на избори, свежо беше недобиениот датум , свеж беше случајот рекет и еден куп други глупости ќе немаше време варботувања ни ништо ќе немаше време да направи , буквално никаков маневар ќе немаше Зоќе..
Автоматски споено мислење:

Единствени гласачи што не се каат што гласале се гласачите на Левица. Тоа се Македонци а останатите се Северџани.
Јас не гласав за Левица и не се каам што сум го дал гласот за ВМРО-ДПМНЕ

Kajgana Shop

На врв Bottom