Оф-топик можеби, што означуваат овие квадратчиња под цената?Неофицијален...
Сигурно ќе има замени, потенцијален е Вилиан место Обамејанг за да ја појачам одбраната. А може и вака да остане.
Прегледај го приврзокот 263150
Наредни 5 натпревари и тежина на натпреварите.Оф-топик можеби, што означуваат овие квадратчиња под цената?
Vidi go Grenwood 2019/2020 bese 4.5 sega e 7.5 OMG !!!Апдејт на постот од погоре, со целосна листа на промени
Прегледај го приврзокот 262720
Интересни ми се сите овие што од напад станаа среден ред. Прејака конкуренција има во средина сега, не знам за што да се одлучам.
Веројатно ќе одам со Обамејанг, Салах и Стерлинг, а послаб напад.
Очекувано беше. 10 гола постигна, во вториот дел од сезоната избори првотимски статус, па веројатно и следната сезона ќе е стартер доколку не доведат засилување.Vidi go Grenwood 2019/2020 bese 4.5 sega e 7.5 OMG !!!
А мора од новајлиите?Од новајљиите од која екипа би зеле голман? Кој игра најдефанзивен фудбал?
Касиља од Лидс 15 клин шитс од 36 утакмици.
Родак од Фулам исто.
Џонстон од ВБА 14 клин шитс на 46 утакмици.
Вака вика статистиката но друго е во втора лига, друго во ПЛ.
Па норвежанецот е резерва колку што гледам, а и Астон Вила лани беа ептен слаби во одбрана. Намерата ми е да го потрефам новиот Шефилд.А мора од новајлиите?
Тој на Астон Вила норвежанецот за 4.0 е исплатлива опција. Покрај него би го земал Дубравка или Мекарти.
Првичните информации беа 4-6 недели, значи би се вратил баш пред стартот. Ама од тогаш ништо не се знае. Ќе видиме следниве две недели.Инаку Пулишиќ ќе биде спремен за 1во коло?
Не мора да го бркаш новиот Шефилд, кога можеш од истиот Шефилд да го земеш за 5 милиони Рамсдејл.Па норвежанецот е резерва колку што гледам, а и Астон Вила лани беа ептен слаби во одбрана. Намерата ми е да го потрефам новиот Шефилд.
Инаку Пулишиќ ќе биде спремен за 1во коло?
Можно е да е прва постава. Он после короната имаше нрколку стартови а и Пепе Реина е пред потпис со Лацио...Па норвежанецот е резерва колку што гледам, а и Астон Вила лани беа ептен слаби во одбрана. Намерата ми е да го потрефам новиот Шефилд.
Инаку Пулишиќ ќе биде спремен за 1во коло?
Алтернативно може и Шефилд Венсдеј у Чемпионшип да го најдеНе мора да го бркаш новиот Шефилд, кога можеш од истиот Шефилд да го земеш за 5 милиони Рамсдејл.![]()
Да де ама Шефилд после рестартот беа лоши во одбрана. А и барам 2ца од 4.5 кој би ги роторал, скап ми е тој.Не мора да го бркаш новиот Шефилд, кога можеш од истиот Шефилд да го земеш за 5 милиони Рамсдејл.![]()
Аууу full on на средина и напад имаш удрено а?Да де ама Шефилд после рестартот беа лоши во одбрана. А и барам 2ца од 4.5 кој би ги роторал, скап ми е тој.![]()