Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Туку Фернандез @ 2.10 ? Против Џабеур.

Фернандез има финале у Акапулко, 1/4 финале у Монтереј,3 победи у Лексинтон ( меѓу кои и кучката Стивенс ), а у Синси врза две победи у квалификациите со 2:0 против Анх и Блинкова. Мал проблем , има само 17 години :)

Џабеур испадна од Гауф у Лексинтон, шо исто е 17 години со 2:1.
Ја гледам, ама многу мразам да се кладам против Жабур. Има ненормално добра техинка, и ако и се игра може да добие било кого. Се сеќавам пред короната во Доха или Дубаи, ме мрзи да провервам, ја имаше Халеп добиено, и цвикна во тај брејкот. Лејла е супер талентирана, ама може како ништо да изгуби овде. Јас би прескокнал.

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.171
Ајмо јунаци, типови.

Тајхман против Колинс, 1 коефициент 1.62 на Пајнакл. Тајхман е во голема форма, гази се пред себе, Колинс за време на короната одигра неколку егзибициони мечеви кои воглавно ги изгуби. Јес да е ебозовна и се, (не ме личи на годините, знам) ама мислам дека и е прерано да проигра на овај турнир. Тип чисто базиран на формата, иако не сум сигурен дека има премногу вредност во овие 1.62.
Prepisa ja sakkari od tebe i se sopna , dali da prepisam pa :D , sarajevo tim12+ , ararat 1i3+ , hifk tim12+

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Финале ЛШ ... никој мислење ? Јас рокнав сингл 2и3+ на 2.45 за 100че .. не гледам шанси да нема голови, а Баерн треба да ги добие циганите со 2 гола разлика минимум...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Вчера не уплатив ништо ама пишав 3 ливчиња по 100 во привремени тикети да ми седат да видам случајно да не влези нешто и нормално влезе..

Screenshot_20200822-204301_Chrome.jpg

И денес нормално во 10 вкладилница бев со пензионерите да ги стигниме јапонците расните голгетери.. Во 12:45 на едно ливче ако бидам во игра ќе биди успех

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
За старт на дено ( иам осет дека денес нема да е арен ден) :

Висла Плок - Стал ГГ 1.75 , x2 1.65

Домашните ова лето имаа целосна реконструкција и од лани коа беа еден од најстарите тимови, сеа се тим со едни од најмладите играчи во лигата. Истиот менаџер од лани 28 натпревари 15-8-13. Лани често играа ГГ и ја имаа втората најлоша одбрана во лигата после 30 натпревари.

Гостите ова лето изборија промоција во првата лига( после 24 години ), ама тоа беше со цена , двајца клучни играчи одговорни за 30 од 62та лански гола ги продадоа, како и првиот голман.

Домашните се со помладен состав со мало искуство во Екстралигата, додека гостите се стар клуб со историја шо се враќа после 24 години во првата лига,очекувам голови од двете екипи и бод(ови) за Стал.

Елфсборг - Остерсундс 1+ I & 1+ II 1.52

Елфсборг последните три дома е :

победа против Фалкенберг 4:2 ( 8-4 во шутеви)
нерешено со Сириус 3:3 ( 7-9 во шутеви )
нерешено со Варберг 3:3 ( 4-6 шутеви)

Остерсунд последните 3 во гости е :

победа 0:1 со АИК ( 4-2 шутеви)
нерешено со Гетеборг 2:2 ( 8-6 шутеви)
нерешено со Варберг 1:1 ( 5-1 шутеви)

Последните 5 меѓусебни кај Елфсборг им се 4/5 I+II & 1+ II .
Две офанзивни екипи шо дават и примат голови.

Монако - Реимс 0-2 1.65

Малку тешка ми е за избор пошо првично сакав кец, ама баталив тоа поради ова :

- Нов менаџер на Монако е Нико Ковач , неам големо мислење за него ко менаџер мислам дека не го бива за дефанзива , коа ги водеше Баерн од секој примаше голови.
- Реимс лани ја имаше најдобрата одбрана во лигата ( 21 примен гол),мада најдобриот дефанзивец им премина баш во Монако ова лето.
- Монако нема победа над Реимс од 2015 во лигата, а последната победа дома против Реимс им е 2014та.

Е сеа нешо шо оде у корист на Монако :

- Им го лапнаа најдобриот дефанзивен на Реимс.
- Реимс лани имаа втор најлош напад ( 26 гола ) , а 11 од тие беа од пенал. Шо значи само 15 гола од игра.
- Лани од 6те дефанзивни играчи шо придонеасоа за најдобрата дефанзива, три направија трансфери : Дисаси у Монако, Камара у Нуца и Ромао у Генгамп.

Имам едно глупо чувство дека Монако ќе тргне офанзивно, Реимс дефанзивно, Ковач нема добра историја со тактика за одбрана и мислам дека Реимс ќе ги начека на контра и ќе им збрца еден гол. Затоа ме е страв од играње победа на Монако.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.333
Поени од реакции
7.082
Screenshot_20200823_124923.jpg ситно да дуплираме сабајлечки негде 2.5 вкупен коеф на полувреме ќе биди

B

Beginner

Гостин
Финале ЛШ ... никој мислење ? Јас рокнав сингл 2и3+ на 2.45 за 100че .. не гледам шанси да нема голови, а Баерн треба да ги добие циганите со 2 гола разлика минимум...
ГГ1и2@8 коеф
И сингл 1 3.15 коеф може и 2цата да паднеме само ако извадат некое нерешено :D

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Имам едно глупо чувство дека Монако ќе тргне офанзивно, Реимс дефанзивно, Ковач нема добра историја со тактика за одбрана и мислам дека Реимс ќе ги начека на контра и ќе им збрца еден гол. Затоа ме е страв од играње победа на Монако.
Call it ... https://www.rezultati.com/utakmica/AyqMemHi/#video

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.870
Поени од реакции
17.661
Леле, леле колку се неспособни овие од спортлајф. Им пишав да ми ја синхронизираат картичката со профилот кој веќе го имам таму. Овие копуциве ми направиле нов профил, ај што направиле, направиле, ама не можев со мојот матичен, па морав на татко ми да го пишам. Згора на се вчера имав добивка на старион профил и сега ме мрзи да ги замарам да видам како да ми ја префрлат. Неспособни како нашава администрација у п. м.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Ми нема вредност да ја играш со 3+ кога само 2ка е 2.15 коеф..

M

Macedon1um

Гостин
Ница против новиве прволигаши Ленс ми изгледа како добар кец за денеска а солиден коефициент за сингл

За поголем ризик веројатно вреди да се проба и Струга - Борец 2+0 @ 3.7 па и Далас - Клиперс 1 @ 3.65 ако игра Дончич вечерва

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.656
Поени од реакции
115.237
Дипанал
Можеш на малата сингл да стаиш, Жабур мислам влече ситна повреда и има проблеми со физичката подготвеност. Особено ако се игра денски има голема вредност квотата.

Од мене Фуксович.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.403
Поени од реакции
38.904
Тапа сум тенис али би одиграл на Иснер. Незнам моменталните форми како се, али турнир во Синсинати, игра американец+сервер+тврда подлога некако ми има смисла. Пишете ако имате некое инфо за повреди/лоша форма, немам гледано тениска утакмица од АO.

Kajgana Shop

На врв Bottom