Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Мене не ми сметаат толку ваквите испади, секој има свое право за приватниот живот. Повеќе ме нервира што не ја оправда улогата за што беше донесен, ни како стопер, за капитен да не правиме муабет, и на крај вакви глупости.
Сакаш да кажеш дека сме уназадени во одбрана споредено со претходната одбрана од Смолинг, Џонс, Линделоф и Рохо?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Не знам што очекувавте од Мегваер кога беше донесен, јас мислам дека потполно си ја оправда улогата, освен во последните неколку натпревари кога буквално беше издишан. А беше издишан затоа што ги одигра СИТЕ официјални натпревари за Јунајтед минатат сезона. Сите, до еден. Е сега за капитен не сум баш сигурен дека е вистински избор, делува некако повлечено, но веројатно Солскјер повеќе знае од рандом навивач на Јунајтед кој какво влијание има на другите играчи.

Ова што се степал во Грција, АМА БАШ АПСОЛУТНО НИШТО не ми значи.
Не знам дали имаш/те слушнато,мислам дека оваа година Мегваер има најмногу минути изиграно во цел свет.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Не знам што очекувавте од Мегваер кога беше донесен, јас мислам дека потполно си ја оправда улогата, освен во последните неколку натпревари кога буквално беше издишан. А беше издишан затоа што ги одигра СИТЕ официјални натпревари за Јунајтед минатат сезона. Сите, до еден. Е сега за капитен не сум баш сигурен дека е вистински избор, делува некако повлечено, но веројатно Солскјер повеќе знае од рандом навивач на Јунајтед кој какво влијание има на другите играчи.

Ова што се степал во Грција, АМА БАШ АПСОЛУТНО НИШТО не ми значи.
Можеби јас имав повисоко очекување за него, очекував да е лидер во одбраната, а е речиси безгласен и повлечен на терен, што не ми се допаѓа за капитен. После рестартов на сезоната имаше многу грешки во одбрана.
Сакаш да кажеш дека сме уназадени во одбрана споредено со претходната одбрана од Смолинг, Џонс, Линделоф и Рохо?
Не реков дека сме уназадени, туку дека Мегваер не ми ги оправда во целост очекувањата.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Мегваер ги оправда очекувањата, ама се плука по него заради цената за која е донесен, плус игра секоја утакмица без одмор, плус тоа секогаш треба да ја врши својата работа, ама и работата на неговиот партнер кој што личи на циркузант и во секој момент може да киксне

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Реално (од искуство) ова делува на исфилуван муабет, да те замава професионален спортист малце ќе се и 5 полицајци да одвојат ама како што вика Ставро, нека се дешава нешто :ROFLMAO:
Ако удрил цајкан стварно, го имаат скинато од ќотек по бубрези во станица :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако удрил цајкан стварно, го имаат скинато од ќотек по бубрези во станица :icon_lol:
Секако дека удрил цајкан, нема проблем :) типична англиска тепачка меѓу две групи по грчки острови.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Леле дали ја видовте снимката :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Одамна немам нешто посмешно гледано,каков киклоп еј:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.747
Поени од реакции
8.471
Да бе ова во Мк е :facepalm: Влакно да му фали осигурителните компании и адвокатите, ќе им го зголемат на грците надворешниот долг за минимум 5 миљарди:D

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.433
Поени од реакции
7.145
Мегваер ги оправда очекувањата, ама се плука по него заради цената за која е донесен, плус игра секоја утакмица без одмор, плус тоа секогаш треба да ја врши својата работа, ама и работата на неговиот партнер кој што личи на циркузант и во секој момент може да киксне
Освен последниве утакмици каде правеше грешки, сезовава си изигра на ниво и може да се каже дека во најголем дел ги оправда очекувањата. Во офанзива на пркини, далеку од очекуваното, али поише за ова е крив стручниот тим, тотално безидејни, безопасни сме на прекини. Мегваер е секогаш на втора статива и скоро секогаш во позиција да треба да спушта топка за некој друг, а не да шутира. Дефинитивно, поле на кое потфрли е капитенска лента и лидерство. Со ништо не покажа сезонава дека е лидер на тимот. Супер штопер, слаб лидер.

Kajgana Shop

На врв Bottom