Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.940
- Поени од реакции
- 4.438
Како што гледам модрица на лице нема така да форава е ептен #мктвитер хехенце
И да не е точно тоа со бодењето, само курчење да било, ако се степал![]()
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Όλη η αλήθεια για το περιστατικό Μαγκουαιρ στη Μύκονο - Mykonos Voice
Οι πληροφορίες που έρχονται είναι καταιγιστικές αναφορικά με την υπόθεση του Χάρι Μαγκουαιρ του αρχηγού της φημισμένης Μάντσεστερ Γιουναιντεντ για όσα συνέβησαν στα Ματογιάννια. Το Mykonos Voice έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο...www.mykonosvoice.gr
Изгледа дека Мегваер нападнал во самоодбрана зошто некој ја прободел сестра му во раката. Под услов ова да е точно, не гледам каде погрешил, освен ок некој овде ако би оставил сестра му да ја боде со нож некој идиот, тогаш сфаќам.
И да не е точно тоа со бодењето, само курчење да било, ако се степал![]()
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Όλη η αλήθεια για το περιστατικό Μαγκουαιρ στη Μύκονο - Mykonos Voice
Οι πληροφορίες που έρχονται είναι καταιγιστικές αναφορικά με την υπόθεση του Χάρι Μαγκουαιρ του αρχηγού της φημισμένης Μάντσεστερ Γιουναιντεντ για όσα συνέβησαν στα Ματογιάννια. Το Mykonos Voice έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο...www.mykonosvoice.gr
Изгледа дека Мегваер нападнал во самоодбрана зошто некој ја прободел сестра му во раката. Под услов ова да е точно, не гледам каде погрешил, освен ок некој овде ако би оставил сестра му да ја боде со нож некој идиот, тогаш сфаќам.
На одмор се.Нашиве преговараат со некого воопшто?? Ептен се стивнаа сите шпекулации околу нас.
Очигледно е...5 до 12 се активираат и ја плаќаат позицијата на другиот клуб.На одмор се.
Пробуваат Магалаеш да им го соберат на Арсенал, касно се влезени во преговорите.Нашиве преговараат со некого воопшто?? Ептен се стивнаа сите шпекулации околу нас.
Пишува и дека со челниците на Јуве се сретнале вчера во врска со Даглас КостаПробуваат Магалаеш да им го соберат на Арсенал, касно се влезени во преговорите.
Не сум видел, каде пишува?Пишува и дека со челниците на Јуве се сретнале вчера во врска со Даглас Коста