Да, а? А ЛШ ќе играат кога?Сетоа тоа многу подобро ќе изгледа кога ќе играат еден натпревар неделно наместо два.
Давај лентата на ФернандешМегваер изгледа поделил некој бокс на Миконос![]()
+1, Нас треба да не интересира да гледаме убав фудбал и успеси на клубот! Колку кој ќе чини, Ед нека му објаснува на Оле, нити ние ги купуваме нити ги продаваме!Да, а? А ЛШ ќе играат кога?
Тимот има насушна потреба од играчи за ротација. Кавани би бил добра опција за ротација - фудбалски гледано, додека финансиски не се исплаќа во никој случај.
Нека играат како треба, а за капитен јасно човек со примерно поведение! Грилиш само во Вила може да биде капитенЕпа тогаш не го пишувајте Грилиш во трансфер цели зошто ликот секои две недели има испади по барови, Руни шеташе курви до последно и што не. Јбг, Англичани се.
Како Кантона и Кин?Нека играат како треба, а за капитен јасно човек со примерно поведение! Грилиш само во Вила може да биде капитен. Макар што во нов дом може со нов куќен ред и да изненади!
Реално (од искуство) ова делува на исфилуван муабет, да те замава професионален спортист малце ќе се и 5 полицајци да одвојат ама како што вика Ставро, нека се дешава нешто
Ова ептен сериозно испаднало.
Не знам што очекувавте од Мегваер кога беше донесен, јас мислам дека потполно си ја оправда улогата, освен во последните неколку натпревари кога буквално беше издишан. А беше издишан затоа што ги одигра СИТЕ официјални натпревари за Јунајтед минатат сезона. Сите, до еден. Е сега за капитен не сум баш сигурен дека е вистински избор, делува некако повлечено, но веројатно Солскјер повеќе знае од рандом навивач на Јунајтед кој какво влијание има на другите играчи.Мене не ми сметаат толку ваквите испади, секој има свое право за приватниот живот. Повеќе ме нервира што не ја оправда улогата за што беше донесен, ни како стопер, за капитен да не правиме муабет, и на крај вакви глупости.