Darling
High Value
tu be, izglea samo ja nemam isto mislenje kako felata.мене ми беше најдобар филм лани

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tu be, izglea samo ja nemam isto mislenje kako felata.мене ми беше најдобар филм лани

Нее сори, не можам говори, тешко тоа.
Си зацртав три предизвици и тоа е тоа (почнав со ИМДБ 250, па да го стигнам Злате во некои листи на Летербоксд и у меѓувреме се роди предизвик да имам повеќе филмови изгледано од тебе од тој рекордот во таа година со 500 колку и да беа). Сериите скроз паузирани освен Dark.
Да знаеш колку време губам на вадење на преводот од видеото, средување на преводот во Subtitle Edit, префрлање на хард диск, убацуење хард диск у ТВ... и тек тогаш приметување дека аудиото е у ФЛАК а ТВ-то не чита ФЛАК, враќање хард дискот, конвертирање ФЛАК у ААЦ.... некогаш у овие процеси губам скоро еден филм гледање, хаха. Добро, ова со флаков поретко се случува но сепак. Ко шо глеам скоро задолжително REMUX и над 10гб... губам многу време за спремање за филм, и чим досега не станав нетфликс плеб, плаг анд плеј, веројатно нема ни да станам ви блиска иднина.
Да бев плаг енд плеј 600 ќе имав досега.
Затоа што некој фајлови не ги чита на ТВ и некој фајлови прават проблем на титлот. И јас го имав истиот проблем како Анон и комплетно се пронаоѓам во неговите маки. Но повеќе не се замарам со екстерен хард, гледам преку лап топ приклучен на ТВ со ХДМИ.зошто веке постоечки титл за филмот да го вадиш и средуваш?
Затоа што често има „грешки“ или практики кои мене не ми се допаѓаат.зошто веке постоечки титл за филмот да го вадиш и средуваш?

Taxi Driver има прејака вожња низ мрачните улици на Њу Јорк во седумдесетите.
So koj pamet, Netflix promovira i pusta film za 11 godisni seksualizirani devojcinja sho uchat da twerkaat?
Se raboti za filmot Cuties, koj momentalno ima nad 300000 dislajkovi na trejlerot.
Па уште по насловот се гледа дека е очај. Зошто би гледал некој филм што почнува со Американски/ска/ско?Ништо страшно.
На толку глупи филмови, плус еден не значи ништо.
Пробај изгледај го до крај American Son,па да видиш што е очај од филм.
Има и добри бе, како Американска Убавина, Американска Историја Икс, Американски Психопат итн.Па уште по насловот се гледа дека е очај. Зошто би гледал некој филм што почнува со Американски/ска/ско?
Па уште по насловот се гледа дека е очај. Зошто би гледал некој филм што почнува со Американски/ска/ско?
Ама имаш и Американскo гомце (2006)Има и добри бе, како Американска Убавина, Американска Историја Икс, Американски Психопат итн.

Се зезав. Секако дека насловот не влијае на самиот квалитет на филмот.Не пуштам филм само поради насловот.
А и пред да го пуштам пробувам да избегнам трејлери и оценки, ми влијаат на очекувањата.