Немаат време луѓето, зафатени се.Одбрани ја честа на пропаднатиот филмски кајгана свет.
Дури и во период на пандемија, изолација, карантини, полициски часови, сошл дистанции и стеј хоумови

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаат време луѓето, зафатени се.Одбрани ја честа на пропаднатиот филмски кајгана свет.
мене ми беше најдобар филм ланиZosto Jojo Rabbit bese nominiran za oskar?
Mnogu mnogu prosek komedija.
не ја критикувајмене ми беше најдобар филм лани
Немаат време луѓето, зафатени се.
Дури и во период на пандемија, изолација, карантини, полициски часови, сошл дистанции и стеј хоумови![]()
Нее сори, не можам говори, тешко тоа.Тука е најчудниот дел.Мада ја и изгледав нешто филмчиња не беше нешто wow бројка али за пример:Март:17,Април:53 од кој 3-4 серии една со 2 сезони,дугиве со по 1 сезона,Мај:7.После тоа имав проблеми и со пц,и со лаптопот(али можев да гледам)па обврски еден тон па репризирав сеа пред некој ден една документарка и еден филм од кој филмов,и го неам логнато,и тоа после 25 мај значи одприлика 2.5-3 месеци без гледан филм
.Ја верувам дека секој таа филмска треска ја прошол со бројчаност,и после му спласнува сеа може кај некој се задржала,и повеќе од една година(јас),а некој ја имал само таа една во која уживал(се надевам).Ти си сега на тапет,и бројките се за пофалба(и нема што да кријам тука)тоа е многу време,посветеност,треба да се симнат,да се гледат сум го прошол сето тоа,и знам како е,мислев дека нешто желбата ќе ми се врати со земање на новиов лап топ,екстерен али јок.Ја веќе и сум си помирен со судбината,и што се вели народски си легнав на брашното(што добрата работа е дека нема да ме читате како пишувам текстови со 900реда за тоа како порано сум се забавувал небаре сум Дан Билзериан).Филмскиот свет ми е веќе шпанско село.Гледај,уживај тоа е.Имам само уште една реченица за на крај една мини-желба од тебе барам:бидејќи е очигледно дека ќе ми го срушиш рекордот кога ќе го завршиш овогодинешното патешествие да направиш еден говор,НО да биде моќен.Се најдобро и чувај се.
Значи немој да откачуваш за говорот секундарно,бар излажи ме,или земи копирај по една реченица од мојте говори за сите изминати години,и ќе склопиш еденНее сори, не можам говори, тешко тоа.
Си зацртав три предизвици и тоа е тоа (почнав со ИМДБ 250, па да го стигнам Злате во некои листи на Летербоксд и у меѓувреме се роди предизвик да имам повеќе филмови изгледано од тебе од тој рекордот во таа година со 500 колку и да беа). Сериите скроз паузирани освен Dark.
Да знаеш колку време губам на вадење на преводот од видеото, средување на преводот во Subtitle Edit, префрлање на хард диск, убацуење хард диск у ТВ... и тек тогаш приметување дека аудиото е у ФЛАК а ТВ-то не чита ФЛАК, враќање хард дискот, конвертирање ФЛАК у ААЦ.... некогаш у овие процеси губам скоро еден филм гледање, хаха. Добро, ова со флаков поретко се случува но сепак. Ко шо глеам скоро задолжително REMUX и над 10гб... губам многу време за спремање за филм, и чим досега не станав нетфликс плеб, плаг анд плеј, веројатно нема ни да станам ви блиска иднина.
Да бев плаг енд плеј 600 ќе имав досега.
tu be, izglea samo ja nemam isto mislenje kako felata.мене ми беше најдобар филм лани
Нее сори, не можам говори, тешко тоа.
Си зацртав три предизвици и тоа е тоа (почнав со ИМДБ 250, па да го стигнам Злате во некои листи на Летербоксд и у меѓувреме се роди предизвик да имам повеќе филмови изгледано од тебе од тој рекордот во таа година со 500 колку и да беа). Сериите скроз паузирани освен Dark.
Да знаеш колку време губам на вадење на преводот од видеото, средување на преводот во Subtitle Edit, префрлање на хард диск, убацуење хард диск у ТВ... и тек тогаш приметување дека аудиото е у ФЛАК а ТВ-то не чита ФЛАК, враќање хард дискот, конвертирање ФЛАК у ААЦ.... некогаш у овие процеси губам скоро еден филм гледање, хаха. Добро, ова со флаков поретко се случува но сепак. Ко шо глеам скоро задолжително REMUX и над 10гб... губам многу време за спремање за филм, и чим досега не станав нетфликс плеб, плаг анд плеј, веројатно нема ни да станам ви блиска иднина.
Да бев плаг енд плеј 600 ќе имав досега.
Затоа што некој фајлови не ги чита на ТВ и некој фајлови прават проблем на титлот. И јас го имав истиот проблем како Анон и комплетно се пронаоѓам во неговите маки. Но повеќе не се замарам со екстерен хард, гледам преку лап топ приклучен на ТВ со ХДМИ.зошто веке постоечки титл за филмот да го вадиш и средуваш?
Затоа што често има „грешки“ или практики кои мене не ми се допаѓаат.зошто веке постоечки титл за филмот да го вадиш и средуваш?
Taxi Driver има прејака вожња низ мрачните улици на Њу Јорк во седумдесетите.