Pofali se deka ja imase cesta da sedis u klupa so mene u osnovno..Многу ќе те тепам еден ден жими се.
Ја не би се фалел.Pofali se deka ja imase cesta da sedis u klupa so mene u osnovno..
Не го спомињај жити бога, поодвратен брк у живот немам видено!Па добар е, у споредба со тој на Каљехон, овој е Том Селек.
Па со толкави дупки позади Ливерпул има да ги одере Баварциве.Можда ќе беше друго да дадеше Лион гол, мада не верувам дека би се носеле 90 минути со чудовиштава. Неверојатно е каков проток на топка имаат, побрз од мислата е, се на прва. Епски дуел би било да се сретнат со моменталниов Ливерпул, две вонземјански екипи.
4-1 ќе изгубат. Каде со оваа одбрана против тој напад на Ливерпул.Можда ќе беше друго да дадеше Лион гол, мада не верувам дека би се носеле 90 минути со чудовиштава. Неверојатно е каков проток на топка имаат, побрз од мислата е, се на прва. Епски дуел би било да се сретнат со моменталниов Ливерпул, две вонземјански екипи.
steta ne si go videl mojot..Не го спомињај жити бога, поодвратен брк у живот немам видено!
Алфонсо бе мртов.4-1 ќе изгубат. Каде со оваа одбрана против тој напад на Ливерпул.
Ранлив е овој Баерн бе, Кимих нема поима од играње у одбрана, Алонсо се лета, и све останува на Боатенг и Алаба кој не е ни штопер. Тука Мане и Салах има да ринат, плус Алаба ко што излетува напред Фирмино има да го влече ко куче.
Пак ќе се повторам, ако игра Баерн вака у финалето, ќе го јаде курот. Преотворено е ова, летање напред по секоја цена. Ко Зденек Земан да им е тренер.
Ич не сум импресиониран искрено.