UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.672
Поени од реакции
8.290
Cela sezona e povreden Herera kako sakate da ima povekje natprevari odigrani, samo sto toa ne go pisuva na web stranite za statistikata na odigrani natprevari. Taka e koga se sledi fudbal na livescore.
Не збориме за оваа сезона, бар ние од наш фан клуб знаеме за што збориме! Човечето освен борбеност нема ништо друго што би го поврзувало со фудбал! Не негирам дека имал добрипартии кај нас, ама далеку е од класа фудбалер. Јас мислев дека сега го пуштија за Гомес да го опструира!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ајде борбеноста ама многу е неконстантен, мене многу ме нервираше со тоа една играм, три ме нема.
Плус нема некој пас (спореди го со Керик кога играше кај вас), не е физички доминантен за таа позиција (спореди го со Каземеиро), скок игра исто така ништо посебно, човекот е едноставно да ора во некој Фулам, Саутемптон, Кристал Палас...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Аталанта ќе чукне уш 1 гол загарантирано.. прашање дали песеже може барем 2....

Член од
1 април 2009
Мислења
679
Поени од реакции
579
На циганов само дриблингот му работи вечерва..

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Не знам дали се изморија овие или намерно се затворија, ама не се игра овака последните 20 мин против БеСеЖе.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Единствена работа што треба да ја прави, единствениот негов ,,квалитет", да биде снагатор и да разбива дефанзивна линија на 20 метри оддалеченост, Дуван Запата не ја прави како што треба. Да не речам очаен е.

Еден ебан дуел не доби, ниту успеа да се загради и да проигра со грб со некој соиграч. Па мајката твоја неталентирана глупава...

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Лукаку за Икарди го има измислено фудбалот, евентуално овај има подобра реализација од 5 метри, друго е жива превара.
Кај него само Ванда вреди. :drk:

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Да бркаш резултат и Чупо Мотинг да ти влезе во игра ....исто очајна измена ко јуве што напраи со тој напаѓачот што влезе од 3та лига :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom