Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
Ciganov se rezili za site pari
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Да те потсетам дека до пред 6-7 Аталанта се бореше за опстанок во Серија А.Аталанта за ПСЖ е Тангстин, или Волфрам.
Циго не може без Барса, Барса не може без негоНејмар сака да си ја намали цената за да можат барса да го земат летово или?
И?Да те потсетам дека до пред 6-7 Аталанта се бореше за опстанок во Серија А.
II? Dobro raboti skautingot na Atalanta, ocigledno e, vadat igraci od mladinska skola. Imaat sistem so godini go igraat, uigrani se, osobeno onie napred, kad tad dava rezultati, ete rezultati te stigaat.Да те потсетам дека до пред 6-7 Аталанта се бореше за опстанок во Серија А.
Таман сеа трампа Дембеле и НејмарЦиго не може без Барса, Барса не може без негоиста судбина како Реал и Роналдо.
Е тоа е многу битна работа. Уигран напад, уиграна средина. Не дека играчите генерално се нешто спешал. Во друг клуб може о да се изгубат ама овдека перфектно си се вклопени и се надополнуваат. Штета што мнпгу тимови (управите) не сфаќаат дека тим се гради со години а не со 100тици милионо секое лето и купување на имиња.II? Dobro raboti skautingot na Atalanta, ocigledno e, vadat igraci od mladinska skola. Imaat sistem so godini go igraat, uigrani se, osobeno onie napred, kad tad dava rezultati, ete rezultati te stigaat.
Celiot Tim na Atalanta u paricen iznos vredi kolku dva igraci na Psg. Ovie vlozuvaat kilo semki, ovie isturaat miljardi, i bile plasticni, boga ti.
Мене уште неми е јасно што видоа во Ерера, ликот е за во некој среднопласиран тим во ПЛ и тоа, освен борбеноста незнам што има што гледаат во него за да игра во топ клуб.Што сеа средината на ПСЖ, нели супер трансфери беа Ерера и Гана?
Ај кога сме за потсетување, ПСЖ е формиран кога јас бев четврто одделение! На неколку пати и град и држава го туркаа да биде клуб, кога на крај се најде еден експортер на камили да инвестира во него! По пластика од ПСЖ нема, класичен пример. Челзи и Сити ги ставаат во таа категорија, ама клубовите барем имаат некоја историја пред да влезат вреќите долари кај нив. Овие ништо, нула, зеро .....Да те потсетам дека до пред 6-7 Аталанта се бореше за опстанок во Серија А.
Ајде борбеноста ама многу е неконстантен и склон на повреди, мене многу ме нервираше со тоа една играм, три ме нема.Мене уште неми е јасно што видоа во Ерера, ликот е за во некој среднопласиран тим во ПЛ и тоа, освен борбеноста незнам што има што гледаат во него за да игра во топ клуб.