UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Нејмар сака да си ја намали цената за да можат барса да го земат летово или?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.485
Поени од реакции
14.925
Кога гледам каков е финишот на Нејмар, добивам впечаток дека некоја вештерка има негова вуду кукла (или како и да се вика) и му ја боде ногата кога треба да шутне.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Да те потсетам дека до пред 6-7 Аталанта се бореше за опстанок во Серија А.
II? Dobro raboti skautingot na Atalanta, ocigledno e, vadat igraci od mladinska skola. Imaat sistem so godini go igraat, uigrani se, osobeno onie napred, kad tad dava rezultati, ete rezultati te stigaat.
Celiot Tim na Atalanta u paricen iznos vredi kolku dva igraci na Psg. Ovie vlozuvaat kilo semki, ovie isturaat miljardi, i bile plasticni, boga ti.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
II? Dobro raboti skautingot na Atalanta, ocigledno e, vadat igraci od mladinska skola. Imaat sistem so godini go igraat, uigrani se, osobeno onie napred, kad tad dava rezultati, ete rezultati te stigaat.
Celiot Tim na Atalanta u paricen iznos vredi kolku dva igraci na Psg. Ovie vlozuvaat kilo semki, ovie isturaat miljardi, i bile plasticni, boga ti.
Е тоа е многу битна работа. Уигран напад, уиграна средина. Не дека играчите генерално се нешто спешал. Во друг клуб може о да се изгубат ама овдека перфектно си се вклопени и се надополнуваат. Штета што мнпгу тимови (управите) не сфаќаат дека тим се гради со години а не со 100тици милионо секое лето и купување на имиња.

Као ме потсети само на Лион со муабетов. Кое екипиште беа, која огра си ја имаа... Уште некој фанови на реал може имаат кошмари коа ќе го видат Лион у Лш :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Што сеа средината на ПСЖ, нели супер трансфери беа Ерера и Гана?
Мене уште неми е јасно што видоа во Ерера, ликот е за во некој среднопласиран тим во ПЛ и тоа, освен борбеноста незнам што има што гледаат во него за да игра во топ клуб.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Cela sezona e povreden Herera kako sakate da ima povekje natprevari odigrani, samo sto toa ne go pisuva na web stranite za statistikata na odigrani natprevari. Taka e koga se sledi fudbal na livescore.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.672
Поени од реакции
8.290
Да те потсетам дека до пред 6-7 Аталанта се бореше за опстанок во Серија А.
Ај кога сме за потсетување, ПСЖ е формиран кога јас бев четврто одделение! На неколку пати и град и држава го туркаа да биде клуб, кога на крај се најде еден експортер на камили да инвестира во него! По пластика од ПСЖ нема, класичен пример. Челзи и Сити ги ставаат во таа категорија, ама клубовите барем имаат некоја историја пред да влезат вреќите долари кај нив. Овие ништо, нула, зеро .....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене уште неми е јасно што видоа во Ерера, ликот е за во некој среднопласиран тим во ПЛ и тоа, освен борбеноста незнам што има што гледаат во него за да игра во топ клуб.
Ајде борбеноста ама многу е неконстантен и склон на повреди, мене многу ме нервираше со тоа една играм, три ме нема.

ПСЖ лани отпаднаа од Чонг, Гринвуд и компанија со 2-0 и реванш дома, сега се на пат да отпаднат од Аталанта. Како му се правдаат на Арапон после такви бламови низ годиниве само да знам...
Па и во ракомет од Вардар го сркнаа :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom