- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.628
- Поени од реакции
- 5.277
Не сум во Финска, ако случајно се загрижи.
Не сум во Финска, ако случајно се загрижи.
Значи инактивирана вакцина. Интересно. Да не знаеш дали се зима во една доза или во две-три?Мртов вирус
https://republika.mk/vesti/svet/ruskata-vakcina-sputnik-kje-bide-dostapna-od-1-januari/Малку сум скептичен но се надевам дека вакцинава ќе биде успешна.
Цитат за ова те молам.
Ама, ама
... да не си малку повеќе сратил во месеци?Таман си се наместија работите.Букнуе вирус у Кина на пазар лоциран на километар од Биолошка лабараторија за истражување вируси,по само 4 месеци вакцина у Русија![]()
Послем ваков epic fali,СЗО е во рангот на циркус Медрано!Не е на листата на СЗО
Како може да се знае дека имунитетот трае 2 години, ако вирусот постои ~8 месеци? Magia!Вакцината имала 2 годишен имунитет, што не е лошо, за грип се прима секоја година.
... ако сега е 11.08.2020 год за кои 5 месеци измислиле вакцина?За 5 месеци вакцина извадија, да не грешам душа ама некако не ми е верно дека ќе има некаков ефект ова.Нели најмалце две до три години беа потребни за вакцина да се извади или Русите магионичари се.
Патници кои транзитираат само потпишуваат изјава дека ќе ја напуштат земјава во рок од 3 часа и мислам дека им бараат авионски билет. Ваљда ќе им дојде паметот по ова и ќе почнат да бараат и негативен PCR тест.Кој ги пушта да летаат без тестови бе.