Во право е Ilumious треба да ви фали во главата нешто за да се ослонуваш за било шо на форум.
Можам да се информирам и да ја проверам после таа информација ама да го земам здраво за готово тоа што ќе ми го пиши некој на форумот нрма грешка.
Имаше еден член тука проповедаше ала Иван Исцелител и сега треба јас него да го земам за релевантен и да мислам дека стварно доаѓа крај на свет и само покајание ќе ме спаси ?
Ајде ок тоа,ќе има препирки ама да одиш оф топик, да вреѓаш и да се прајш интересен за да собериш неколку лајка на постот, тие луѓе ми личат на комплексаши и неизживеани, немаат право на глас во реалниот свет и им се даде шанса зад тастатура да изиграваат мангупи.
И да споделам грешна информација,ова е форум и на вести се дешавало да кажат погрешна информација не пак тука, тоа ви дава за право да вреѓате ? Како членот наназад ми го копирал постот од друга тема и ми пиши кој бил тој шо ме трпел 8 години, "вауу бацеее виде како ја заебав Битолчанката, абе седиии "
Ако некој ви смета тука ако мислите дека е неподнослив си има опција игнор и готово, решен проблем.
А не да лечите фрустрации на форум ако денот не ви е погоден или едноставно сте несреќни родени.