Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.762
Поени од реакции
10.066
Ок е ама не гледам како би ги откачиле играчите како Џонс Санчез и Лингард со оглед на тоа колку голема плата зимаат.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Санчез завршена приказна е. Блиску се до договор со Интер. Се надевам дека ќе се ослободиме и од останатите

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.762
Поени од реакции
10.066
Ако се ослободиме од Санчез ќе се ослободи голем финанскиски товар.
Инаку сега читам за Лингард планира да си ја чека шансата.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.855
Поени од реакции
2.741
Ако се ослободиме од Санчез ќе се ослободи голем финанскиски товар.
Инаку сега читам за Лингард планира да си ја чека шансата.
Тој може да планира што сака, ама во клубот што планираат со него е друго. Башка што го смени агентот, т.е Раиола дебелиот е доволен знак дека големи се шансите за да менува клуб.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.526
Поени од реакции
3.556
#mufc are interested in signing Bayern Munich’s Kingsley Coman and have held talks about the player joining. Jadon Sancho is the priority, but the club do not limit their options to one player #mulive [@AndyMitten, @TheAthleticUK]

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Е овој ни фали и да си доебемр мајката.
Кога игра,добар играч е,проблемот е тоа што игра по 20 текми у сезона.
И тоа во Германија,овде кога ќе му влезе смрдлето Тарковски или Ми,ќе го нема 2 години на терен.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Постов убедливо ке конкурира за најпромашен пост во подфорумот фудбал.

Исто како и пред неколку години, и сега истото ке ти кажам, зашто јас бев тој со кој се расправаше и тогаш, па ти ги памтам мислењата делумно. Де Геа тогаш беше во топ 3 голмани во светот, убедливо, каков црн киксер. Ама ако мислиш дека некој го правел убедливо број 1 пред Ноер, мислам дека јако бладаш. Тоа што не е sweeper и не игра со нога, мислам дека на секој фан на Јунајтед му е јасно.

Се враќаш сега тука убедливо дека си предвидел дека ке има decline, ама мислам, стварно треба да си експерт да процениш дека по 5 години ке му падне формата, и нема да брани како ненормален.

Не можел да брани под притисок на важен меч. Аман бе човек, од каде ти текнуваат глупоштиниве.

Де објасни ми како кој тоа е пред него влијае онака да му поминува топката низ раце, да има лоша поставеност на тело, бавна реакција. Има играно со поголеми пациенти од Мегваер, ко што некој го прави тука, и Линделоф пред него. Видно ме интересира.

Човекот е во многу лоша форма, не знам зашто му се бараат изговори, де не му чинел тренерот, соиграчите, времето. Моментално е најслаба алка во одбраната на Јунајтед.
Друже убаво потенцирав дека падната му е формата од претходните сезони, ама поентата ми беше дека ние го средивме секаде тимот па останавме уште голманската позиција да ја средуваме? Де Геа може да ја поврати формата зошто сме го гледале во WorldClass изданија, ама дали можи Линделоф или Лук Шо да играат WorldClass? Мегваер кажав дека не сум задоволен и затоа нема да го зборувам.
И Алисон прави киксови, Едерсон уште повеќе. Секако дека ова не го оправдува тоа што последно време и Де Геа е станат фушар, али на некнешната утакмица Ливерпул-Челзи, ако Ливерпул го имаше нашиот напад, и таа утакмица ќе завршеше исто можда како и нашата. Од Де Геа ги памтиме грешките, а не памтиме колку зицери пример утна Рашфорд со Сотон и место 2-2, можеше да биди 4-2. Ние губиме поени од нападот, а не од Де Геа. И ај само да беа тие утнувања против Сотон. Константно си промаршуваме такви 100% шанси преку целата сезона и место уште до 60та минута ние да си го решиме мечот, се тресиме до 90та и баш во 90та имаме доста поени изгубено сезонава.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Е овој ни фали и да си доебемр мајката.
Кога игра,добар играч е,проблемот е тоа што игра по 20 текми у сезона.
И тоа во Германија,овде кога ќе му влезе смрдлето Тарковски или Ми,ќе го нема 2 години на терен.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Мислам дека така само сакаат да им дадат на дортмунд до знаење дека, ако продолжат да се натегаат "на ти го-дај ми го" имаат и план б. Така што мислам дека не е ништо сериозно.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Мислам дека така само сакаат да им дадат на дортмунд до знаење дека, ако продолжат да се натегаат "на ти го-дај ми го" имаат и план б. Така што мислам дека не е ништо сериозно.
А ова штом јас и ти го прочитавме, луѓе што работат за Дортмунд сигурно нема :D треба што побрзо да решат кој е максимумот за Санчо и да им пратат земи или остави понуда на Дортмунд и да одјебат ако не им е доста. Тогаш може да се одбере некој друг, иако не толку добри опции, ги има многу.
Вака ќе се натегаат цела година и пак оваа сезона Лингард ќе игра десно крило, како што му беше среќата на Переира пред да дојде Фернандес.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
А ова штом јас и ти го прочитавме, луѓе што работат за Дортмунд сигурно нема :D треба што побрзо да решат кој е максимумот за Санчо и да им пратат земи или остави понуда на Дортмунд и да одјебат ако не им е доста. Тогаш може да се одбере некој друг, иако не толку добри опции, ги има многу.
Вака ќе се натегаат цела година и пак оваа сезона Лингард ќе игра десно крило, како што му беше среќата на Переира пред да дојде Фернандес.
Абе сега може не се толку бистри :ROFLMAO:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
A кога последен пат си го видел Лингард да игра крило, или воопшто?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.836
Поени од реакции
67.262
Рохо, Џонс, Лингард, Санчез аут. За Мата и Баји сум на два памета.

До толку немам верба во овие што договараат трансфери, што мислам дека ке си платиме колку и да ни каже Дортмунд, иако играчот сака да се врати во Англија.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
A кога последен пат си го видел Лингард да игра крило, или воопшто?
Ќе го видиш Рашфорд кога ќе се повреди а Гринвуд ќе прегори во Октомври. Лингард не игра сега дека сите се здрави, кој играше до Јануари-Фебруари?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Во овој фан клуб има најмногу видовити.
Ставро, ај не замарај со твоите арогантни одговори, дискутирај ако ти се дискутира како човек. Зошто не ми одговори кој играше до Фебруари?

Kajgana Shop

На врв Bottom