Тој може да планира што сака, ама во клубот што планираат со него е друго. Башка што го смени агентот, т.е Раиола дебелиот е доволен знак дека големи се шансите за да менува клуб.Ако се ослободиме од Санчез ќе се ослободи голем финанскиски товар.
Инаку сега читам за Лингард планира да си ја чека шансата.
Jesse Lingard sends message over Manchester United place
Jesse Lingard has only started once for Man United since the season restarted and has not started in the Premier League since New Year's Day.www.manchestereveningnews.co.uk
Друже убаво потенцирав дека падната му е формата од претходните сезони, ама поентата ми беше дека ние го средивме секаде тимот па останавме уште голманската позиција да ја средуваме? Де Геа може да ја поврати формата зошто сме го гледале во WorldClass изданија, ама дали можи Линделоф или Лук Шо да играат WorldClass? Мегваер кажав дека не сум задоволен и затоа нема да го зборувам.Постов убедливо ке конкурира за најпромашен пост во подфорумот фудбал.
Исто како и пред неколку години, и сега истото ке ти кажам, зашто јас бев тој со кој се расправаше и тогаш, па ти ги памтам мислењата делумно. Де Геа тогаш беше во топ 3 голмани во светот, убедливо, каков црн киксер. Ама ако мислиш дека некој го правел убедливо број 1 пред Ноер, мислам дека јако бладаш. Тоа што не е sweeper и не игра со нога, мислам дека на секој фан на Јунајтед му е јасно.
Се враќаш сега тука убедливо дека си предвидел дека ке има decline, ама мислам, стварно треба да си експерт да процениш дека по 5 години ке му падне формата, и нема да брани како ненормален.
Не можел да брани под притисок на важен меч. Аман бе човек, од каде ти текнуваат глупоштиниве.
Де објасни ми како кој тоа е пред него влијае онака да му поминува топката низ раце, да има лоша поставеност на тело, бавна реакција. Има играно со поголеми пациенти од Мегваер, ко што некој го прави тука, и Линделоф пред него. Видно ме интересира.
Човекот е во многу лоша форма, не знам зашто му се бараат изговори, де не му чинел тренерот, соиграчите, времето. Моментално е најслаба алка во одбраната на Јунајтед.
Мислам дека така само сакаат да им дадат на дортмунд до знаење дека, ако продолжат да се натегаат "на ти го-дај ми го" имаат и план б. Така што мислам дека не е ништо сериозно.Е овој ни фали и да си доебемр мајката.
Кога игра,добар играч е,проблемот е тоа што игра по 20 текми у сезона.
И тоа во Германија,овде кога ќе му влезе смрдлето Тарковски или Ми,ќе го нема 2 години на терен.
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
А ова штом јас и ти го прочитавме, луѓе што работат за Дортмунд сигурно нема треба што побрзо да решат кој е максимумот за Санчо и да им пратат земи или остави понуда на Дортмунд и да одјебат ако не им е доста. Тогаш може да се одбере некој друг, иако не толку добри опции, ги има многу.Мислам дека така само сакаат да им дадат на дортмунд до знаење дека, ако продолжат да се натегаат "на ти го-дај ми го" имаат и план б. Така што мислам дека не е ништо сериозно.
Абе сега може не се толку бистриА ова штом јас и ти го прочитавме, луѓе што работат за Дортмунд сигурно нема треба што побрзо да решат кој е максимумот за Санчо и да им пратат земи или остави понуда на Дортмунд и да одјебат ако не им е доста. Тогаш може да се одбере некој друг, иако не толку добри опции, ги има многу.
Вака ќе се натегаат цела година и пак оваа сезона Лингард ќе игра десно крило, како што му беше среќата на Переира пред да дојде Фернандес.
A кога последен пат си го видел Лингард да игра крило, или воопшто?А ова штом јас и ти го прочитавме, луѓе што работат за Дортмунд сигурно нема треба што побрзо да решат кој е максимумот за Санчо и да им пратат земи или остави понуда на Дортмунд и да одјебат ако не им е доста. Тогаш може да се одбере некој друг, иако не толку добри опции, ги има многу.
Вака ќе се натегаат цела година и пак оваа сезона Лингард ќе игра десно крило, како што му беше среќата на Переира пред да дојде Фернандес.
Ќе го видиш Рашфорд кога ќе се повреди а Гринвуд ќе прегори во Октомври. Лингард не игра сега дека сите се здрави, кој играше до Јануари-Фебруари?A кога последен пат си го видел Лингард да игра крило, или воопшто?
Ставро, ај не замарај со твоите арогантни одговори, дискутирај ако ти се дискутира како човек. Зошто не ми одговори кој играше до Фебруари?Во овој фан клуб има најмногу видовити.