Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Филибастеринг :pos:
И тоа во граѓанско-херојски стил, slobodarsko eno opsesvo zasite :pos:

2016 за едно ливче во Теарце мен ин блек се снимаше, сеа се било по ПС :icon_lol:

Во меѓувреме Заев кидавела и чека да спадне кнедлата за убедливата победа на како солза чистите избори.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.924
Поени од реакции
50.687
У меѓувреме AnonopsMKD тераат тешка сајбер војна so политичкиот систем во државава, ги бутнаа здравство и образование :
Кур скршиле.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.144
Поени од реакции
11.800
Како е поврзан он со педофилија?
Сум слушнал и друг пат вакви муабети а може и сум знаел ама сум заборавил.
Али Ахмети бил соработник (тастер) на УДБА и ги кодошел своите пријатели албанци кои во Југославија се групирале и здружувале за албанската кауза.

Имал дупли документи издадени од УДБА која го финансирала за секоја корисна информација.

Меѓудругото, еден од начините на кои УДБА го впрегнала младиот и надежен Ахмети во нивни редови да ги цинкари своите браќа албанци, ги препознале педерастичните афинитети на нашиот храбар Али и го фатиле (дали го наместиле или го следеле, ме знам) како се самозадоволува пред малолетни деца.

Инаку Али Ахмети, воедно и швајцарски државјанин, има дијагноза за шизофренија каде поминал пар време во санаториуми и слични болнички капацитети мислам некаде околина на Луцерн. Му беше доделена доживотна инвалидска пензија од околу 3000 ЦХФ, верувам уште си ја користи.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Тука многу јасно пишувам зошто таа го постирала тоа, јас едноставно верувам дека таа мисли дека навивачка парола е, не дека јас викам дека е навивачка парола.
Прво, немој со претпоставки што тоа ти мислиш дека некој мислел кога заговарал/поддржувал геноцид, затоа што ти лично си напишал дека секоја ваква појава треба веднаш да се осуди, без никакви правдања, мислења, анализи... Претпоставките, во вакви според тебе јасни ситуации, се дефокусирање од злото. Секој што дефокусира - нема чесни намери, според тебе.

Второ, како тоа ти веруваш дека таа верува дека мисли дека е нешто, кога си го пишал ова:

глумите повредени од таа мапа, која патем е во спортски контекст и политички не би требало ништо да значи.
Е тука, пуно, ти кажуваш нешто, не полемизираш. Кажуваш дека нештото(мапата) има некаков контекст(спортски, навивачки) и дека не би требало да и се дава некаква друга конотација(политичка). Значи, го тврдиш тоа, затоа шо нема овде „мислам дека“ или „ако јас се прашувам“.

За тоа праиме муабет, дека си одвратно лицемерен, дека не ти е битно тоа дека си одвратно лицемерен, оти за да ти е битно треба да имаш попримено некои цивилизациски вредности, да имаш некое базично достоинство, некоја индивидуална...благородност. Ама немаш. Немаш ставови, немаш свое мислење, уствари ти не ни постоиш надвор од твоето племе. Пуно како лик овде е единствено идентификуван како апологет на своето племе, со 99% од постовите во одбрана на племето и десетина за Game of Thrones.

Е тоа ми беше поентата. Тоа беше и темата. Не беше ниту Сопот ниту балистите во кичевско во 43та.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
У меѓувреме AnonopsMKD тераат тешка сајбер војна so политичкиот систем во државава, ги бутнаа здравство и образование :
Дон Кихотски постапки, на крај ќе плачат кога ќе ги фатат :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
@Ѓорѓи Н.
Не знам дали е до мене, ама како да немам видено во животов пост на Ѓорѓија после 16:00-16:30.

Интересна работа мме :icon_lol:
Втора смена и прекувремена работа само во предизборна кампања, пошто прва смена се зафатени со делење упаљачи, маици и пенкалца или лепење плакати. :D

Инаку ова со Ахмети е официјално како сведок, но му е некаква закана за нешто. Можда за формирање Влада, но јас мислам дека е нешто многу поголемо во прашање.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Али Ахмети бил соработник (тастер) на УДБА и ги кодошел своите пријатели албанци кои во Југославија се групирале и здружувале за албанската кауза.

Имал дупли документи издадени од УДБА која го финансирала за секоја корисна информација.

Меѓудругото, еден од начините на кои УДБА го впрегнала младиот и надежен Ахмети во нивни редови да ги цинкари своите браќа албанци, ги препознале педерастичните афинитети на нашиот храбар Али и го фатиле (дали го наместиле или го следеле, ме знам) како се самозадоволува пред малолетни деца.

Инаку Али Ахмети, воедно и швајцарски државјанин, има дијагноза за шизофренија каде поминал пар време во санаториуми и слични болнички капацитети мислам некаде околина на Луцерн. Му беше доделена доживотна инвалидска пензија од околу 3000 ЦХФ, верувам уште си ја користи.
Тоа бил начинот на работа на екс УДБА,се наоѓаат слабостите на лицето кое е ставено под мерки,го следат и снимаат и после го врбуваат да биде соработник преку уцени со снимените материјали.Ако одбие прво го компромитираат у јавност а после кратко време го снемува од лицето на земјата

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Филибастеринг :pos:
Филибастерингот во ДИК го решија за 10 минути, во Управен, малце се помачија, дури два саата.

А овие дечките што хакираат, ми се свиѓа нивниот пристап, само напред ги подржувам, скоро го гледав Mr.Robot и ја изиграв после Watch_Dogs 2, така да интересни ми се овие „реални“ хакери

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Прво, немој со претпоставки што тоа ти мислиш дека некој мислел кога заговарал/поддржувал геноцид, затоа што ти лично си напишал дека секоја ваква појава треба веднаш да се осуди, без никакви правдања, мислења, анализи... Претпоставките, во вакви според тебе јасни ситуации, се дефокусирање од злото. Секој што дефокусира - нема чесни намери, според тебе.

Второ, како тоа ти веруваш дека таа верува дека мисли дека е нешто, кога си го пишал ова:

Е тука, пуно, ти кажуваш нешто, не полемизираш. Кажуваш дека нештото(мапата) има некаков контекст(спортски, навивачки) и дека не би требало да и се дава некаква друга конотација(политичка). Значи, го тврдиш тоа, затоа шо нема овде „мислам дека“ или „ако јас се прашувам“.
Ти како сакаш подразбирај, не ме интересира. Таа самата пак напиша за тоа, ама што знае и она, вие подобро знаете што мислела, еве сецкај и кај неа мислења и прави анализи.

Вие викавте дека Дуа Липа со позадина ја постирала сликава, дека е пропагатор на идејата за Голема Албанија, и што уште не. Јас не е сложувам со тоа, знаете и вие дека не е така ама намерно го хиперболизирате ова. Особено ти си во тоа ниво на *корисни идиоти* и знаеш дека секое драматизирање за *настанов* служи за национално будење за твоето племе. Молзете до крај.
За тоа праиме муабет, дека си одвратно лицемерен, дека не ти е битно тоа дека си одвратно лицемерен, оти за да ти е битно треба да имаш попримено некои цивилизациски вредности, да имаш некое базично достоинство, некоја индивидуална...благородност. Ама немаш. Немаш ставови, немаш свое мислење, уствари ти не ни постоиш надвор од твоето племе. Пуно како лик овде е единствено идентификуван како апологет на своето племе, со 99% од постовите во одбрана на племето и десетина за Game of Thrones.
Не сум јас лицемерен, туку ти чувствуваш потреба да ме дискредитираш, и самиот знаеш зошто, знаеш што народ те чита, и знаеш дека ќе помине тоа кај нив сешто што ќе пишуваш ако навредуваш албанец.
Е тоа ми беше поентата. Тоа беше и темата. Не беше ниту Сопот ниту балистите во кичевско во 43та.
Па никогаш не беше тема Сопот во форумов, сосема случајно е тоа. Затоа што немаме време, дискутираме за инстаграм акоунт на пејачка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom