Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман, Тачи го викнал да сведочи.Што е работата со повикувањето на Ахмети во Хаг?
Поради разменувањето на територии помеѓу Србија и Косово за да се стави во ред?
Аман, Тачи го викнал да сведочи.
Овој пат со лажно сведочење ќе покушаат.
Лош за пи-ар е пристапот на Рамуш со убивање на сведоци.
Многу има за зборење тука.не знам дали баш Тачи го викнал.
И веќе коа збориме за тоа, зошто Тачи е викнат и обвинет во Хаг баш сеа?
Мoре штo ке ми биде мерaк дa гo oбвинaт зa сoучесништвo вo убиствoтo нa брaќaтa Бaрдoш и Јусуф Гaрвaлa,oн ги имa нaместенo кaкo сoрaбoтник нa УДБА пa пoтoa се ликвидирaни.Тие се oснoвoпoлжници нa Нaрoдни пoкрет Кoсoвo oд кaде пoдoцнa прoизлегувa УЧК
Како е поврзан он со педофилија?Среќа судот во Хаг не опфаќа педофилија така што Ахмети може да биде мирен
Не верувам дека сум истиот.Глеј шо си реплицирал. Ти стварно ништо не сфаќаш бе. Воопшто немаш ни созреано, ни еволуирано. Истиот пуно си од 2012та. Не е ли срамота да морам да ти објаснувам шо ТИ си пишувал и како е тоа контрадикторно?
Изгледа си поглуп отколку што изгледаш, нема никаква контрадикторност, и денеска викам дека не е тоа навивање, и не треба да се навива така.Oва ти е напишано у контекст на скандирањето на разни навивачки групи проследено со говор на омраза. За тебе тоа и мапи како оваа не биле навивање, туку нешто друго. Милион пати си реплицирал со примери од навивачи како наводно скандирале „за шиптaри гасна комора“ и тие појави си ги сметал за форма на дискриминација и манифестација на желба за етничко чистење. Значи, мапите, скандирањето и песните ти си викал дека се политички значајни пораки, кои се опасни и треба да бидат осудувани.
Е, после тој/тие твои постови, излегува еминентна претставничка од твоето племе со ваква мапа на шќипри етнике и ти наеднаш го пишуваш ова:
Тука многу јасно пишувам зошто таа го постирала тоа, јас едноставно верувам дека таа мисли дека навивачка парола е, не дека јас викам дека е навивачка парола.Мое мислење е дека за навивачки причини ја постирала, не за политички или шовинистички.
Убаво што си сечел мое мислење каде сум пишувал дека помалку болно за мене е албанските навивачи да извадат вакви пароли, отколку на цел глас да извикуваат Добар македонец, мртво македонец, или за македонци гасни комори, и во исто време во истата игра присутен да биде албански претседател и да не осудува такво нешто.Тоа ја ти пишав, Пуно. Дека пред козата да плесне мапа на шќипри етнике си викал дека такви работи не може да бидат форма на навивање и не може да се гледаат како било шо друго освен агресивни изрази на нетрпеливост и омраза. Откако ја објави, наеднаш тоа станува најобично спортско навивање, не е опасно и нема никаква врска со политика.
Ти викам дека немаш ставови, не си доследен на кажаното, гола вода е се шо пишуваш и зависи само од тоа каква глупост направило твоето племе и како таа глупост да се одбрани, небитно колку е таа глупост мала или крајно одвратна, дали е „се надевам дека ќе се најдат вистинските убијци“, кога ги уапсија гнасиве од Смилковско или една смотана мапа од една смотана коза.
Ликнаа некои документи на наводни тајни служби кои биле паднати случајно во дворот на пратеник на ДПА, Ахмети бил уценуван со затворање со наводни педофилски напади од институциите да биде соработник.Како е поврзан он со педофилија?
Сум слушнал и друг пат вакви муабети а може и сум знаел ама сум заборавил.
Објавува мапа на Голема Албанија со окупирани територии на соседни држави.Тука многу јасно пишувам зошто таа го постирала тоа, јас едноставно верувам дека таа мисли дека навивачка парола е, не дека јас викам дека е навивачка парола.