Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.880
Поени од реакции
36.929
Што е работата со повикувањето на Ахмети во Хаг?
Поради разменувањето на територии помеѓу Србија и Косово за да се стави во ред?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
Што е работата со повикувањето на Ахмети во Хаг?
Поради разменувањето на територии помеѓу Србија и Косово за да се стави во ред?
Аман, Тачи го викнал да сведочи.
Овој пат со лажно сведочење ќе покушаат.
Лош за пи-ар е пристапот на Рамуш со убивање на сведоци.

Последно уредено:
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.880
Поени од реакции
36.929
Аман, Тачи го викнал да сведочи.
Овој пат со лажно сведочење ќе покушаат.
Лош за пи-ар е пристапот на Рамуш со убивање на сведоци.
не знам дали баш Тачи го викнал.

И веќе коа збориме за тоа, зошто Тачи е викнат и обвинет во Хаг баш сеа?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
не знам дали баш Тачи го викнал.

И веќе коа збориме за тоа, зошто Тачи е викнат и обвинет во Хаг баш сеа?
Многу има за зборење тука.
Види таму, Европа зад кој стои на косовската сцена, а САД зад кој. САД кое решение го буткаа, а Европа кое.
итн.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
е добро де, само викаат, не кажуваат зашто
имаше негде прочитав, Косово изглеа го вика Али

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Мoре штo ке ми биде мерaк дa гo oбвинaт зa сoучесништвo вo убиствoтo нa брaќaтa Бaрдoш и Јусуф Гaрвaлa,oн ги имa нaместенo кaкo сoрaбoтник нa УДБА пa пoтoa се ликвидирaни.Тие се oснoвoпoлжници нa Нaрoдни пoкрет Кoсoвo oд кaде пoдoцнa прoизлегувa УЧК

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.144
Поени од реакции
11.800
Мoре штo ке ми биде мерaк дa гo oбвинaт зa сoучесништвo вo убиствoтo нa брaќaтa Бaрдoш и Јусуф Гaрвaлa,oн ги имa нaместенo кaкo сoрaбoтник нa УДБА пa пoтoa се ликвидирaни.Тие се oснoвoпoлжници нa Нaрoдни пoкрет Кoсoвo oд кaде пoдoцнa прoизлегувa УЧК
Среќа судот во Хаг не опфаќа педофилија така што Ахмети може да биде мирен

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Среќа судот во Хаг не опфаќа педофилија така што Ахмети може да биде мирен
Како е поврзан он со педофилија?
Сум слушнал и друг пат вакви муабети а може и сум знаел ама сум заборавил.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Глеј шо си реплицирал. Ти стварно ништо не сфаќаш бе. Воопшто немаш ни созреано, ни еволуирано. Истиот пуно си од 2012та. Не е ли срамота да морам да ти објаснувам шо ТИ си пишувал и како е тоа контрадикторно?
Не верувам дека сум истиот.
Oва ти е напишано у контекст на скандирањето на разни навивачки групи проследено со говор на омраза. За тебе тоа и мапи како оваа не биле навивање, туку нешто друго. Милион пати си реплицирал со примери од навивачи како наводно скандирале „за шиптaри гасна комора“ и тие појави си ги сметал за форма на дискриминација и манифестација на желба за етничко чистење. Значи, мапите, скандирањето и песните ти си викал дека се политички значајни пораки, кои се опасни и треба да бидат осудувани.

Е, после тој/тие твои постови, излегува еминентна претставничка од твоето племе со ваква мапа на шќипри етнике и ти наеднаш го пишуваш ова:
Изгледа си поглуп отколку што изгледаш, нема никаква контрадикторност, и денеска викам дека не е тоа навивање, и не треба да се навива така.
Мое мислење е дека за навивачки причини ја постирала, не за политички или шовинистички.
Тука многу јасно пишувам зошто таа го постирала тоа, јас едноставно верувам дека таа мисли дека навивачка парола е, не дека јас викам дека е навивачка парола.
Неа ја коментиравме, не зборувавме за мене што мислам за паролата.
Кога имате предрасуди многу е лесно вака се погрешно да разбирате.
Тоа ја ти пишав, Пуно. Дека пред козата да плесне мапа на шќипри етнике си викал дека такви работи не може да бидат форма на навивање и не може да се гледаат како било шо друго освен агресивни изрази на нетрпеливост и омраза. Откако ја објави, наеднаш тоа станува најобично спортско навивање, не е опасно и нема никаква врска со политика.
Ти викам дека немаш ставови, не си доследен на кажаното, гола вода е се шо пишуваш и зависи само од тоа каква глупост направило твоето племе и како таа глупост да се одбрани, небитно колку е таа глупост мала или крајно одвратна, дали е „се надевам дека ќе се најдат вистинските убијци“, кога ги уапсија гнасиве од Смилковско или една смотана мапа од една смотана коза.
Убаво што си сечел мое мислење каде сум пишувал дека помалку болно за мене е албанските навивачи да извадат вакви пароли, отколку на цел глас да извикуваат Добар македонец, мртво македонец, или за македонци гасни комори, и во исто време во истата игра присутен да биде албански претседател и да не осудува такво нешто.
Што ќе коментираш ти за случајот СОПОТ, нели беа затворени невини? Кој член во форумов даде било каква осуда за тоа? Либерали кај сте, ако не знаете за случајов ќе ви цитирам извори.
И не е важно дали имам ставови или не, не сум јас на тапет тука, немаш потреба со адхоминем напади, не сум никаков авторитет ниту се презентирам како таков.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Како е поврзан он со педофилија?
Сум слушнал и друг пат вакви муабети а може и сум знаел ама сум заборавил.
Ликнаа некои документи на наводни тајни служби кои биле паднати случајно во дворот на пратеник на ДПА, Ахмети бил уценуван со затворање со наводни педофилски напади од институциите да биде соработник.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
Тука многу јасно пишувам зошто таа го постирала тоа, јас едноставно верувам дека таа мисли дека навивачка парола е, не дека јас викам дека е навивачка парола.
Објавува мапа на Голема Албанија со окупирани територии на соседни држави.
Не е тоа никаква парола, слика е. Мапа.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.850
Поени од реакции
21.664
У меѓувреме AnonopsMKD тераат тешка сајбер војна so политичкиот систем во државава, ги бутнаа здравство и образование :

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom