Harald
Brat mu Halfdan
ja ima na linkot za stream so go postavi orthodoxЌе ја има ли Нагетс на некоја од телевизииве по светот или само на Nba League Pass? Ги гледам Орландо/Клиперс, досадна утакмица, Клиперски се во ужасна форма.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja ima na linkot za stream so go postavi orthodoxЌе ја има ли Нагетс на некоја од телевизииве по светот или само на Nba League Pass? Ги гледам Орландо/Клиперс, досадна утакмица, Клиперски се во ужасна форма.
NBC Sport Washington, благодарам. Ајде да го видиме исушениот Јокиќ како играja ima na linkot za stream so go postavi orthodox

A dali stvarno mu praele drug test ili trolaat ? Poshto prochitav nekade I sum kao wtf

Уште нема дебитирано во НБА,беше повреден па играл во Г - Лига,после синоќешниот маестрален перформанс одма го пикирале за допинг тест.A dali stvarno mu praele drug test ili trolaat ? Poshto prochitav nekade I sum kao wtf![]()
Висина и осет има но некако слаб ми е со движењето. Со убав тренинг и да набие малку маса може да биде нешто измеѓу Гобер и Боби.Уште нема дебитирано во НБА,беше повреден па играл во Г - Лига,после синоќешниот маестрален перформанс одма го пикирале за допинг тест.
Денвер на шала го земаа ама може ке има кошарка во него.
Не е воопшто лош натпреварот како за пред-сезонскиВечерва ќе се гледа Dallas-Lakers.

Нба пасс светска работа и тоа само за 80денари месечно преку индиски впн
Имаш некои проблеми во меѓувреме?
На логирање секогаш идеш преку VPN?

@123456 а си пробал само да се логираш преку VPN, потоа да исклучиш VPN и да видиш дали иде стримот?
Пробај ако можеш.
Инаку што VPN користиш? Цена?