НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ја има ли Нагетс на некоја од телевизииве по светот или само на Nba League Pass? Ги гледам Орландо/Клиперс, досадна утакмица, Клиперски се во ужасна форма.
ja ima na linkot za stream so go postavi orthodox

Сезоната ќе почне, но мислам дека брзо ќе заврши!

A dali stvarno mu praele drug test ili trolaat ? Poshto prochitav nekade I sum kao wtf :pos:
Уште нема дебитирано во НБА,беше повреден па играл во Г - Лига,после синоќешниот маестрален перформанс одма го пикирале за допинг тест.
Денвер на шала го земаа ама може ке има кошарка во него.

Уште нема дебитирано во НБА,беше повреден па играл во Г - Лига,после синоќешниот маестрален перформанс одма го пикирале за допинг тест.
Денвер на шала го земаа ама може ке има кошарка во него.
Висина и осет има но некако слаб ми е со движењето. Со убав тренинг и да набие малку маса може да биде нешто измеѓу Гобер и Боби.

Црниот Порзингис :)
Вечерва ќе се гледа Dallas-Lakers.

Го имав на фантази последен пик, па го фрлив одма :D

Нба пасс светска работа и тоа само за 80денари месечно преку индиски впн

Имаш некои проблеми во меѓувреме?
На логирање секогаш идеш преку VPN?

Имаш некои проблеми во меѓувреме?
На логирање секогаш идеш преку VPN?

еднаш го пуштив и толку :D
сега пробав работи без проблем и мора нон стоп да ти биде на индиски впн да гледаш,на ПЦ гледам можеш кога има повеке натпревари 4 одеднаш да гледаш, кај андроид тв не гледам таква опција, лошо е што само на 1 уред можеш да гледаш истовремено

@123456 а си пробал само да се логираш преку VPN, потоа да исклучиш VPN и да видиш дали иде стримот?
Пробај ако можеш.

Инаку што VPN користиш? Цена?

@123456 а си пробал само да се логираш преку VPN, потоа да исклучиш VPN и да видиш дали иде стримот?
Пробај ако можеш.

Инаку што VPN користиш? Цена?

Сега пробав работи со одлогирање на впн идат стримовите и со мењање на уткамиците,све додека се одлогираш после мора пак впн
ја имам од овие крадениве еве веке 2години ми работи

или па https://windscribe.com/ сам да си бираш кој држави и кошта по 1 долар од држава плус минус.

1595683899569.png

Ja gleam na reddit streams, nekoj chlen objavi pred nekoj den respect druzhe, profi rezolucija ne bague.. mislam deka nema potreba od forive so league pass pa da stavas drzhava india drn drn. Odete malku pogore go imate linkot.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom