- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.383
- Поени од реакции
- 87.266
Да. Така е.
Дали е во тој контекст само, во случајов?
Дали е во тој контекст само, во случајов?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За кое интервју на Чарли Шин и Вал Килмер мислиш? Може линк да ми пратиш?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Сигурно го знаеш зборував за Чарли во 2011 по напуштањето на Two and a Half Men коа се направи пепел па пополека се врати хив позитивен,утнати кастинзи
и тн ама сеаслушам е clean as fuck
Сигурно го знаеш зборував за Чарли во 2011 по напуштањето на Two and a Half Men коа се направи пепел па пополека се врати хив позитивен,утнати кастинзи
Ururu sarara sto e hiper ili super hiper inventer?
Mozno e,39 без ддв може... Инаку малку тешко. Ај нека прикачи фактура и фискална сметка на 39 000.
39 без ддв може... Инаку малку тешко. Ај нека прикачи фактура и фискална сметка на 39 000.

Дај малце повише инфо околу амберов?? На промоција некоја да не е, и што гратис ќе има со него? И во која gree продавница ? И исто ме интересира во која модулација паѓа амберот ?
Тешко дека Амбер ќе работи на ниска модулација. Ќе се разочарате ако имате такви очекувањаОва со модулацијава и мене ме интересира, посебно на греење.
Ima tuka clenovi sto imaat i postirale.Тешко дека Амбер ќе работи на ниска модулација. Ќе се разочарате ако имате такви очекувања
Ima tuka clenovi sto imaat i postirale.Тешко дека Амбер ќе работи на ниска модулација. Ќе се разочарате ако имате такви очекувања
Тешко дека Амбер ќе работи на ниска модулација. Ќе се разочарате ако имате такви очекувања

Има тука членови што постирале дека U Crown модулира на 180W. Ама во пракса е сосема друго. Ако некој смета дека 500-600W е ниска модулација, тогаш во ред.Ima tuka clenovi sto imaat i postirale.
Generalno site se zadovolni.
Зависи од просторот, ама Амбер не е за ниска модулација.Кај мене најниско што имам видено е ~500w на гереење, но не знам дали кај сите е така може да зависи од просторот![]()
Кај мене најниско што имам видено е ~500w на гереење, но не знам дали кај сите е така може да зависи од просторот![]()
Take e podesena nordik model e.- logikata e taa.И јас мислам дека многу зависи од просторот, како и од подесувањата - поставената температура, и поставената брзина на фан-от (Ауто фан не е секогаш најоптимално за ниска модулација).
Освен тоа, она што кажуваат дека Амбер-12 е моќна клима и уствари е 18ка на греење, претпоставувам има удел и на ниската модулација, затоа што 18ките неможат да постигнат толку ниска модулација како 12ките или 9ките, така да најниско 500w ми звучи очекувано на греење.
Prasuvav vo ics na lager ja imaat sensira so 50b oznaka so a nemale,mi ostanuva tosibata samo dilemata mi e dali da idam so 16 ili 18.vasi mislenja?