- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.280
- Поени од реакции
- 3.032
Скуп-Скап исти стап.....ти ако одговараш стапот ти ке го јадеш.
Ако си муж зимај Тушиба 2.5ка..
Најефтината Тошиба 2.5ка е со цена 29к Mirai sto veke e Out model i go nema od Triglava do Vardra....noviot model 2.5ка е 37к....
Twin нема ни едната нит другата....
Автоматски споено мислење:
Петле со ѓомити загарантирана субвенциja
Автоматски споено мислење:
@zlatko_ti412 ovaa dali vredi za 50.000den....vidis i nie pamtime стари ценовници и koi gluposti se prodavale od Mitsubishi kako 3,5ki.....baska i denes gi ma u cenovnik ovde...
MITSUBISHI MSZ-SF – Енерго Систем
energosistem.com.mk
Za 50k u Mitsubishi SAF 3.5 од 50к ima мизeрен ednoreden изменувач, Singl Rotary kompresor, слаби мушмули и лепенки колку што и си разбираш...Амбер12 ке го одува ova SF12 ко из шале бре заедно со tvojata LN35
Ama posto diskutiras za ceni da te slusnam, dali ovaa SF vredi za 50k ?![]()
За ѓомити субвенциите ите како и вам продавачите ви одговара, исто ко и лани кога само ги најавија, одма сите попусти и промоции ги укинавте.
Ионака народот ќе купува штојма на промоција да ги продавате нели?
За SF35 гледам сервисното вели компресор KNB092FNDMC. Не можам да најдам повеќе инфо за тој модел ама што не е Twin Rotary, не е.
Ам пак и поновиот LN25 не носи Twin Rotary. Додуша не го ни има кај нас.....
А дали вреди за парите не знам ама затоа човек треба да си види и прочита пред да купи.
Затоа е одлично тука да се пишат вакви работи, затоа што на обичен потрошувач му е тешко самостојно да најде таква информација!
Еве и вашиот нов модел Soyal12 не носи TwoStage компресор де.... па ти кажи дали вреди за парите?
55.990 денари го давате Soyal-от, 100еур повеќе од SF35 која викаш дека не вреди....
А за Амберот..... не фала, не сакам да ме издува.
Амбери 12ки ги имам 2 на спратот од брат ми над мене, во истата просторија (22м2) е ставен Амбер-от и е прејак и пребучен.
За 22м2 дневен простор, кој годинава ми е и канцеларија си зедов јас LN35. Битна ми е и комоцијата.

,ви пуштив и фотка од нејзе враќав на постот да видам бар дали фотката ја има its gone исто