Стварно, зашто за овие земји да се отповика признавањето? Што згрешиле до толку.
Ај да изиграваме као да сме некој фактор во светот за признавање држави.
Као на пример два дена да замараш за едното исто прашање?Јас имам попаметни работи одколку да читам sci-fi програми од македонски партии.
Тоа е кога сме таква држава, и ќе дојде некоја будала да биде фактор на власт, како Тупурковски во 90-тите кога ни направи циркуси со Тајван.
Сега оној дилетант од професор Апасиев е на ред да ни направи такви циркуси.
Valjda saka da gi poddrzi komunistickite brakja vo S. Korea? A so Izrael. Toa e tema na ekstremnata levica koja izgubi na aktuelnost. Germanskata ekstremna levica vo vremeto (RAF - teroristi) bile na stranata na Palestenincite i protiv drzavata Izrael. Valjda ova baranje mu e izraz na ideologijata, ne za dzabe Levica se vikaat.Ај да прашам конкретно. Шо му е проблемот на Димче со Ј.Кореја и Израел???
Pa J.Koreja nema diplomatski odnosi so nas.Ај да прашам конкретно. Шо му е проблемот на Димче со Ј.Кореја и Израел???
За џабе се повторуваме пак.Valjda saka da gi poddrzi komunistickite brakja vo S. Korea? A so Izrael. Toa e tema na ekstremnata levica koja izgubi na aktuelnost. Germanskata ekstremna levica vo vremeto (RAF - teroristi) bile na stranata na Palestenincite i protiv drzavata Izrael. Valjda ova baranje mu e izraz na ideologijata, ne za dzabe Levica se vikaat.
Izvini vaka, ne sum od stab. Levica e osvezuvanje za mene i neka prodolzat vaka i ponataka. Ama pa od politicki aspekt nemam mnogu zaednicko so niv i ne mi e cudno ako propagiraat (ultra)-leva ideologija. Toa e nivnata agenda i ne e tajna za da se negira.За џабе се повторуваме пак.
Пишано е за ова наназад на темава.
Сега за неколку дена пак ќе се логира некој од штаб и ќе го постави истото прашање споредувајќи го со вселенската станица на Интегра.
Не ти бре.Izvini vaka, ne sum od stab. Levica e osvezuvanje za mene i neka prodolzat vaka i ponataka. Ama pa od politicki aspekt nemam mnogu zaednicko so niv i ne mi e cudno ako propagiraat (ultra)-leva ideologija. Toa e nivnata agenda i ne e tajna za da se negira.
Секој народ има таква власт каква си заслужил!ОФФФФФФФФФФФ БЕ ЛЕЕЛЕЕЕЕЕЕ!
Дилетант од професор правел циркуси, а последните два премиери (Грујо и Зајко) заедно имаат две години материјал на Јутуб од гафови.
Двајцата немаат речник ниту 20 проценти од тој на Апасиев, ама затоа 15 години владеат со Македонија.
Хајт на Либертас и Курир да ви кажат што е грешно со Левица, не е оваа тема за вас.
Манато ја имам јас Левица, ама ме интересираше ова со Израел. Значи појма немате. Ок. Не замарам повеќе.Као на пример два дена да замараш за едното исто прашање?
Ти викам, мани ја Левица, и онака има само 2 пратеника и никаква политичка позадина за да ги осудувате до толку.
Земи разглабај ја програмата на СДСМ и ВМРО и види што има грешно таму, тие се главниот проблем на Македонија 30 години.
ОФФФФФФФФФФФ БЕ ЛЕЕЛЕЕЕЕЕЕ!
Дилетант од професор правел циркуси, а последните два премиери (Грујо и Зајко) заедно имаат две години материјал на Јутуб од гафови.
Двајцата немаат речник ниту 20 проценти од тој на Апасиев, ама затоа 15 години владеат со Македонија.
Хајт на Либертас и Курир да ви кажат што е грешно со Левица, не е оваа тема за вас.
ОФФФФФФФФФФФ БЕ ЛЕЕЛЕЕЕЕЕЕ!
Така е.Секој народ има таква власт каква си заслужил!
Ти кој си да ти се повторува посебно на тебе?Манато ја имам јас Левица, ама ме интересираше ова со Израел. Значи појма немате. Ок. Не замарам повеќе.
Што е ако не е дилетант? Типот сака да не вовлече во срања со тие негови глупости со повлекување на признавање на Јужна Кореја и Израел, плус да признаеме Баскија и Каталонија?
И што со тоа ќе бидеме црна овца не само на Балканот, туку во цела Европа би биле црна овца, уште да сме станеле дел од некое срање од Кинески проект на свилата......
Абе види и мене не ми е јасно шо им требаше ова со Ј.Кореа и Израел.Уште со Израел да се зафатиме и дури тогаш има маф да ни е работата.Исто и со Ј.Кореа место да ги молиме да отворат некој погон овие од КИА или Хундаи ние ќе им влезиме клизачи!Разбирам за Косово, ама ват д фак со Ј.Кореја и Израел???