- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Ќути бе, бруко.Znam deka nemas dovolno kapacitet da go razberes napisanoto.
Ќути бе, бруко.Znam deka nemas dovolno kapacitet da go razberes napisanoto.
На прсти број следен пат, нема да згрешиш, ОбиџукоМакедонска народна поговорка црепу
Автоматски споено мислење:
Така е моја згрешка. Ме нашамари Де Хеа и тоа е![]()
Мора да бидеме детални за членови слични на тебе, јбгСигурно ќе фателе ЛШ, ама милион калкулации направија сепак![]()
Да ти рече обиџуко навивач на една од двете најцигански екипи вауНа прсти број следен пат, нема да згрешиш, Обиџуко![]()
Abe glup, citas li ubavo ili slabo? Izgleda dobro gi pripremal Lampard kako sto i pisav.Ќути бе, бруко.
Ќути бе, бруко.Abe glup, citas li ubavo ili slabo? Izgleda dobro gi pripremal Lampard kako sto i pisav.
Веројатно може е дека ќе победи ама дека ќе победи со 3 гола разлика незнам колку е веројатноРеков ако Манчестер го добие Вест Хем 3 разлика, што е многу веројатно. Тогаш може да си дозволи пораз од 1 разлика.
Прочитај си го постот, посебно вториот дел и сам нема да веруваш какви глупости некој напишал.Не очекував толку лесно Челзи да ги мине М.Ј. очигледно вториве периодов имаа среќа и со распоред и со судиска подршка, too big to fail, важно нема да гледаме циганерија и дајвери, ало Гунар прибери си го малиот и кажи му дека не игра против Рио Аве, или касапи ко Матиќ, не ми е јасно како четникот не добива црвен секоја утакмица има тешки фаули, дали му е таква среќата што викаат, ама нешто не е во ред, Фернандињо тип на копач, како тие двајца направиле кариера во фудбал никогаш нема да ми е јасно.
Жиру вс. Луиз финале![]()
касапи ко Матиќ
Настрана што ја тегне топкава како полжав тука како поголеми кривци му се соиграчите.Очигледно јак удар добил
Ти изгледа со црна цвикера и бел стап се движиш или некој ти прераскажува утакмиците?Прочитај си го постот, посебно вториот дел и сам нема да веруваш какви глупости некој напишал.
Ако ти кажам кој ми раскажува со стенкање ќе ме банира некој. Од стенкањето не сум разбрал ете. Разбирам пациенти, фудбалски досетки,навивачки боцкања и се ама ти си непоправлив случај. Толкава фудбалска неписменост во еден човек што коментира во тема фудбал...единствен примерок. На такво се качуваш.Ти изгледа со црна цвикера и бел стап се движиш или некој ти прераскажува утакмиците?
Напишаното вика „Лампард да се спреми за петарда“. Каде е петардата?Znam deka nemas dovolno kapacitet da go razberes napisanoto.
Немаш капацитет да сфатиш.Напишаното вика „Лампард да се спреми за петарда“. Каде е петардата?![]()