Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Што има за лутење бе Пуно?
Револтиран е од победата на ДУИ, загрижен е дека ќе продолжи негрижата на системот за делот од граѓаните во кои е тој самиот. :(

Член од
5 март 2018
Мислења
17.044
Поени од реакции
19.412
А па дека Заев и Грујо беа премиери се шинавме, поголеми Ш.птари од Ахмети се тие, ионака Заев викате се испродаде, исти к.рац различно паковање.
Шо дека Македонец беше премиее кога им дадоја секакви права на Албанците, тие А овие НА

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.144
Поени од реакции
11.798
Револтиран е од победата на ДУИ, загрижен е дека ќе продолжи негрижата на системот за делот од граѓаните во кои тој самиот. :(
Ќе продолжи институционалната негрижа врз албанското малцинство во Македонија. Властите се криви што ниедна мерка не се почитува кај албанското население. Намерно се спроведува ова, не е случајно. :(

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.262
Ахмети останува на власт.
100.000 луѓе (меѓу кои и јас) одлучивме дека човекот треба да е власт во Северна Македонија. Може да не ти се допаѓа тоа, ама нема за што да се лутиш, нашите намери се максимално чесни.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
19 г. Македонецот гледа како гласот не му вреди 5 пари, дека ДУИ се што бара им се дава. Епа редно беше да се искаже револт. ДУИ и со 10 и со 19 и со 15 пратеници добива се, а нашиве и со 60+ пратеници се продаени души.

И не се притресвите многу. Албанците во 2014 имаа 29 пратеници па не се пењавевте олку.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.837
Поени од реакции
12.027
Многу убава реплика, одамна не сум добил таква. Од една страна не неоснована, неиздржана и нелогична, од друга страна оптимистичка што ветува надеж Во преодните години треба да си, кога се балансираат младоста што носи и бара ветрови на промена што би рекле Скорпионс и стекнатото искуство кое команда држење до реалноста и прицврстување на земјино тло. Меѓу 28-32 години треба да си, 29 ако ептен мора да одберам само една бројка. Ако не ти мења ништо кажи ми ме интересира лично за мене дали сум добар во проценка на возраст врз база на напишано мислење. Јас малку повеќе имам, кај мене го нема тој баланс, преовлада она второто. Моментално да речеме сум на оваа мисла на Ниче:

А искрено посакувам да се оствари твојата верзија.
Грешка си, помлад сум. Него, што се однесува до мојата реплика сакав да дадам што е можно пореална анализа за избориве, што ќе биде во иднина тоа ќе видиме.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Каде ќе може да се аплицира за државната пензија за нашите мајки и баби кои немаат работен стаж, но со тоа што не изгледале имаат и поголеми заслуги од нас самите, што ја вети кандидатот за Премиер г-динот Зибери?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.044
Поени од реакции
19.412
Грешка си, помлад сум. Него, што се однесува до мојата реплика сакав да дадам што е можно пореална анализа за избориве, што ќе биде во иднина тоа ќе видиме.
Колку си помлад ако не е тајна ?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.262
Како да не се вознемирам кога си гласал за ДУИ.
ДУИ овие избори беа најдобрата шанса за политичко пензионирање на Зоран Заев. А додека не се случи тоа, ВМРО-ДПМНЕ нема шанса да стане власт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom