- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 4.154
Странава после 2 дена проработе, има напредок...
I toa pod uslov da resite da se osekjate uvredeni inaku nema veze ako resis da ne se osekjas uvredenDecki a sho ke vi smeni vas albanec premier osven sho ke se osekjate malo uvredzeni?
Ахмети останува на власт.Што има за лутење бе Пуно?
Револтиран е од победата на ДУИ, загрижен е дека ќе продолжи негрижата на системот за делот од граѓаните во кои е тој самиот.Што има за лутење бе Пуно?
Ќе продолжи институционалната негрижа врз албанското малцинство во Македонија. Властите се криви што ниедна мерка не се почитува кај албанското население. Намерно се спроведува ова, не е случајно.Револтиран е од победата на ДУИ, загрижен е дека ќе продолжи негрижата на системот за делот од граѓаните во кои тој самиот.
100.000 луѓе (меѓу кои и јас) одлучивме дека човекот треба да е власт во Северна Македонија. Може да не ти се допаѓа тоа, ама нема за што да се лутиш, нашите намери се максимално чесни.Ахмети останува на власт.
Кого сте лајкнале 16к пути :SАхмети останува на власт.
100.000 луѓе (меѓу кои и јас) одлучивме дека човекот треба да е власт во Северна Македонија
Грешка си, помлад сум. Него, што се однесува до мојата реплика сакав да дадам што е можно пореална анализа за избориве, што ќе биде во иднина тоа ќе видиме.Многу убава реплика, одамна не сум добил таква. Од една страна не неоснована, неиздржана и нелогична, од друга страна оптимистичка што ветува надеж Во преодните години треба да си, кога се балансираат младоста што носи и бара ветрови на промена што би рекле Скорпионс и стекнатото искуство кое команда држење до реалноста и прицврстување на земјино тло. Меѓу 28-32 години треба да си, 29 ако ептен мора да одберам само една бројка. Ако не ти мења ништо кажи ми ме интересира лично за мене дали сум добар во проценка на возраст врз база на напишано мислење. Јас малку повеќе имам, кај мене го нема тој баланс, преовлада она второто. Моментално да речеме сум на оваа мисла на Ниче:
А искрено посакувам да се оствари твојата верзија.
Што па сега ти се вознемири?Кого сте лајкнале 16к пути :S
Како да не се вознемирам кога си гласал за ДУИ.Што па сега ти се вознемири?
Колку си помлад ако не е тајна ?Грешка си, помлад сум. Него, што се однесува до мојата реплика сакав да дадам што е можно пореална анализа за избориве, што ќе биде во иднина тоа ќе видиме.
ДУИ овие избори беа најдобрата шанса за политичко пензионирање на Зоран Заев. А додека не се случи тоа, ВМРО-ДПМНЕ нема шанса да стане власт.Како да не се вознемирам кога си гласал за ДУИ.