- Член од
- 16 декември 2012
- Мислења
- 2.710
- Поени од реакции
- 6.855
Ти прв постираше лосос. Неговиот не се важи!,,,liiiij SK konkurencija,,,
Ти прв постираше лосос. Неговиот не се важи!,,,liiiij SK konkurencija,,,
Разликата е во тоа што шведската риба е скапана.
Моментално јадам салата и сфаќам ми фали нешто... Нема авокадо.@Agda Beata бе, зошто мораш секогаш да имаш авокадо како гарнир или дел од јадењето? Сега викам, аааа, конечно ќе гласам за Агдето, скролам, скролам надолу... и се појави авокадото.
Оваа па коа ќе изнаџиџа, волја губамМене па скуша ми е омилена риба.
Не дека сум ги пробала сите врсти, едвај 3-4, со нејзе и осличот, ама скушата измаринирана на плотна, мх, мх. Плус лесно ѝ се вадат коските.
Овдека има скуша и ослич. Маринирани со сенф, лукче, магдонос, сол, вегета, лимон, оригано, масло, ѓумбир, црн бибер.
Кришкиве лимон ми вриштат.
Прегледај го приврзокот 258774
Кај морски риби нема потреба да потреба да правиш надрези по телото на рибата.Надрези по телото на рибата се прават на речни риби,кој се со повеќе и поситни коски,за полесно чистење.Сеуште учам да спремам риба.