Навистина, огрома штета, кепец што се сопнува од топката.Само не ми е јасно како го испуштија Ангел Гомес.
Земо, си го гледал ли ти детето? Ни за топки собирање не е. Природата си поиграла со него.Само не ми е јасно како го испуштија Ангел Гомес.
Земо колку плативме за Мата и за Кагава?Земо, си го гледал ли ти детето? Ни за топки собирање не е. Природата си поиграла со него.
Да не мислиш на Андре Гомес од Евертон?
Видете да се разбереме, ако не сакате да си имате работа со злопамтило како мене, Мата не ми го гибајте , добронамерен совет! Не па да го равњаш со ГомесЗемо колку плативме за Мата и за Кагава?
Слушај ваму ти можеш да си имаш мислење за Мата, да го идеализираш да го правиш Меси со 6 златни топки и се.Видете да се разбереме, ако не сакате да си имате работа со злопамтило како мене, Мата не ми го гибајте , добронамерен совет! Не па да го равњаш со Гомес
Кагава е фудбалер, кој не успеа кај нас. За разлика од него овој Ангеле сеуште не е фудбалер, а дали ќе биде, тешко е да се каже! Ако денот по утрото се познава, равно му Косово......
Да го зачуваа Гомес како резерва а да го шитнеа Мата не ни гинеше титула следната година. Вака тешко.Ама јас си имам свој став кој што вели дека Мата зафаќа место на играч кој што ќе направи импакт за некое место погоре на табелата. Со Мата титула не гледаме. Биди ми поздравен и не ми се лути плис.
Во Гомес има надеж, во Мата потешкоДа го зачуваа Гомес како резерва а да го шитнеа Мата не ни гинеше титула следната година. Вака тешко.
Преидиотска беше ситуацијата за да биде вистина.Btw тоа дека Погба и Фернандеш се повредиле, Мирор го препишале од некој пародија акаунт на Твитер