Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте малце другари а зошто би ме даночеле ако јас изгубам 500 евра и после 10 обида се решавам да ставам пак 50 евра и со нив ќарам 150 и решам да ги повлечам, јас на крај пак сум 350 евра минус и не гледам причина тие 150 да ми ги даночат. Ама државата е такво срање што во нештата не треба да бараме логика.
Те даночат на добивката ако не се лажам.
Исто ко
Идам у моцарт ставам 1000рка, ја губам
идам ставам 1000рка - добивам 2000 и ми маваат 15% данок на исплатата... :)
На пример на 2вин сеа играм, уше неам извадено ништо ама иам на 3 пати по нешто ситно депонирано и изгубено.10 денари провизија ти зимаат за да депонираш 500, на исплата не знам како ќе иде колку ќе ми земат, ама пак ќе ми земат данок. Небитно ја до сеа неколку пати по 500 што ставав...

Те даночат на добивката ако не се лажам.
Исто ко
Идам у моцарт ставам 1000рка, ја губам
идам ставам 1000рка - добивам 2000 и ми маваат 15% данок на исплатата... :)
На пример на 2вин сеа играм, уше неам извадено ништо ама иам на 3 пати по нешто ситно депонирано и изгубено.10 денари провизија ти зимаат за да депонираш 500, на исплата не знам како ќе иде колку ќе ми земат, ама пак ќе ми земат данок. Небитно ја до сеа неколку пати по 500 што ставав...
12 денари ти зимаат на исплата до 10 иљади. Без разлика дали 1500 или 5500 вадиш.

Od denes Betvictor gi zatvara Makedonskite akaunti i poveke nema da bide dostapna registracija za Makedonci. Eh Nina Nina mi doaga da t....

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Ionaka bea prevaranti.Mene mi zatvorija eden kup akaunti otkako im zedov 1.5k na indonezija prva liga. Posle IBAS samo depositot uspeaa da mi go vratat

Mene mi isplatija iako verifikacijata traese predolgo.Kako i da e mn kladilnicite ke ne trgnat od listata za registracija.

Англиските он лајн кладилници ионака за кур не ги бива. William Hill, Betvictor, Stan james, Paddy Power, се е тоа боранија. Бет365 беше ОК, ама сега имаат најниски коефициенти на светот, и не примаат уплати од Скрил. Како намерно да работат да ја упропастат кладилницата.

И не се паничете со заканите на владата. Единствен ефективен начин да спречат онлајн кладење е да имаат моќ да притиснат онлајн кладилницата да не прима играчи од државата, како што прават Американците. Македонија никогаш нема да има таква моќ, а ова со блокирањето на кладилниците е гола вода која се премостува со два три клика.

Англиските он лајн кладилници ионака за кур не ги бива. William Hill, Betvictor, Stan james, Paddy Power, се е тоа боранија. Бет365 беше ОК, ама сега имаат најниски коефициенти на светот, и не примаат уплати од Скрил. Како намерно да работат да ја упропастат кладилницата.

И не се паничете со заканите на владата. Единствен ефективен начин да спречат онлајн кладење е да имаат моќ да притиснат онлајн кладилницата да не прима играчи од државата, како што прават Американците. Македонија никогаш нема да има таква моќ, а ова со блокирањето на кладилниците е гола вода која се премостува со два три клика.

Тие ја спасуваат кладилницата со бришење на Скрил и Нетелер. Многу групи удираат прејако и губат енормни суми

Тие ја спасуваат кладилницата со бришење на Скрил и Нетелер. Многу групи удираат прејако и губат енормни суми

Можно е, ама ова со коефициентите е страшно. Редовно се меѓу најниските на oddsportal на било која утакмица или маркет. Жива трагедија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom