Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Демек Челзи следната сезона ќе биде подобра екипа од Манчестер УТД?
Не бе, Јунајтед е веќе долго време подобра екипа од Челзи еве, секоја сезона завршува над нив. Санчез дроби на десно крило, Погба веќе нема простор дома кај да ги става ПОТИ наградите.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не бе, Јунајтед е веќе долго време подобра екипа од Челзи еве, секоја сезона завршува над нив. Санчез дроби на десно крило, Погба веќе нема простор дома кај да ги става ПОТИ наградите.
Јас мислам дека те прашав за следната година. Ако гледаме на минатото Манчестер спрема Челзи е институција.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еј почнавме со цитирањето? Мене ми беше глупо, али чим Пеџа покрена идам и ја.

Ricky e vo bunilo vo momentov, da se izrazam so pokerski recnik all in e tipot, znaci tolku napatenost niz godinite i sega naceka 5 kola prvo mesto i udri kako da nema utre. Samo treba da e svesen deka osven sto ke treba da izbrise profil u slucaj da izgubi titula Pool, ke treba i da ukine net paket od bilo koj operator na neodredeno vreme, najmalce godina dena, cisto za negovo dobro, a znaeme deka toa e izvodlivo pouceni od lani kade sto Luzerpul iskocka 7 boda prednost pred City.
Стек со сите 39 лајкувачи на постот под рака и...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Секоја година Ставро со истата приказна. Сезоната со Конте го демне и ден денес.

* Ставро, немој за сестра. :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
Еј почнавме со цитирањето? Мене ми беше глупо, али чим Пеџа покрена идам и ја.

Стек со сите 39 лајкувачи на постот под рака и...

Зш ваква стрела кон мене бро? Ја само нагласив дека си ол ин отиден, ама не знаев дека си имал два кеца у рака и еден на ривер хехе.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Зш ваква стрела кон мене бро? Ја само нагласив дека си ол ин отиден, ама не знаев дека си имал два кеца у рака и еден на ривер хехе.
Баш е млака стрела, ефективна колку што е Џоелингтон.

Замисли да не освоеме што ќе пишуваше ти сеа, па сфати колку сум фин. Љуби руке.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.405
Поени од реакции
3.213
Јаки овие Ливерпул, заедно со великанот Лестер доминираат последниве 20 години.
( :D 20 години - традиција и квалитет)

20200628_175553.jpg

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ааааа ова е веќе за пофалба, реално многу тешко се доаѓа до ваква информација (кој колку титули има во последниве 20 години). Секоја чест за истражувачкото новинарство и потрошеното време.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.405
Поени од реакции
3.213
Ааааа ова е веќе за пофалба, реално многу тешко се доаѓа до ваква информација (кој колку титули има во последниве 20 години). Секоја чест за истражувачкото новинарство и потрошеното време.
Растурате... Мора малку и сликовито да се потенцира.:D
Фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom