SlipKnot

Facka

Ми се може па се курчам..
Член од
11 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
Фацке су жими све:helou:

R

Reve0ke

Гостин
тоа докажува дека во овој период се комерцијала ...а направиле една анкета луѓето и ти сеа се фаќаш ко слеп за стап и наведуваш мн глупи примери ...па млади се... а гитаристите си се ок :toe:
Шо се ок гитаристите врска немаат една солажа немаат направено, а и да направат сигурно ќе биди резил. И арно ти кажа чоекот Џими Хенрикс е цар чоекот свирел од срце а не да биде комерцијала или за пари. Чоекот по 8 сати дневно вежбал и затоа станал славен зошто цел живот го посветил на музиката, а не сега новиве деца што прават музика сите го емитираат него или измислуваат некој нови жанрови на метал или рок.

Се знај шо е метал

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Шо се ок гитаристите врска немаат една солажа немаат направено, а и да направат сигурно ќе биди резил. И арно ти кажа чоекот Џими Хенрикс е цар чоекот свирел од срце а не да биде комерцијала или за пари. Чоекот по 8 сати дневно вежбал и затоа станал славен зошто цел живот го посветил на музиката, а не сега новиве деца што прават музика сите го емитираат него или измислуваат некој нови жанрови на метал или рок.
Уште колку пати ке кажам бе. СлипКнот се бенд кој немаат гитарски сола туку имаат друм-сола, (со тапани) ај кажи бенд што има појаки друм-сола од СлипКнот? И што мешаш Џими со на СлипКнот гитаристите, леле што сака да споредува.

:nenene::nenene:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Уште колку пати ке кажам бе. СлипКнот се бенд кој немаат гитарски сола туку имаат друм-сола, (со тапани) ај кажи бенд што има појаки друм-сола од СлипКнот? И што мешаш Џими со на СлипКнот гитаристите, леле што сака да споредува.

Пак ќе ги напоменам Death , и они имаат drum-solo ама имаат и гитар соло .
Инаку неможноста да исвират добро гитар соло ги прави да звучат бедно , нема дел во песната каде што има кулминација.

J

JOEY JORDISON

Гостин

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

нема таков бенд на планетава земја кој има појаки друм-сола од СлипКнот

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

нема таков бенд на планетава земја кој има појаки друм-сола од СлипКнот
Хахахаахах!!!! Секако.

Пробај Keith Moon(The Who), John Bonham(Led Zeppelin)... врати се малце на основите, шетај. Тек отпосле постирај аргументирано.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Дечки ајде без офтопици, не прајте ерес на оваа тема, пошто Слипкнот ВЛАДЕАТ!!! башка имам прочитано дека маваат многу јаки друм солажи :vozbud:

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Дечки ајде без офтопици, не прајте ерес на оваа тема, пошто Слипкнот ВЛАДЕАТ!!! башка имам прочитано дека маваат многу јаки друм солажи :vozbud:
имаш прочитано дека маваат драм солажи?? и со тоа се дивиш? не ги имаш чуено?? И уште кажуваш слипкнот владеат..

готово, ја не сум нормален веќе....:pos2::pos2::pos2:

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
:pos2::pos2::pos2:

сите слатко се изнасмеааа:pos2::pos2:

Кори дрма еј, емо со последниов албум е новото нешо кај нив, а за снаф, жилети немам...

Слипкнот = Линкин Парк... ај добро овој од Лп стандард му е клин вокалот:pos2::pos2::pos2::pos2:

J

JOEY JORDISON

Гостин
:pos2::pos2::pos2:

сите слатко се изнасмеааа:pos2::pos2:

Кори дрма еј, емо со последниов албум е новото нешо кај нив, а за снаф, жилети немам...

Слипкнот = Линкин Парк... ај добро овој од Лп стандард му е клин вокалот:pos2::pos2::pos2::pos2:
ее ти очигледно немаш врска што збориш :vozbud::vozbud::vozbud: а снаф си е одлична песна и тука но комент :tapp:

и слипкнот и Линкин Парк никогаш нема да можат да се споредуват :toe::tapp:

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
ее ти очигледно немаш врска што збориш :vozbud::vozbud::vozbud: а снаф си е одлична песна и тука но комент :tapp:

и слипкнот и Линкин Парк никогаш нема да можат да се споредуват :toe::tapp:
Се согласувам Слипкнот се уникатни, ендемски вид...

Член од
3 јануари 2009
Мислења
190
Поени од реакции
1
оффф за греотка :vozbud::vozbud: ќе се навраќаме на старите ѓубриња не вреди :tapp:....
Кои стари ѓубриња бе?!?! Ти имаш ли малце ум што пишиш?!Не мислев некогаш дека ќе постирам на оваа тема,али ме испровоцира сега за ова што го напиша!Тоа што напиша дека старите бендови се ѓубриња докажува дека си изгледа 12 годинки и се палиш само на Слипнот,сеуште не си ја сванал ти убавината на таа музика што ја правеле порано тие групи што ти се осмели да ги наречиш ѓубриња.Ако немаш почит кон старите корени ѓабе само ги фалиш Слипнот.

J

JOEY JORDISON

Гостин
Кои стари ѓубриња бе?!?! Ти имаш ли малце ум што пишиш?!Не мислев некогаш дека ќе постирам на оваа тема,али ме испровоцира сега за ова што го напиша!Тоа што напиша дека старите бендови се ѓубриња докажува дека си изгледа 12 годинки и се палиш само на Слипнот,сеуште не си ја сванал ти убавината на таа музика што ја правеле порано тие групи што ти се осмели да ги наречиш ѓубриња.Ако немаш почит кон старите корени ѓабе само ги фалиш Слипнот.
абне ок си се тие бендови знаеш ја неам ништо против нив само ете тоа така го пишав непромислено .....не се по мој вкус инаку:toe::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom